Şimdi Ara

konu kapanabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: false shepherd

Mümkün hocam. nVidia'nın sürücüleri uzun zamandır destekliyordu(custom resolution kısmından), 120hz monitörümü 129hz kullanıyordum.

Sürücü yerine Custom Resolution Utility adlı tool'u kullanırsanız, daha da iyi neticeler alabiliyorsunuz.

Birçok 60Hz monitör, nv'den mesela 66hz olurken, bu tool'la 72-75Hz çalışabiliyor.

Hatta, bir arkadaşım, 1080p 60Hz notebook monitörünü, bu tool ile 1080p 120Hz olarak sorunsuz kullanıyor. Eşi benzeri var mı bilmiyorum, başta inanmakta hayli güçlük çektik

üstadım bir şey sorayım sana;

monitörü 60 hz den 75 hz e başarıyla oc ediyorum.
    oyundan veya nv panel den vysnc açıyorum. yine 60fps sabitliyor. ben bunu 75 e nasıl sabitleyeceğim. o yardımcı programları söylemeyin çünkü vysnc kadar etkili olamıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Arkadaşlar kusura bakmayın, mesajı yazdıktan sonra yattım, 980 lira para iadesi aldım, 780 in 3 oyun kampanyasını görmedim eğer varsa değerbilir ama false hocamın yazdıklarından sonra 770 te ağır basmaya başladı.

Eğer bekleme imkanınız varsa, bu aralar bekleyin derim.Çünkü; bilgisayar parçası almak için hiç iyi bir zamanda değiliz (ülkenin ve doların durumları malum).Dolar kuru son 1 - 2 haftadır aşırı derecede arttı.Önümüzdeki 1 - 2 ay içinde belki tekrar 2' li seviyelere gelebilir.Yani biraz bekleyin derim.

Monitör olayı içinde; monitörünüz 60 hz bile olsa, GTX 780 alsanız sonuçta sadece BF3 , BF4 oynayacağınızı zannetmiyorum.CRYSIS 3, AC4 Black Flag vb. oyunlarda GTX 780 ile GTX 770' e göre daha fazla ayar açabileceksiniz (gerçi bu oyunlarda GTX 780Ti bile full + full için yetersiz kalıyor).Böyle örnekleri düşündüğümüzde GTX 780, R9 290 vb. kartlar bir anlam kazanıyor.

Yoksa sadece BF4 multiplayer oynarım derseniz, GTX 770 veya R9 280X (XTL GPU)' de işinizi görecektir.

Evet hocam sanırım biraz daha bekleyeceğim eskiden olsa bf oynamadan duramazdım ama 7 ay kadar oynamayınca pek de istekli olmadığımı gördüm, r9 290 ın özel tasarımları da gelsin bir karar veririm artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    En makul karar bu olur.

İnşallah R9 290' lar gelene kadar şu dolarında ateşi en azından 2' lere düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

En makul karar bu olur.

İnşallah R9 290' lar gelene kadar şu dolarında ateşi en azından 2' lere düşer.

Çıkıp da ileri geri konuşanlar olmasa artış olmazdı da neyse siyaset yapmayayım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

quote:

Mümkün hocam. nVidia'nın sürücüleri uzun zamandır destekliyordu(custom resolution kısmından), 120hz monitörümü 129hz kullanıyordum.

Sürücü yerine Custom Resolution Utility adlı tool'u kullanırsanız, daha da iyi neticeler alabiliyorsunuz.

Birçok 60Hz monitör, nv'den mesela 66hz olurken, bu tool'la 72-75Hz çalışabiliyor.

Hatta, bir arkadaşım, 1080p 60Hz notebook monitörünü, bu tool ile 1080p 120Hz olarak sorunsuz kullanıyor. Eşi benzeri var mı bilmiyorum, başta inanmakta hayli güçlük çektik

üstadım bir şey sorayım sana;

monitörü 60 hz den 75 hz e başarıyla oc ediyorum.
    oyundan veya nv panel den vysnc açıyorum. yine 60fps sabitliyor. ben bunu 75 e nasıl sabitleyeceğim. o yardımcı programları söylemeyin çünkü vysnc kadar etkili olamıyorlar.

Hocam acaba, oyunda 75hz'e geçmiyor olabilir mi? Bazı oyunlar bu tip müdaheleleri direk algılamıyor, cfg ayarı vb. gerekebilir.

Oyunda 75hz ise, fps'nin 75 olmaması için bir sebep yok.

• Bende çok kararsın kalmıştım GTX 780 aldım memnunum fiyat farkı dediğin gibi yüksek ama almışken iyisini almak lazım.
  • Ben de R9 280X, R9 290 ve Ocak ayında çıkacak DirectCU R9 290 arasında kaldım ama çıkacak olan kartın fiyatının 1400 TL üstü olacağını düşünüyorum. Bu yüzden sanırım R9 280X DirectCU 2 alacağım bugün. Ne dersiniz fiyatı bilmeden beklemeye değer mi? Çünkü 1100 TL den fazla vermek istemiyorum.
  • Eski arşivimden bu konu için 770 sonuçlarım ile şimdiki kartım 780 sonuçlarını ekliyorum.Umarım karar vermenizde yardımcı olur.

