Eskiden böyle değildi. Yok sevgilim olmadı yok 1 tane oldu yok takipçim yok. Ne hale gelmiş forum. Evinden çıkmayan 7/24 VALORANT giren tiplerle dolmuş forum. Fosil diyebilirsiniz ama eskiden bu tarz arkadaşlar bile güzel mizah yapardı tipim nasıl konuları bile güldürürdü. Şimdi herkes eli uygunsuz yerinde gözü yaşlı takılıyor. Üzülüyorum açıkçası ofiste can sıkıntısından girmeye başladım tekrar foruma ama sarmıyor bilemedim. |
Konu dışı neden bu kadar sap dolu.
-
-
hocam 1 sene tecrübeli 45k maaşlı bir itim yalvarırım yardım edin
-
Redpill, blackpill saçmalıktır. -
Yahu seni tatmin etmek için şaklabanlık mı yapacak millet seni mi güldürücez. Blok -
-
Senin gibi yıkıklar mahvetti burayı. Boşa konuyu tıkama şimdi.
-
blok mu istiyorsun -
sosyal fobili ve obez olmasam ulaşamazdınız bana -
yalvarırım kıllı forum üyesi hakkında konu açın
-
şarkı yapacam
-
Sap olmasa konu dışında işi ne
-
Haklısın.
Sebep ne olursa olsun sonuç felaket. -
İnceller, Redpill, Blackpill vb vb günümüz bu tarz şeylere hayatından daha çok önem veren toksik ve boş insanlarla doldu zaten. İnternetten sosyallik olmaz. Olsa da istisnalar sadece varsa.
İncel diye birşey yok. Saçma sapan terim. Blackpill diye birşey yok. Kişi istediği hedefine ulaşmak için yeterli çabayı göstermedikçe yalnız kalması normal bu devirde. Herkes parasını düşünüyor. Para, bakım en temel şeyler bunlar oldu günümüzde. Yoksa kadınlar neden baksın? İncel terimi, bu tarz kişilerle alay etmek, aşağılamak için uydurulmuş şeyler. Blackpill de aynı şey. Hepsi aynı saçma sapan boş terimler. Bu hayatta, gerçekten çabalayıpta elde edemeyen insan yoktur. Başarı, azim için çalışmak gerekir.
-
bu terimlerin hepsi son yıllarda ortaya çıkmış olan, herkesin poposundan bi anlam uydurduğu terimler.
mesela mtgow terimi ilk çıktığında sadece şu anlama geliyodu: aktif sevgili aramayan, çalışan ve maddi anlamda iyi bi yaşama sahip 30+ yaştaki erkek. bu terimi çıkartanlar da ABD'de bu erkekleri evlenmeye ikna edemeyen 30+ kadınların sosyal medya gruplarıydı.
sonra mtgow terimi bu redpill camiasına geçti, ilk başta farklı anlam yüklemediler.
sonra redpill forumlarında: "mtgow demek kadınları hiç düşünmeyen, hiç masturbasyon yapmayan kişi demektir" diye Tibet gurusu anlamı yüklemeye çalıştılar. ve bu yolla: "siz hiçbiriniz mtgow değilsiniz aslında" muhabbetleri döndü.
geçen gün bi baktım, Türk bi redpill kanalı diyo ki, mtgow diye bişey yok diyo. mtgow olduğunu iddia eden kişiler incel olduklarını kabul edemeyen inceller sürüsüdür diyo.
yani ağzı olan konuşuyo.
hem zaten incel terimi nedir ki? onun hakkında da birsürü farklı tanım var. son 1-2 yıla kadar bu forumda kaç kişi incel sözcüğünü duymuştu? şuanda bu sözcük o kadar gündelik sıklıkta kullanılıyo ki sanki 500 yıllık bi sözcükmüş gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Haziran 2024; 18:39:36 >
-
Aynen öyle ve size veya herhangi birine eğer birisi "İncel" diyorsa, bilin ki size dolaylı yoldan gaslighting yapıyordur. Bunun başka açıklaması yok.
