Bildirim
konu dışı için cidden sapıttınız
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
futbol için ayrı bölüm var, karı kız konularına bişey diyemeceğim -
liseliler için de eğitim bölümü var tüm gün lisede şu karıyı kestim bu karıyı düşürdüm diye konular kural dışı olmuyo ama nedense maç şöyle olur denince kural dışı -
quote:
Orijinalden alıntı: mgmslck
liseliler için de eğitim bölümü var tüm gün lisede şu karıyı kestim bu karıyı düşürdüm diye konular kural dışı olmuyo ama nedense maç şöyle olur denince kural dışı
Karı kız konusu kural dışı değil çünkü -
diikkatli okursan anlıcaksın eminim eğitim bölümünde lise kısmıda var burda normal karı kız konusu açan yokki lisede şöyle oldu lisede böyle oldu denirken buraya uygun oluyo real maçı şöyle biter denince kural dışı oluyo -
Lise konularını şikayet edin 15 gün tatile çıksınlar.Böyle bir fırsat var elinizde değerlendirmiyorsunuz. -
Şikayet edin kural dışı olduğunu düşündüğünüz konuları, ilgilenilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Haroeris
Şikayet edin kural dışı olduğunu düşündüğünüz konuları, ilgilenilir.
şüphe yok onda siyasi konular hep şikayet edilecektir -
quote:
Şikayet edin kural dışı olduğunu düşündüğünüz konuları, ilgilenilir.
şuan konu dışı sayfasında 10konudan 8i lisede şöyle lisede böyle diye başıyo bunun için şikayete mi gerek var illa? kural dışı olan bi şey varsa bunu görüp halletmeniz lazım her şey şikayet sistemiyle mi çalışıcak? -
quote:
liseliler akşama kadar karı kız konusu açıyo sesiniz çıkmıyo biz futbol konuşunca kural dışı diyip konu kaldırıyosunuz üstüne bi de ceza veriyosunuz o zaman tüm liseli konularını eğitim bölümüne açmayan herkesi banlayın saçma kurallarla saçma yönetim pes
seni unutmıcam reis -
quote:
Orijinalden alıntı: diziyazarı
quote:
liseliler akşama kadar karı kız konusu açıyo sesiniz çıkmıyo biz futbol konuşunca kural dışı diyip konu kaldırıyosunuz üstüne bi de ceza veriyosunuz o zaman tüm liseli konularını eğitim bölümüne açmayan herkesi banlayın saçma kurallarla saçma yönetim pes
seni unutmıcam reis
ahah merak ettiğin linki konuya koymuştum gördün mü :D -
nasıl bi mantıktır bu ya eğitim bölümü eğitim öğretim ile ilgili bilgi edmek,faydalı bilgi paylaşmak için var ayrıca real maç sonuçunu futbol bölümüne açarsan ceza almazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu dışında konuları okuyacak vakit bulamadığım oluyor, şikayet panelini kullanın. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: diziyazarı
quote:
seni unutmıcam reis
ahah merak ettiğin linki konuya koymuştum gördün mü :D
bakmadım bakcam ama
-
quote:
Konu dışında konuları okuyacak vakit bulamadığım oluyor, şikayet panelini kullanın.
bölüm yönetici de bunu diyosa yapcak bi şey yok o zaman -
Profil kapalı nadir yöneticilerden birisi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X