Şimdi Ara

konu kapanabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu GTX 770 VE 780 için oyun kampnyası hala devam ediyor mu yoksa sadece yaz içinmiy di ?Bilen var mı?Ben de kara veremedim.GTX 770 mi alsam 780 mi ?Ama 780 tek kart olarak baya götürür. diye düşünyorum.5-6 yıl sonra da SLI basarım.
  • Devam ediyor hala.
  • Konuda gerekli açıklamalar yapıldı fakat r9 290 ların özel tasarımları için belli bir tarih olmadığı için artık pek de beklemek istemiyorum, eğer gtx 780 deki 3 gb ram ve yeni gpu için değer ve ilerde de elden çıkarırken daha iyi olur denirse gtx 780 üzerinde karar kılacam.
  • bf4te msi gtx770 lite edition ile ultra detay 4xmsaa da suan ortalama 88 fps almaytayım oc falanda yok ocli gtx780 ise 99 fps almakta gerek var mı yok mu sen düşün 11 fps için 450 lira farka değer mi bence değmez
  • hatta hersey lowda oynuyorum su ara fps 150-200 arasında değişiyor vsync acıyorum kart 38 dereceyi geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

bf4te msi gtx770 lite edition ile ultra detay 4xmsaa da suan ortalama 88 fps almaytayım oc falanda yok ocli gtx780 ise 99 fps almakta gerek var mı yok mu sen düşün 11 fps için 450 lira farka değer mi bence değmez

Hocam benim anlamadığım gtx 670 4x msaa bf3 te 40 lara kadar düşüyordu, 770 in bu kadar performans vermesi de şaşırttı beni açıkçası.
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    ben gtx660ti ile bf3te hiç 40 fpslere düşmedim bf4tede 40-80 fps arasında idi gtx660ti gtx670in düşmesi biraz sasırtıcı gtx770 baya iyi sonuclar verdi açıkcası hatta bu 88 fps yakında çıkıcak driver ile 90nı asar
  • Multiplayer 64 kişi için bu dediklerim, eğer gtx 770 60 fps altına 4x msaa da düşmüyorsa çok çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten ben sadece multi oynuyorum geneldede tercihim 64 kişilik maplar oluyor aslında bf4te vsync acıp denemek lazım performans ne oluyor bf3te zaten 60 fpsyi bırak 70 fps altına inmiyor daha öncede gigabyte gtx770 wf3x kullanmıstım ondan biliyorum ama bana göre suan 1080p için 2gb vramli kartlar gayet yeterli geliyor
  • Acaba benim sistem bileşenlerinde mi uyumsuzluk var, 670 ile 770 arasında min fps de o kadar fark olması ona götürüyor.

• Oyun içi FPS değerlerini aşağıdaki videolardan görebilirsiniz, benim kart sorunlu çıktığı için fazla deneyemedim ama ben de 1680X1050 çözünürlükte ultra ayarlarda 70-80 FPS civarı alıyordum.
    Muhtemelen oyun güncellemesi + güncel driver'lar ile performans artmış olabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=Kfqr9m1JTpI
    http://www.youtube.com/watch?v=qU_s6BgT77g

• quote:

bf4te msi gtx770 lite edition ile ultra detay 4xmsaa da suan ortalama 88 fps almaytayım oc falanda yok ocli gtx780 ise 99 fps almakta gerek var mı yok mu sen düşün 11 fps için 450 lira farka değer mi bence değmez

Dostum o 99 fps artık az geliyor oyuna çoğu mapte ortalama 110-120 fps ye çıktı artık.Son yamalarla gelen dx 11.1 iyileştirmesi bunun sebebi.Oyun karta göre bellek kullanıyor mesela dün 64 kişilik bir mapte 2200 mb bellek kullanılmış ultra 4xaa da.Min fps ise karttan çok işlemciye bağlı bir olay.Haswell işlemcilerin gelişen tek çekirdek performansı nedeniyle min fpsleri biraz daha yüksek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Multiplayer 64 kişi için bu dediklerim, eğer gtx 770 60 fps altına 4x msaa da düşmüyorsa çok çok iyi.

Çok yoğun sahnelerde 60 ın altına düşer.Bf3 den biliyorum 770 le oynarken tankın biri patladı mı dumandan göz gözü görmezken fps 45 lere kadar geriliyordu.Asıl 780 de bu değerlere düşmüyor en az göreceğin 65 fps oda yukarıdaki şartlarda yoksa çoğu durumda 100 fps altı oynamazsın 780 ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Multiplayer 64 kişi için bu dediklerim, eğer gtx 770 60 fps altına 4x msaa da düşmüyorsa çok çok iyi.

