Merhaba sayın yönetim konu dışından cevap atamıyorum uzaklaştırılmışım bir hata yaptığımı düşünmüyorum sebebini öğrenebilirmiyim?
konu dışına "Tablet alacam yardım" konusu açtığınız için ilgili kural gereği 15 gün bölüm uzaklaştırma almışsınız.
2) Konularınızı lütfen forumda ilgili bölümlere açınız. Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konu sahibine 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: İmkansız
konu dışına "Tablet alacam yardım" konusu açtığınız için ilgili kural gereği 15 gün bölüm uzaklaştırma almışsınız.
2) Konularınızı lütfen forumda ilgili bölümlere açınız. Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konu sahibine 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.
Üyeliğimi nasıl silebilirim email attım ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Exp_
quote:
Orijinalden alıntı: İmkansız
Üyeliğimi nasıl silebilirim email attım ama.
forum desteğe yazarsanız oradan bilgi gelir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme