Şimdi Ara

Konu aktif olmuyor DH bitmiş (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
97
Favori
50.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu baştaki 2yi atalım kardeş 500 vereyim (DH Ölücüsü olmak bunu gerektirir )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • röpteşembır kullanıcısına yanıt
    ne parası hocam. ben para verecekler diye geldim buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Şu baştaki 2yi atalım kardeş 500 vereyim (DH Ölücüsü olmak bunu gerektirir )

bundan daha ucuzu yok indirimde yok maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman54

ne parası hocam. ben para verecekler diye geldim buraya

Hocam siz ölücülükte Doktora yaptınız galiba konuda para verilecek diye birşey yazmıyor ama siz olayı para almaya kadar getirdiniz helal olsun.
  • Yaz bakalım bizide hocam
  • Gereksiz işler
  • Ekle
  • Alacagim urunu n11.gittigidiyor.hepsiburada ve bilumum sitelerden arastirir en ucuzunu bulup kampanya ve banka indirimlerine cokerim bankadaki mevduatimi 3 ayda bir baska bankaya yatirip yeni hesap actirarak hosgeldin faizi alirimm
    Yaz aga yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSon -- 15 Aralık 2016; 21:21:52 >
  • Bu konu açılalı 2 yıl mı olmuş Ne çabuk geçiyor zaman, sanki daha dün açıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz kardeşim.

not: bayadır girmiyorum yeni mobil efsane olmuş.
  • Yaz benide arabam olmadigi halde benzime zam gelecegi zaman hemen kosup benzin aliyorum
  • +1
  • Yaz dostum, sarı çizmeli mehmet ağaymışım gibi özenli ve piston aşağı inmiş gibi hızlı olsun.Beni de yaz
  • ürünlerin eski dönmedeki fiyatlarını gösteren bir uygulama vardı ismini unuttum
    bir yardım edeinde hatırlayayım sayın ölücüler
  • Yazın hocam Mcdonalds da sütlü nescafe 1 tl yaşasın Ölücülük.Varolsun Mezarcılık.
  • Beni de Yaz
  • En çok beğenilen yorumum burdaymış Ölücülüğe ara verdim sanırım. Uzun zamandır sıcak fırsatlardan ileriye gidemedim. Gerçi bugün kahve dünyasında birileri direk kalkar kalkmaz onların oraya oturdum. Kahveler duruyordu. Kurabiyelere ve top çikolatalara hiç dokunmamışlar. Onları yedim, kahvenin boşunu da kenara koydum almasınlar diye. 2 saat oturdum sonra para ödemeden kalktım
  • Usta ölücülükte aşmışsın kendini Yav tebrik ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardeş yakışıyor mu -- 20 Ocak 2017; 7:35:22 >
  • parantez içlerine koptum

• aziz ölücü olarak istenmek ekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.