Şimdi Ara

konu kapanabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF4 öncelikli düşünüyorsan alınabilir. AMD kartların BF4 performansı iyi.
    3 GB de bonusu olur.

Powercolor markası forumda sevilmiyor, ama 280X modelinde problem yoktur sanırım.
  • Peki hocam teşekkür ederim, biraz daha düşüneyim bir karar veririm artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bütçe ile ilgili bir durum. Benim bütçem 770'e yetti. Çok da memnunum. Varsa imkanın 780 al tabi ki. Ama aradaki fiyat farkına bence değmez.
  • 280x ini degerlendirebilirsin ama butcen varsa 780 bnce de
  • gtx 780 için bütçeyi zorlamam gerekecek, bir de bf4 var o da 100 lira, bilmiyorum valla kafam biraz karışık, insan ister istemez değer mi düşünüyor, sizlerin tavsiyesi doğrultusunda bir karar vermeye çalışcam artık.
  • 1080p de 2gb sınırını aşıp gtx770 ı sıkıntıya sokacak oyun yok, ayrıca olursa da o oyun optimizasyon özürlü olduğu için 2gb bellek yetmiyordur.gtx780 gk110 lu yeni nesil bir kart ancak arada 450 değil en az 500 TL fark var ve bende bu ikilemde kalıp gtx770 alanlardanım.Bf multiplayerda 60 fps nin altına zaten düşmeyen bir kart.Hızaşırtma getirisi az demiş bir arkadaş ama hız aşırtma ile ortalama %15 performans artışı sağlanıyor.Bellekler zaten 8ghz e çıkartılabiliyor, gpu da özürlü değilse gayet tatminkar performanslar elde ediliyor.Gtx670 para iadesinden alacaksanız ve sizi yormayacaksa elbette ki 780 alın ancak gtx770 şu an oldukça performanslı ve güçlü bir kart ve sizi mahçup etmez.Karşılaştırma olarak gtx680 den %5 daha performanslı olduğunu belirtmeme gerek yok herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

1080p de 2gb sınırını aşıp gtx770 ı sıkıntıya sokacak oyun yok, ayrıca olursa da o oyun optimizasyon özürlü olduğu için 2gb bellek yetmiyordur.gtx780 gk110 lu yeni nesil bir kart ancak arada 450 değil en az 500 TL fark var ve bende bu ikilemde kalıp gtx770 alanlardanım.Bf multiplayerda 60 fps nin altına zaten düşmeyen bir kart.Hızaşırtma getirisi az demiş bir arkadaş ama hız aşırtma ile ortalama %15 performans artışı sağlanıyor.Bellekler zaten 8ghz e çıkartılabiliyor, gpu da özürlü değilse gayet tatminkar performanslar elde ediliyor.Gtx670 para iadesinden alacaksanız ve sizi yormayacaksa elbette ki 780 alın ancak gtx770 şu an oldukça performanslı ve güçlü bir kart ve sizi mahçup etmez.Karşılaştırma olarak gtx680 den %5 daha performanslı olduğunu belirtmeme gerek yok herhalde...

Az önce baktım da 1420 liraya çıkmış 780, sanırım o defter kapandı :), gtx 770 ile r9 280x arasında karar vercem sanırım, aslında 290 da var ama referans tasarım ne kadar verimli olur bilmiyorum.

• Kurun şu haliyle 770/280X tercih etmek zaten mantıklı olacaktır. Dolar ani yükselişle 2.17, Euro 3 lira oldu...

İyice rezil olmadan hemen almaya bak hocam..
  • R9 290 özel soğutmalı modelleri çıktı sayılır bence bekleyip özel soğutmalı r9 290 almalısın.780 den daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Kurun şu haliyle 770/280X tercih etmek zaten mantıklı olacaktır. Dolar ani yükselişle 2.17, Euro 3 lira oldu...

İyice rezil olmadan hemen almaya bak hocam..

