Şimdi Ara

konu dışı için cidden sapıttınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • liseliler akşama kadar karı kız konusu açıyo sesiniz çıkmıyo biz futbol konuşunca kural dışı diyip konu kaldırıyosunuz üstüne bi de ceza veriyosunuz o zaman tüm liseli konularını eğitim bölümüne açmayan herkesi banlayın saçma kurallarla saçma yönetim pes

• futbol için ayrı bölüm var, karı kız konularına bişey diyemeceğim
  • liseliler için de eğitim bölümü var tüm gün lisede şu karıyı kestim bu karıyı düşürdüm diye konular kural dışı olmuyo ama nedense maç şöyle olur denince kural dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

liseliler için de eğitim bölümü var tüm gün lisede şu karıyı kestim bu karıyı düşürdüm diye konular kural dışı olmuyo ama nedense maç şöyle olur denince kural dışı

Karı kız konusu kural dışı değil çünkü
  • diikkatli okursan anlıcaksın eminim eğitim bölümünde lise kısmıda var burda normal karı kız konusu açan yokki lisede şöyle oldu lisede böyle oldu denirken buraya uygun oluyo real maçı şöyle biter denince kural dışı oluyo
  • Lise konularını şikayet edin 15 gün tatile çıksınlar.Böyle bir fırsat var elinizde değerlendirmiyorsunuz.
  • mgmslck kullanıcısına yanıt
    Şikayet edin kural dışı olduğunu düşündüğünüz konuları, ilgilenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

şüphe yok onda siyasi konular hep şikayet edilecektir
  • quote:

şuan konu dışı sayfasında 10konudan 8i lisede şöyle lisede böyle diye başıyo bunun için şikayete mi gerek var illa? kural dışı olan bi şey varsa bunu görüp halletmeniz lazım her şey şikayet sistemiyle mi çalışıcak?
  • quote:

liseliler akşama kadar karı kız konusu açıyo sesiniz çıkmıyo biz futbol konuşunca kural dışı diyip konu kaldırıyosunuz üstüne bi de ceza veriyosunuz o zaman tüm liseli konularını eğitim bölümüne açmayan herkesi banlayın saçma kurallarla saçma yönetim pes

seni unutmıcam reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

quote:

liseliler akşama kadar karı kız konusu açıyo sesiniz çıkmıyo biz futbol konuşunca kural dışı diyip konu kaldırıyosunuz üstüne bi de ceza veriyosunuz o zaman tüm liseli konularını eğitim bölümüne açmayan herkesi banlayın saçma kurallarla saçma yönetim pes

seni unutmıcam reis

ahah merak ettiğin linki konuya koymuştum gördün mü :D
  • nasıl bi mantıktır bu ya eğitim bölümü eğitim öğretim ile ilgili bilgi edmek,faydalı bilgi paylaşmak için var ayrıca real maç sonuçunu futbol bölümüne açarsan ceza almazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgmslck kullanıcısına yanıt
    Konu dışında konuları okuyacak vakit bulamadığım oluyor, şikayet panelini kullanın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

quote:

seni unutmıcam reis

ahah merak ettiğin linki konuya koymuştum gördün mü :D

bakmadım bakcam ama

• quote:

Konu dışında konuları okuyacak vakit bulamadığım oluyor, şikayet panelini kullanın.

bölüm yönetici de bunu diyosa yapcak bi şey yok o zaman
  • Profil kapalı nadir yöneticilerden birisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.