-
çoğu Türk redpill youtuber'ı zaten zaten sağa-sola gaslighting yaparak yaşamlarını sürdürüyolar.
2 gün önceki şu konuda detaylı yazmıştım bunların nasıl tuhaf olduklarını:https://mini.donanimhaber.com/dr-redpili-salmak--158824378
konuda da yazdığım gibi, özellikle bazı kanallar var ki yani tam ruh hastası olmuşlar. kız-erkek ayırmadan birsürü kişiye / kesime hitaben narsist-terörist gibi sözcükleri rutin şekilde kullananlar var. -
Güzel ilişkisi olan insanları kıskanıp, daha fazla insan güzel ilişkilere sahip olmasın diye, kıskanan kesim tarafından yapılan bir propaganda ve manipülasyondan başka birşey değil. İncel diyenlerin çoğu bu amacı güdüyor.
-
benim bi köylüm var. benden 1 yaş küçük. bunları köyde sevmezler çünkü bunlar ailecek maddi konularda çok çakal olarak bilinirler.
bu eleman internetten bulduğu bi kızla evlendi. sonra kızın babası kanserden dolayı vefat etti. kıza 2018 gibi 400 bin TL miras kaldı. yani daha doğru sanırım kalan mirası sattılar 400 bin TL'ye.
kız da o parayı getirmiş bunlara, yani kocasına emanet etmiş. bunlar da o parayla köydeki arsalarına 2 katlı köy evi diktiler. zaten kendileri de inşaata işlerine yatkınlar yani yapaiblirler hani.
sonra kızın kendisi kanser oldu. kız kanser olunca da kızın çocuk doğuramayacağı ortaya çıktı. böyle olunca bizim elemanın annesi (ailecek tanışıyoruz yani baya yakınız ailesiyle) cingar çıkarttı ben bu kızı istemiyom diye. kızı kovar gibi anne evine yolladılar.
kızdağız o kadar üzüldü ki, telefonla arayıp benim anneme iç dökmüş, ağlamış.
bunlar olurken yıl oldu 2022. bak 2018'de ben 250 bine ev almıştım, o sırada kız bunlara 400 bin vermişti. düşün yani. ve bunlar kıza demişler ki: "400 bin TL paranı veriyoz, al parayı boşan git" ulan aradan 4 sene geçmiş, ev fiyatları 10-15 katına çıkmış, adamlar 2018'de 400 bin TL olan parayla ev dikmişler, 2022'de kıza 400 bin TL veriyolar, bu kadar rezillik olmaz.
kanser olan kıza tekmeyi bastılar. kız mahkemeye verdi bu pislikleri.
bu elemanla geçen yaz buluştum. eleman Dr Redpill kanalını öğrenmiş ve müptelası olmuş. kendi hikayesini o kanala yazmış, Dr Redpill de bunun yazdığını konu alan uzun bi yayın yapmış. ama eleman hikayesini yazarken tabi kızı %100 suçlu gibi gösterip, sürekli kıza narsist demiş.
Dr Redpill denen kişi zaten eski sevgilisi tarafından 10 yıl süründürülmüş olan, ve o eski sevgilisine sürekli narsist diyen birisi. narsist lafını sever yani.
sonuçta benim arkadaş diyo ki: "narsist kızdan çok çektim, ama kurtuldum, Dr Redpill kanalında herkes bana hak verdi"
işin gerçeği = kendilerine güvenen kızın hem parasına çöktüler, hem de kız kanser olunca kızı sokağa attılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Haziran 2024; 19:35:1 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- monopoly ipotek kuralları
- balıktan sonra bal yenir mi
- kahvaltıda çay yerine ne içebilirim
- lustral 100 mg kullananlar
- multinet nakite çevirme
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- google çizim yap
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X