Şimdi Ara

KONU DIŞI ÇOLUK ÇOCUK DOLMUŞ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esclomania -- 17 Kasım 2010; 18:21:32 >
  • yalcın28'e katılıyorum
    ulan yeri geliyor liseli olduğumdan utanıyorum. bazen bazı kişilerin mesajlarına bakıyorum, bi insan bu kadar mı boş olur diyorum. ortamın içine edip sonra da vurdumduymazca gidiyorlar
  • bazıları kızmış bazıları bana hak vermiş lakin konudışında hiçbişey değişmemiş...bu mesajı sabah attım şu saatte yine saçma sapan konular açılmış arkadaşlar yazık yahu bu konuları açıp dikkatli şekilde okuyanlar var insanların vaktine yazık...
  • şahsen buraya sadece eğlenmek, kafa dağıtmak için giriyorum. önceden bende rahatsız oluyordum ama artık umurumda bile değil buranın seviyesi :)
    tek suç burayı gereksiz mesajlar bölümüne çeviren adminlerde.

müziğini aç, kahveni al, sigaranı yak ve biraz çocuklaş :)
    ...
  • sen choq harchlq almssndr qhanqha
  • sen çıkarsan bir çocuk eksilir işte
  • Yozgatlımısın gardaş???
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@
    şahsen buraya sadece eğlenmek, kafa dağıtmak için giriyorum. önceden bende rahatsız oluyordum ama artık umurumda bile değil buranın seviyesi :)

...

X 2
  • insanın kendisinin ne olduğunu bilmesini iyi bişeydir
  • anan zaaaaaaaaaaaaaa xdxdxd
  • Adam haklı konudışı 13 14 15 yaşlarında çocuklarla dolmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 17 Kasım 2010; 19:38:31 >
  • Görende babasının arazisi sanacak.

Burası bir forum o kadar kasmayın istemeyen çeker gider.Benim de yaş 16.Ha diyeceksin bebe vs...Sorun değil internet ortamı bu kadar kasmayın.

Yok konu açılıyor yok mesaj yazılıyor.Eee girmeyin o zaman.Bana da pm üzerinden sövüyorlar ama burada ağlamıyorum...Yapacak bir şey yok sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

şahsen buraya sadece eğlenmek, kafa dağıtmak için giriyorum. önceden bende rahatsız oluyordum ama artık umurumda bile değil buranın seviyesi :)

...

+
    />
  • "Akıl yaşta değil baştadır" ibaresi unutulmamalı. Burası konu dışı açılan konunun amacı ve hedefi zaten belli. Beğenmediğin kişileri bloklarsın sen rahat o rahat.
    Gerçekten çocukca konusup-davrananların oldugunun bende farkındayım ama burası forum ve sanal alemde oldugu gibi forumdada bastırılmış fikirlerini ve hareketlerini dışarı vurmamaları için hiçbir engel yok. Gül geç...

Ki burası temel itibari ile donanım ve teknoloji forumu. Konu Dışı bölümüde birçeşit fazla enerjiyi harcama-saçmalama-laf dalaşı yaparak kendini tatmin etme bölümüne dönmüş durumda. Sadece forumun bu kısmı degil bir çok forumda sözlüktede durum bu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalchin28

hemen tepki göstermeyin biraz düşünün...Burası çoluk çocuk parkına dönmüş...ne zamandır bu konuda yazmayı bekliyordum düzelir dedim olmadı liseden,ilköğretimden saçma sapan konular açılıyor..6.sınıftan bile konu açan var...hiç dikkatinizi çekmedi mi yahu..bayramda elimizi öpecek çocuklarla farkında olmadan burada muhatap oluyoruz...bir süreliğine bu bölüme girmeyeceğim sıkıldım artık

muhattap olmak senin elinde eğer olmuşsan da uygun görmüş muhattap olmuşsundur uygun görmüşsen de kişinin yaşı önemli değildir nasıl ki (yaşım 18) 20+ yaşında biriyle sohbet edebiliyorsam 15 yaşında biriyle de sohbet edebilirim cılkını çıkarmıyorsa hiç sorun değil çıkarıyorsa zaten baştan muhattap olmam. foruma katıldığımda 14 yaşımdaydım.

• evet karşımıza gelse elimizi öpcek çocuklar kaynıyor ama eğlenceli çocuklar, çok gülüyorum bende onlardan biri oldum nerdeyse, muhabbetlerine katılıyorum, cCc ya sew ya terqet pampa cCc
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.