Şimdi Ara

Konu dışı cezası çok ağır :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk hiç uyarısız 15 gün çok fazla. Benim orada 15 gün eksik olmam 150 konu az açılması demek.

Şöyle bir sistem getirilebilir:
    15 gün cezası verilmiş gibi yapılır, üyenin altında adminlerin görebileceği bir işaret olur mesela 45 gün boyunca. Üye aynı cezayı alacak bir hareket daha yaparsa 45 gün içinde 15 gün ceza veya 30 gün ceza verilir.

Konu dışını yavaşlatıyorsunuz böyle yaparak. Login oluyorum, cevaplanan mesajlarıma tıklıyorum. Sonra çıkış'a basıyorum şuanda. Normalde konu dışında saatler geçiririm.

• Konu Dışı bölümüne konu açarken veya mesaj atarken karşınıza çıkan kuralları okursanız böyle sorunlar yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Konu Dışı bölümüne konu açarken veya mesaj atarken karşınıza çıkan kuralları okursanız böyle sorunlar yaşamazsınız.

Şikayetinizle ilgilenilmiştir. Şikayet sistemini kullandığınız için teşekkür ederiz.
  • quote:

Konu Dışı bölümüne konu açarken veya mesaj atarken karşınıza çıkan kuralları okursanız böyle sorunlar yaşamazsınız.

Sıylıgıray beni Konu Dışından 28 Mart 2012 ye kadar uzaklaştırır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 3 Ekim 2011; 7:00:06 >
  • quote:

Kuralları okumadım demedim, içeriğini eleştirdim ben. Yanlış bölüm cezası (en azından) uygulamasında benim dediğim şekle geçilse daha güzel olur bence.
  • quote:

Ciddi bir şekilde soruyorum;
    Sanal alemdeki üye anlaşmaları,sözleşmeler vb. uzun şeylerin hepsini okuyor musun?Mesela bir oyun kurarken bile uzun bir sözleşme çıkıyor karşına sen okuyor musun bu tür şeyleri?Okuyorum dersen pek inanmam açıkçası ben hayatımda bi kere okudum o kuralları,içeriğini dahi hatırlamıyorum şuan.
  • Biri alin size zorno diye konu disina konu acti muhaha gifini koydum diye 15 gun bolum yedim.Helal olsun bu cezayi verene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @l3ortacine16

Ayni seyi rds ye sordum ama bir cevap alamadim malesef
  • @Bey Amca

Normalde tarih bazlı bölüm uzaklaştırması veremiyoruz. Yine de adminlerle bir konuşayım oluru var mı diye

@FourHem

Cezanın caydırıcılığı bakımından böyle olmak zorunda. Şu an bile birçok üye 15 günlük bölüm uzaklaştırması yeni bitmesine rağmen yanlış yere konu açmaya devam ediyorken sizin önerdiğiniz yöntem bir değişikliğe sebep olmayacaktır.

@l3ortacine16

Oyun kurarken falan okumuyorum ama internet üzerinde üye olduğum forumların ve diğer online platformların kullarını mutlaka okurum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sylargray banada yardim edermisin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Sylargray banada yardim edermisin lutfen

Hocam eğer yukarıdaki konudan bahsediyorsan verilen cezada bir yanlışlık gözükmüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: KURALLAR

KONU DIŞI BÖLÜMÜ KURALLARI

12) Bölüm içerisinde açılan küfürlü ve +18 içerikli (resim-video) konulara mesaj atarak konunun güncel kalmasını sağlayan üyelere 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir. Bu tür konulara mesaj yazmak yerine şikayet etmeniz bölümün yararına olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Ciddi bir şekilde soruyorum;
    Sanal alemdeki üye anlaşmaları,sözleşmeler vb. uzun şeylerin hepsini okuyor musun?Mesela bir oyun kurarken bile uzun bir sözleşme çıkıyor karşına sen okuyor musun bu tür şeyleri?Okuyorum dersen pek inanmam açıkçası ben hayatımda bi kere okudum o kuralları,içeriğini dahi hatırlamıyorum şuan.

Bir yazılımı yüklerken o yazılımın hangi amaçla sanal imza atmanızı istediği kuralları okumadığınız için bilemezsiniz. Siz o kuralları kabul ediyorsunuz ancak yazılım sahteciliğine vs vs. değinildiğinden bahsediyor olabilir. Burada ki kurup, kurmamak kabul edip, etmemek yani yasal sorumluluk tamamen size aittir. Her ne kadar o kurallar pasifize edilsede farz-ı misal başınıza problem gelse, siz o yazılımın kurallarını okurken o kuralları kabul etmiştiniz. Ben bilmiyordum mu diyeceksiniz?

Unutmayın ki her üye foruma kaydolurken tıpkı örnek verdiğiniz o yazılım, oyun kuralları gibi doğrudan forum kurallarını önceden kabul etmiş sayılır. Sonradan okumadım, bilmiyordum demek yanlış olacaktır. Ve bu kurallara uymakla hepimiz mükellefiz. Özellikle sosyal paylaşım ortamında bir üyenin yaptığı başka bir üyemizi etkiliyorsa bu daha da önemlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.