Şimdi Ara

Konu Dışı Bölümü 2. ve 14. Kurallarının İptali (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
10.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Konu Dışı Bölümü 2. ve 14. Kurallarının İptali

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2017)
Giriş
  • hepsi kalksın kural falan kalmasın. ayrıca modların daha geniş olmasını rica ediyorum. son derece katı uygulamalar bence konu dışının sonunu getirdi. daha geniş davranmalı bazı şeylere göz yummalılar.
  • Konudışının sonunu getiren yönetim değil üyelerin saygısız davranışlarıdır. Olaylar abartılmasaydı bu yasaklar gelmezdi. Bu yasakların gelmesini üyeler istedi üyelerin istekleri, ankete bakarsanız bu durumdan rahatsız olan ve hayır diyen kaç kişi var... Her konuya girip saçma replikleri suyunu çıkarıncaya kadar kullanınca üyelerde rahatsız olup şikayet ediyor. Bizler kafamıza göre silmiyoruz yani, görürsek elbette işlem yaparız ama daha çok şikayetlere baıyoruz ve hepside bu sözcüklerden rahtsız olan üyelerin şikayetleri.
  • 2. Kural kesinlikle kalmalı. Konu Dışında takılan üyelerin fazlalığı nedeniyle bütün sorunlar vs Konu dışına açılır.

14. Kural biraz hafifletilebilir. Hakaret olmadığı müddetçe bir sorun olmaz. Konulara alakasız cevap atanların yanı sıra konuya ciddi yanaşanların sayısıda bir hayli fazla.
  • Aslında sohbet amaçlı farklı bir bölüm düşünülebilir.
    Orada mizah ve eğlence daha ön planda olabilir. Daha gevşek kuralları bulunabilir. Böylece üyeler günlük sıkıntılarından arınabilir, zihinlerini dağıtabilirler.

Ancak şu anki forum yapısında "Konu Dışı" bölümü bu şekilde kalacaksa, ek bir alt bölüm ile ya da farklı bir bölüm ile beslenmeyecekse; kurallar kalmalı yaptırımlara devam edilmelidir.

Yoksa bu bölümde ciddi hiçbir şey konuşulamayacak.
    Deneyelim ister misiniz?

İnşallah ben yanılırım, inşallah nerede durmamız gerektiğini biliyoruzdur, inşallah tadını kaçırmayız ve inşallah ben yanılmışım derim.
    Ancak benim tahmin ettiğimi sizler de tahmin ediyorsunuz. Hele ki okullar tatil olmuşken...
  • 2 dursun... 14 iptal olsun...
  • Şunu yapmayın , bunu yapmayın demek ne kadar doğrudur bilemem. İnsan ilişkilerini böyle yönetmek nasıl bir mantık ? Herkes kendi kişiliğini öne sürüyor burada. Aşırıya kaçmadıkça bence 2 kuralda iptal edilmeli
  • Oylarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 800 küsür oy kullanılmış. Bu anketin sonucunda yapılacak uygulama forum toplantısından sonra belli olacaktır. Şu an ne olacağını kestirmek zor. Çünkü yönetim olarak biz bile bölündük. Toplantıda bir güzel konuşup tartışıp karara varırız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Oylarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 800 küsür oy kullanılmış. Bu anketin sonucunda yapılacak uygulama forum toplantısından sonra belli olacaktır. Şu an ne olacağını kestirmek zor. Çünkü yönetim olarak biz bile bölündük. Toplantıda bir güzel konuşup tartışıp karara varırız umarım.

Merakla bekliyoruz.
  • 2. kural için biraz daha esnek davranılabilir, ama 14. kural kesinlikle uygulanmalı. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 29 Haziran 2010; 1:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Oylarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. 800 küsür oy kullanılmış. Bu anketin sonucunda yapılacak uygulama forum toplantısından sonra belli olacaktır. Şu an ne olacağını kestirmek zor. Çünkü yönetim olarak biz bile bölündük. Toplantıda bir güzel konuşup tartışıp karara varırız umarım.

Merakla bekliyoruz.

