Şimdi Ara

(konu başlığı değiştirildi.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_fan -- 7 Ağustos 2018; 10:24:8 >

• Telefon kısmında Z4 son cephesi onda da düşük satış yaparsa telefondan çekilebilir.
  • Vaybe Sony bu hale mi düştü
  • Fiyat politikası iyi değil. Çoğunlukla üst seviyeye hitap ediyor,sorun burada başlıyor.
  • Normal çok mantıksız hareket ettiler

Geç çıkması gereken ürünleri erken erken çıkması gereken ürünlerde geç çıktı

Mesela yarım yılda bir telefon tanitmasi
    Ya da 4-5 sene aralıkla konsol satması

Bunlari da beklenen performansta sunamayinca batmaya başladı.

Yahu Sony konsol yapacaksan tam yap PS 3'ü PS 4'ün performansında yapıp PS 4'ude gelecek nesil PS gibi yapsan nolurdu ? Zamanın ilerisinde cihaz yap ki millet alsın yanlış mıyım ??

Birde Rakipler güçlenmeye başlayınca kaybetmeye başladı. Dediğim gibi zamanın ötesinde cihaz yap paraları kap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 2 Şubat 2015; 22:11:10 >
  • bence su piyasadaki en saglam telefon cıkaran sonny dir ve sonny böyle kaliteli telefonları cıkarmaya devam ettiği sürece sonny hayranları bırakmaz ben s4 kullanıyorum ve bir sonraki telefonum sonny olacak merak etmeyin herkes samsungun düzenbazlığını anlıcaak ve devir sonny apple ye gidecek
  • Fiyat politikası berbat,ayrıca Hala Japon geleneklerine göre yönetiliyor MS,Google ve apple gibi profesyonel yönetilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_fan

Tv bölümü için sonuna kadar haklısınız. Tvleri olması gerekenden çok pahallı. Ancak mobil bölümünde bana göre fiyat politikası normal.Amiral gemileri Samsung ve Htc ile aynı fiyatlarda.

Size göre normal olabilir. Ama her insanın bütçesi o kadar değil. Alt seviyeye oynasa biraz daha da İyi olacaktır eminim. Umarım bu kötü günlerinden kurtulur.
  • Sony bu ayrımcı ticarete devam ettiği sürece batmaya mahkumdur. Tr ye farklı kutulu cihaz abd ye başka rusyaya başka kimine 3dolarlık kulaklık kimine bilmem ne
    Sony batmanın iflasının diğer bir faktörü tr deki yöneticileridir. Çoban gibi yaa ama sony hak ediyor. Biz de htc kullanırız çok zor değil
  • Telefondaki sacma 6 ay kurali,modellerin birbirinden farki olmamasi, rakiplere gore artisi olmayan cihazlar, yuksek fiyatlar ve bir tv ureticisi olarak ozellikle ilk cihazlarda daha fazla olmak uzere kotu ekrani telefonlar uretmesi, orta ve giris segmentte kotu donanimli cihazlari yuksek fiyatlara satmaya calismasiyla bu hallere geldi
  • Evet evet batıyor battı batar. Sadece ama sadece ortalama 320 milyar dolarlık firma batıyor evet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Evet evet batıyor battı batar. Sadece ama sadece ortalama 320 milyar dolarlık firma batıyor evet..
    Çok fazla ürün ve çok yüksek fiyatlar gereksiz ürünler bu hale getirdi. Sony çok çok çok büyük bir firma. Youtube dan akio morita ya falan bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Adamlar neler neler yapmışlar izlerken ben gurur duydum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Çok fazla ürün ve çok yüksek fiyatlar gereksiz ürünler bu hale getirdi. Sony çok çok çok büyük bir firma. Youtube dan akio morita ya falan bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Adamlar neler neler yapmışlar izlerken ben gurur duydum yani.

Alıntıları Göster
    En azından aynı modele farklı işlemci koymuyor.
  • Batmıyor arkadaşım batmıyor.Şu yeniden yapılanma yüzünden zarar ettiren bölümlerini kapattırıyor,satıyor bu da oldukça normal.Bu adamlar düşündüğünüz gibi sadece tv,telefon,bilgisayar,ps üretmiyor.Müzik,film,medikal,fotoğraf makinesi,video kameralar,ev sinema sistemleri,araç içi ses sistemleri,hoparlörler,kulaklıklar her sektörde bu adamların ürünleri var.İzlediğimiz hollywood filmlerinin birçoğunun yapımcısı,dinlediğimiz birçok sanatçının plak şirketi vb. hepsinde sony'nin imzası var. Bu şirket küçülür mü küçülür ancak batması gibi bir durum söz konusu bile değil.Mobil ve televizyon bölümü zararda diye hemen sony batıyor demek doğru değil,-ki zaten foruma göre sony yıllardır batıyor,bir türlü batıramadılar koca şirketi.Ettiği zararlarda da kendi hatası büyük xperia telefonlarda z serisine ips ekranı z1c-z2'ye kadar koyamamaları,z2 de ilk aylarda çıkan üretim hataları,çok fazla su geçiren ilk z serisi,her ülkedeki farklı kutu içerikleri vb. böyle sıkıntılar olunca insanlarda da xperia serisine karşı normal olarak önyargı oluştu ve zaten pazarda çok tanınmayan sony adını lekeledi.Televizyon bölümünde ise samsung ve lg'nin ucuz,pek kaliteli olmayan tvlerine karşı sonynin kaliteli ancak diğer markalara oranla pahalı olduğu için zarar etmeye başladı dolayısıyla sonyde kaliteyi düşürdü,ancak fiyatı düşürmedi dolayısıyla bu bölümde de kan kaybetti.Hepsi değil ancak birçok sektörde hiçbir zaman f/p ürünü üretmedi inkar etmeyelim,sony ürünlerinde her zaman paranın bir kısmını sony etiketine ödersiniz.Artık maalesef her şey kalite değil insanlar ucuzluğa önem veriyor bu da zararın en büyük nedeni.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Evet evet batıyor battı batar. Sadece ama sadece ortalama 320 milyar dolarlık firma batıyor evet..

Aynen htc batmadiysa sony hic batmaz..
  • tekno_fan T kullanıcısına yanıt
    Her şirketin inişli çıkışlı zamanı olur. Sony kapanmaz en fazla el değiştirir korkma.
  • Reklama biraz daha bütçe ayırmaları lazım ne zaman televizyona baksam yada reklam afişlerinde hep samsung var
  • Büyük balık küçük balığı yer anlayışındaki Amerikan piyasası, tıpkı Finlandiya markası Nokia'yı sindirdiği gibi Sony gibi birçok markayı da sarstı (sadece mobil sektörü değil tabi). Kore markası Samsung çok etkilenmemiş görünse de, ileride belki samsung için de aynı şeyleri konuşuyor olacağız...

- Edit: Bunlar hep Amerika'nın oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Securebay -- 3 Şubat 2015; 3:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_fan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    şirket zararda olduğu için 1000 kişi çıkarmayacak bu arada düzeltme yapayım. akıllı telefon amiral gemi döngüsünü 6 aydan 1yıla cıkaracakları için haliyle iş gücü yarı yarıya azalacak ve o departman çalışanlarının bi kısmı gereksiz olacak. diğer küçülmeler belki zarar yüzünden oluyodur ancak bu çıkartacakları 1000 kişi buna dahil değil
  • Bu satışlarla batması olay olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.