Şimdi Ara

Konu dışı toplanın ÖNEMLİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar olayı özet geçerek anlatıyorum okumaktan sıkılmayın diye.

Benim bir arkadaşım var ve onun kuzenini seviyorum arkadaşım biliyor ayarlamaya falan da çalışıyor ama kızla biraz sorun yaşadık tartıştık şuan konuşmuyoruz. Onlar hafta sonu İzmir'e gidecekler. Arkadaşım beni de davet etti sende gelirsen süper olur falan kesin ayarlarsın dedi benim kafa gitti tabi Şimdi ben öyle bir yalan uydurmam gerek ki aileme bana inanmaları lazım 2-3 gün İzmir'de onlarla kalmam lazım. Ben ortalama yükseltme sınavlarından sonra gitmeyi düşünüyorum İzmir'e. Öncelikle kafamda planladığın yalanı size yazıyorum. Ona göre değerlendirin ya da bana yeni fikirler verin arkadaşlar KONU DIŞI ekibinin hayal gücünü bildiğim için konu açtım buraya size güveniyorum.

İlk olarak annemle konuşacağım. Anneme X arkadaşımın okuduğu Y lisesinin okul kapandıktan sonra ege gezisi varmış diyeceğim. Ücret 200 lira ancak arkadaşım İddaa'yı tutturmuş o yüzden 150 lirasını kendisinin ödemesi şartıyla beni davet etti diyeceğim. İddaayı katmam da ki sebep annem iddaa oynadığımı biliyor Neyse işte ondan sonra bugün okula gittim öğrencilerin çoğu ortalama yükseltme sınavına girecekleri için gezi sınav sonrasına ertelenmiş derim o ara dersime çalışırım falan derim sıkıştırırım araya. 3 günlük bir gezi derim sadece 50 lira verip gideceğim derim.

Yalanım nasıl arkadaşlar ? Şimdi şöyle bir şey var okuldan yetkili birisiyle falan konuşmak isterlerse bizimkiler o zaman ne yapacağımı bilmiyorum ? Önerileriniz ?

• Ya sınavlardan sonra gideceğim bende önemsiyorum dersleri çünkü Tek düşüncem İzmir'e nasıl gideceğim
  • hadi len anten,önemliymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'den geldikten sonra abimin yanında işe gireceğim. Eğer bu ilk sınavlarda vermezsem 2 ay sonra oluyor sınavlar.
  • Hadi beyler ya yok mu öneri ?
  • Dogru duzgun soyle iste,kizin birinden hoslaniyorum onu tavlamaya gidecegim de,erkek degilmisin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuldan yetkili biriyle konuşmak isterim derlerse benim tel nomu ver. ben olayı izah ederim.
  • Olayı açıklarsam izin vermezler arkadaşlar biliyorum.
  • Seviyosan git konuş bence
  • Hocam aile yapınızı bilmiyorum ama çok yakın arkadaşım davet etti diceksin ama hanzo gibi degil masumcuktan acındırarak biraz da duygu sömürüsü yaparak tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: carispa

Hocam aile yapınızı bilmiyorum ama çok yakın arkadaşım davet etti diceksin ama hanzo gibi degil masumcuktan acındırarak biraz da duygu sömürüsü yaparak tabi ki

düygu sömürüsüne abartma ha ben denediğimde babam bana "s. git lan bana duygu sömürüsü yapma" demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueTR

quote:

Orijinalden alıntı: carispa

Hocam aile yapınızı bilmiyorum ama çok yakın arkadaşım davet etti diceksin ama hanzo gibi degil masumcuktan acındırarak biraz da duygu sömürüsü yaparak tabi ki

düygu sömürüsüne abartma ha ben denediğimde babam bana "s. git lan bana duygu sömürüsü yapma" demişti

bizde arkadaşlarla lys den sonra 1 hafta Yalova turu yapmayı düşünüyoruz.öyle pansiyona gitmeyi düşünüyoruzişte.hemen abime danıştım o halden anlayan birisidir gerçekten sakın arkadaşlarla gidicez diye söyleme bana dedi.çok yakın arkadaşlarından birinin ismini ver davet ettiler diye söylersin dedi.duygu sömürüsüde araya katıp ortaya karısık bişeyler atıcam artık olursa

• Herşeyi açıkça söyle birda şu durum var izmire gittin kızı ayarlayamazsan nolcak
  • Arkadaşlar yorumları okudum teşekkürler. Öncelikle seviyorum falan o yüzden gidiyorum dersem gidemem kalırım evde biliyorum Ama biraz dürüst olup 2 senedir tanıyorum zaten o arkadaşımı öyle diyeceğim işte okul gezisi falan diye demeyi düşünmüyorum artık. 2 senedir tanıdığım bir arkadaşım var davet etti onların evinde kalacağım istersen konuşabilirsin falan diyeceğim anneme. Ama sevdiğim kızı katmayacağım onun yerine ali diye bir arkadaşım var oda onun kuzeni oluyor oda gidecek diyeceğim şüphelenmesin Yani biraz da duygulu derim böyle gitmek istiyorum güvendiğim bir arkadaş merak etme diye. Nasıl beyler ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.