Çok yoğun sahnelerde 60 ın altına düşer.Bf3 den biliyorum 770 le oynarken tankın biri patladı mı dumandan göz gözü görmezken fps 45 lere kadar geriliyordu.Asıl 780 de bu değerlere düşmüyor en az göreceğin 65 fps oda yukarıdaki şartlarda yoksa çoğu durumda 100 fps altı oynamazsın 780 ile.

Aynen hocam 670 te 40 a düşüyordu zaten o tip patlama sahnelerinde, benim şu an kafamı karıştıran 780 de 3 gb vram ve titan gpu olması ileriye yönelik daha cazip geliyor, zaten 60 hz monitör olduğu için 100 lü fps ler pek anlam ifade etmiyor benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 2 Ocak 2014; 11:57:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur88

quote:

Aynen hocam 670 te 40 a düşüyordu zaten o tip patlama sahnelerinde, benim şu an kafamı karıştıran 780 de 3 gb vram ve titan gpu olması ileriye yönelik daha cazip geliyor, zaten 60 hz monitör olduğu için 100 lü fps ler pek anlam ifade etmiyor benim için.

O zaman durum değişir hocam bendede 60 hz(gerçi oc ile 75 hz olarak kullanıyordum)monitör vardı hem bu oyun için hemde 100 lü fps lerde daha iyi akıcı olması için gittim asus vg248qe 144 hz monitör aldım.Eğer 60 hz değişmeyecekse 4 gb lık 770 daha iyi bir tercih olur.

• ben bu fpsyi Siege of Shanghai mapında aldım ama aksam bir kez daha denerim benim bildiğim en çok kasan maplardan biri bu neyse aksam bf4 akarken bakarız fpsler ne alemde bende kartı limitine oc yaparım farka bakarız tabi gtx770ten gtx780 olmasını beklemiyorum ama arada o kadarda fark olacagını sanmıyorumtas çatlasın 15 fps fark olucaktır
  • Anladım hocam, 4gb 770 lerde 1100 lira, o miktara çıkacaksam 780 almak daha mantıklı geliyor, ilerde belki monitörü de değişirim ya da 75 hz kullanma imkanı varsa onu denerim, işi biraz uzattım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 2 Ocak 2014; 12:39:10 >
  • quote:

ben bu fpsyi Siege of Shanghai mapında aldım ama aksam bir kez daha denerim benim bildiğim en çok kasan maplardan biri bu neyse aksam bf4 akarken bakarız fpsler ne alemde bende kartı limitine oc yaparım farka bakarız tabi gtx770ten gtx780 olmasını beklemiyorum ama arada o kadarda fark olacagını sanmıyorumtas çatlasın 15 fps fark olucaktır

Bakarız dostum tabi ki ama tek mapada bağlamamak lazım genelde shangai mapte çoğunluk yoğun efekt yüzünden diğerlerine göre ortalamadan daha az fps alıyor.

• aynen ben bir mapta gtx660ti ile 64 fps alırken Siege of Shanghai 54 fps alıyordum aksam deneriz
  • Dostum hem arkadaşımıza yardımcı olmak hemde kartın bu mapteki performansı göstermek niyetiyle bf 4 sıege of shangaı mapında(en çok kastıranlardan belki ilki) bir kaç ultra ayarda ss aldım.Dikkat ettiyseniz mapte göz gözü görmez olmuş(bina yıkıldıktan sonraki durum ilk halde ortalık piknik havasındayken fpsler biraz daha çıkıyor)İşlemci 4.5 ghzde gpu ise her zamanki değerimin bir 30 mhz aşağısındayken almış olduğum ss ler;

Win 7 x64(bu mapte win 7 deyken fps dropslar vardı ama ne hikmetse artık gpu kullanımı min %90-95 olunca mı yoksa oyundan mı düzeldi o düşüşler fazla olmuyor)

konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir

@kankatree

Bunlara benzer özellikle yıkım sonrası fpsleri gösteren ultra ayarlarda ss ler alıp burada paylaşırsan aradaki fps farkının kaç olduğu daha net anlaşılır ve arkadaşımızda bunlar doğrultusunda seçimini daha kolay yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 2 Ocak 2014; 19:26:32 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.