Olumlu yönde (benim için kuralların iptal edilmemesi olumlu) azımsanması mümkün olmayan bir yoğunluk var.

Bu nedenle sanırım bir başka muhabbet bölümü daha hayırlı olacak gibi...

Bu arada GP, beklemekten fazlasını yapmak için gayret sarf et. Her şeyi devletten bekleme paşam! ;)

• 14 kalsın. zaten zıvanadan çıktı. ama2 kalksın diğer bölümlerde hiç cevap alamıyoruz. ama nasılsa konu dışı varsa diğer bölümlere neden mesaj atayım diyebilirler. onun için cevaplandıkdan sonra diğer bölüme taşınabilir. ama buda uğraştırıcı olacaktır. o yüzden direk serbest olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

14 kalsın. zaten zıvanadan çıktı. ama2 kalksın diğer bölümlerde hiç cevap alamıyoruz. ama nasılsa konu dışı varsa diğer bölümlere neden mesaj atayım diyebilirler. onun için cevaplandıkdan sonra diğer bölüme taşınabilir. ama buda uğraştırıcı olacaktır. o yüzden direk serbest olsun.

Ben şahsen bu güne kadar hangi bölüme konu açtıysam cevabını aldım. Hatta daha dün ekran kartı bölümüne konu açtım sağolsunlar hemen cevaplar geldi. Bence birazda cevap alamıyorum diyenlerin kabahati var. Konu başlığına Yardııımmm, Acilll, Bu ne böyle, Lütfen içeri girin. vs vs. yazarsanız tabi cevap alamazsınız. Sorununuzu özetliyen bir başlık koyduğunuzda gereken cevaplar gelir.

• 14 kalsın kesinlikle forumu mahvediyorlar
  • eyvahlar olsun diyorum yönetim pes etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Orijinalden alıntı: darklike

14 kalsın. zaten zıvanadan çıktı. ama2 kalksın diğer bölümlerde hiç cevap alamıyoruz. ama nasılsa konu dışı varsa diğer bölümlere neden mesaj atayım diyebilirler. onun için cevaplandıkdan sonra diğer bölüme taşınabilir. ama buda uğraştırıcı olacaktır. o yüzden direk serbest olsun.

Ben şahsen bu güne kadar hangi bölüme konu açtıysam cevabını aldım. Hatta daha dün ekran kartı bölümüne konu açtım sağolsunlar hemen cevaplar geldi. Bence birazda cevap alamıyorum diyenlerin kabahati var. Konu başlığına Yardııımmm, Acilll, Bu ne böyle, Lütfen içeri girin. vs vs. yazarsanız tabi cevap alamazsınız. Sorununuzu özetliyen bir başlık koyduğunuzda gereken cevaplar gelir.

yani öylede 1-2 gün sonra alıyorsun ya acilse. anında konudışında cevap verirler.

• Hani nerde sonuç?
  • Sonuç?
  • 2 için biraz esneklik davranılsın kullanıcı 2 ci el ürününü gelip konudışında ilan açıyor teknik konuları gelip yardım istiyor bu temelli kalkarsa forum sadece konu dışından ibaret olacaktır bana kalırsa biraz esnetilebilir.
    14 e gelirsek 14 de esnetilmeli temelli kalkması demek herkonuda iyice cıvıtanlar olması demek zaten yeteri kadar cıvıtan alakasız şeyler yapanlar var hali hazırda cezalar hafifletilirse bana kalırsa yeterli düzeyde olacaktır.
  • 14. Kural kalkmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_21275389/mpage_1//tm.htm#21275389

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Temmuz 2010; 18:08:15 >
  • Konu dışının forumdaki özelliği zaten herkesin istediğini yazabilmesi ve çok yoğun olan bir bölüm olduğu için de tüm milletin bir arada olabilmesinin sağlanması. Eğer konular sınırlancaksa falan o zaman konu dışını tamamen kapatalım, herkes ilgili başlıkta takılsın, konu dışına ne yazılacak böyle bir durumda onu anlamıyorum, 14 kalabilir fakat diğer çok gereksiz bence...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.