Evet hocam gece yarısı fiyata baktığımda 40 lira daha ucuzdu, r9 290 için de özel tasarımlar gelir mi acaba yakın zamanda, bir arkadaş yazmış da.
  • 780'e yakın performans sunan 280x TOXIC var sapphire'den. Voltaj verip belki biraz daha bile itebilirsiniz kartı. Fanları kart 60'ı geçince biraz tiz bir ses yapıyor ama. 290x'in fanının yanında fısıltı tabi.

Beklerim derseniz Ocak ayının üçüncü haftasında Vatan'a Asus DCU2OC ve MSI TF 290'lar düşmüş olacak büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazgomlek -- 27 Aralık 2013; 14:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

battlefield 4 multiplayer performansı açısından soruyorum, single oyunlarda sanırım gerekli olmaz 780.

hayır !
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Bu bütçe ile ilgili bir durum. Benim bütçem 770'e yetti. Çok da memnunum. Varsa imkanın 780 al tabi ki. Ama aradaki fiyat farkına bence değmez.

güzel açıklamış ama sonunda dediğin şey yanlış aradaki fiyat farkına değer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

Bu bütçe ile ilgili bir durum. Benim bütçem 770'e yetti. Çok da memnunum. Varsa imkanın 780 al tabi ki. Ama aradaki fiyat farkına bence değmez.

güzel açıklamış ama sonunda dediğin şey yanlış aradaki fiyat farkına değer bence

O da sizin düşünceniz tabi ki. 770 şu anda tüm ihtiyaçlarımı karşıladığı için 500 TL fazladan vermek bana gereksiz geldi.
  • quote:

powercolor için çizgi bir artı fakat forumda yazılanlardan sonra düşündürüyo biraz.

O zaman msı modelini alın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri Powercolor mu Dedi ?

Almadan Önce 40 Kere Düşünün >>>http://forum.donanimhaber.com/m_84521757/f_//tm.htm

• 670 in üstüne 770 alırsan hiçbir türlü seni tatmin etmez
    ama monitörün 60hz ise ki 1080p olduğunu söylemişsin 770 şimdilik yeterli gelir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

O da sizin düşünceniz tabi ki. 770 şu anda tüm ihtiyaçlarımı karşıladığı için 500 TL fazladan vermek bana gereksiz geldi.

Stoklarda yok hocam sanırım o da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

670 in üstüne 770 alırsan hiçbir türlü seni tatmin etmez
    ama monitörün 60hz ise ki 1080p olduğunu söylemişsin 770 şimdilik yeterli gelir

Evet 1080p fakat monitörde hz artışı yapılabileceği söylendi yukarıda, 60 hz den ne kadar farkı olur onu bilemiyorum.
  • quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın, mesajı yazdıktan sonra yattım, 980 lira para iadesi aldım, 780 in 3 oyun kampanyasını görmedim eğer varsa değerbilir ama false hocamın yazdıklarından sonra 770 te ağır basmaya başladı.

Eğer bekleme imkanınız varsa, bu aralar bekleyin derim.Çünkü; bilgisayar parçası almak için hiç iyi bir zamanda değiliz (ülkenin ve doların durumları malum).Dolar kuru son 1 - 2 haftadır aşırı derecede arttı.Önümüzdeki 1 - 2 ay içinde belki tekrar 2' li seviyelere gelebilir.Yani biraz bekleyin derim.

Monitör olayı içinde; monitörünüz 60 hz bile olsa, GTX 780 alsanız sonuçta sadece BF3 , BF4 oynayacağınızı zannetmiyorum.CRYSIS 3, AC4 Black Flag vb. oyunlarda GTX 780 ile GTX 770' e göre daha fazla ayar açabileceksiniz (gerçi bu oyunlarda GTX 780Ti bile full + full için yetersiz kalıyor).Böyle örnekleri düşündüğümüzde GTX 780, R9 290 vb. kartlar bir anlam kazanıyor.

Yoksa sadece BF4 multiplayer oynarım derseniz, GTX 770 veya R9 280X (XTL GPU)' de işinizi görecektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.