Ben hep Ko ve Sro bölümünde takılıyordum.Bu konu dışı gözüme batıyordu.Bir gün gireyin dedim .Giriş o giriş
Siz?
google saolsun keşfedilmemiş yer bırakmadı net aleminde
Ko bölümüyle ilk tanıştım 50 level anahtar görevi için 1.5-2 yıl ko bölümünde takıldım ko yu bırakınca konu dışını gezerken gördüm hoşuma gitti öyle tanıştım yani
quote:
Orijinalden alıntı: buzin
google saolsun keşfedilmemiş yer bırakmadı net aleminde
Forumda avel avel geziniyodum bütün konulara bakıyodum bu konu dışıda ne dedim bi girdim bi daha çıkamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
Forumda avel avel geziniyodum bütün konulara bakıyodum bu konu dışıda ne dedim bi girdim bi daha çıkamadım
Alıntıları Göster
bi arkadaşa bakıp çıkıcam dedim. giriş o giriş
quote:
Orijinalden alıntı: 03-09-2007
Alıntıları Göster
Arkadaş tavsiye etti
Giriş yaptık gerisi malum
quote:
Alıntıları Göster
sro dan kaydım buraya
quote:
Alıntıları Göster
teknik yardım kısmına girerdim hep bi ara girdim sonra girmez olaydım dedim
quote:
Orijinalden alıntı: Jeasme
Alıntıları Göster
bi gün ciyercinin önünde takılıyorduk
quote:
Orijinalden alıntı: Jeasme
Alıntıları Göster
teknik yardımda arkadaşlara yardımcı oluordum sitede açıla açıla konu dışını keşvettim
quote:
Orijinalden alıntı: V.I.P.PLAYBOY
teknik yardımda arkadaşlara yardımcı oluordum sitede açıla açıla konu dışını keşvettim
Alıntıları Göster
ciyerde ne ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Cortland Andrus
ciyerde ne ki?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
ciyerde ne ki?
ceyar vardı dallas ta o olmasın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
ciyerde ne ki?
ceyar vardı dallas ta o olmasın
Alıntıları Göster
1-2 yıl sroda takılıyodum sonra yanlışlıkla konu dışına girdim giriş o giriş birdaha çıkamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
1-2 yıl sroda takılıyodum sonra yanlışlıkla konu dışına girdim giriş o giriş birdaha çıkamadım
Alıntıları Göster
önce network internet, donanım falan sonraları ko bölümüne takılıyodum. ara ara da konu dışına girerdim zaten. şimdi öteki bölümlere hiç girmiyorum sadece konu dışı
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
önce network internet, donanım falan sonraları ko bölümüne takılıyodum. ara ara da konu dışına girerdim zaten. şimdi öteki bölümlere hiç girmiyorum sadece konu dışı
Alıntıları Göster
ilk başta üye olduğumda diğer motorlu araçlar genel,konu dışı vs oraya takılıyordum fazla bakmazdım ama konu dışı ama nedir ne işe yarar derkene bir girdim o giriş çıkamıyorum bir daha... ama bu aralar fazla girmiyorum çünkü eskisi gibi değil konu dışı.
quote:
Orijinalden alıntı: Se_co
ilk başta üye olduğumda diğer motorlu araçlar genel,konu dışı vs oraya takılıyordum fazla bakmazdım ama konu dışı ama nedir ne işe yarar derkene bir girdim o giriş çıkamıyorum bir daha... ama bu aralar fazla girmiyorum çünkü eskisi gibi değil konu dışı.
Alıntıları Göster
sro sayesinde
quote:
Orijinalden alıntı: SQua
sro sayesinde
Alıntıları Göster
Kuzenim sağolsun.(_LoRDi_)Sro bölümünde takılıyorduk sonra burayı bulduk
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
Ko bölümüyle ilk tanıştım 50 level anahtar görevi için 1.5-2 yıl ko bölümünde takıldım ko yu bırakınca konu dışını gezerken gördüm hoşuma gitti öyle tanıştım yani
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
Aynen ben de böyle donanımhaber'le karşılaştım.İlk başta sadece KO bölümüydü,sonra aşağılara doğru bakınca Konu Dışı'nı gördüm ve o günden sonra hayatım değişti
quote:
Orijinalden alıntı: SQua
sro sayesinde
Alıntıları Göster
Forumun ana sayfasında manyak gibi bir üste bir alt sayfayı kaydırırken mouse'un topu yerine sol clicke tıklayıp giriş yaptım.Baktım böyle bir konu varmış,3-4 günde bie girip bakıyorum...
Aslında;eskiden forumda dolaşırken alttaki eğlence bölümlerine bakarken görmüştüm burayı ama artık hiç de eğlenceli gelmiyor.Gereksiz Mesajlar bölümü daha eğlenceli bence.
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
Aynen ben de böyle donanımhaber'le karşılaştım.İlk başta sadece KO bölümüydü,sonra aşağılara doğru bakınca Konu Dışı'nı gördüm ve o günden sonra hayatım değişti
Alıntıları Göster
Ko-Genel Vardı O Zamanlar Sonra Ko yu Bırakınca Dh de Başka Şeylerinde Olduğunu Gördüm