770 1267 mhz Gpu /7800 Mhz Bellek

konu kapanabilir

780 1254 Mhz Gpu/7200 Mhz Bellek

konu kapanabilir  konu kapanabilir  konu kapanabilir

Fire Strike Testine göre aradaki farkın gtx 780 lehine performans farkı %37

Asus Gtx 770 935 TL ;Asus Gtx 780 1421 TL Aradaki fiyat farkı 486 TL

Asus Gtx 780 770 e göre yaklaşık %36 daha pahalı.Aradaki farka değip değmeyeceği size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Aralık 2013; 1:12:44 >

• Biraz bekleyin... 2.17 çok zorlama bir rakam oldu... Merkez bankası sattığı döviz miktarını arttıracak... Hafta sonu ateşi düşecektir... Haftaya cuma 2.05 seviyesine geriler diye düşünüyorum ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Turkiyede dolarin 0.12 gibi bir dusus gordugu nerde gorulmus MB cekse cekse 2.15 e cekebilir ve bundan sonra da dolar srtmaya devam eder. Sistem alacak arkadaslar dolar dusecek diye bence beklemesinler 2.30dan fln almak zorunda kalabilirler
  • Hocam testler için teşekkür ederim, testlerdeki fark kadar oyunlarda da fark olursa mesela bf4 multide 770 in 50 fps aldığı yerde 780 65 alıyorsa verilen paraya da değecektir, oyunlardaki gözlemlerinizi de belirtirseniz sevinirim.
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    Gtx 770 ile battlefield 4 oynama şansım olmadı ama crysis 3,metro last light,tomb raıder,hitman absolutıon gibi güncel oyunlarda aradaki fark 15 fpsden daha fazla.Kaldı ki battlefield 4 multıde grafikleri single kadar yüklü değil 770 ile 60 fps aldığın yerde 780 ile çok rahat 80-90 arası fps alabilirsin tabi sistem özellikleri aynıyken.780 güçlü bir gpu bu yüzdende verimli kullanılabilmesi için iyi bir işlemciyede ihtiyaç var.
  • Anladım hocam, dediğiniz gibi 3570k da belki yeterli gelmeyebilir, biraz daha bekleyip r9 290 ların özel tasarımlarını bekleyeyim, fiyatlar oturur belki dolar da düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 28 Aralık 2013; 16:35:48 >
  • Win8 kuruluysa, BF4'te 60-70Hz için 3570K yeterli olacaktır.
  • Kart aldıkta sonra yüklemek lazım o zaman win8
  • quote:

3 oyun kampanyasına 770 de dahil hocam. (AC4 - Arkham Origins - Blacklist). Bunlara ek olarak, kutudan 3 MMO oyunu için gold-pre üyelik kodları da çıkması lazım (World of Tanks vs.). Bir de benim karttan, Aral 25 TL çek çıkmıştı.

Kartı, kampanyaya dahil olmayan satıcıdan alsan bile, araya ithalatçı vs sokularak sonuç alınıyor, nvidia tr'den mail'le kodlarınızı gönderiyorlar. Faturanın, kampanya başlangıç tarihinden sonra olması yeterli.

@fatates

Yapılıyordur. Intel igp'lerde bile oluyor yanılmıyorsam.

bende msi 770 aldım bu oyunları alabiliyor muyum ?
  • Evet.

http://www.nvidia.com.tr/object/three-game-gtx-bundle-tr.html

770-780-Titan-780 Ti ---- AC4 -- Splinter Cell: Blacklist -- Batman: Arkham Origins
    660, 660 Ti, 760, 670, 680 ve 690 ---- AC4 ve Splinter Cell: Blacklist

Fatura tarihinin, 28 Ekim 2013 ve sonrası olması gerekiyor. Fatura fotoğrafını satıcıya veya ithalatçıya gönderin, yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Aralık 2013; 18:50:32 >
  • Aga oyunlar çok güzel hepsini yükledim ultrada hic takılmadan online oynuyorum bi sıkıntı olmadı çok şükür.
  • quote:

Evet.

http://www.nvidia.com.tr/object/three-game-gtx-bundle-tr.html

770-780-Titan-780 Ti ---- AC4 -- Splinter Cell: Blacklist -- Batman: Arkham Origins
    660, 660 Ti, 760, 670, 680 ve 690 ---- AC4 ve Splinter Cell: Blacklist

Fatura tarihinin, 28 Ekim 2013 ve sonrası olması gerekiyor. Fatura fotoğrafını satıcıya veya ithalatçıya gönderin, yardımcı olurlar.

Nvidia veya msi türkiyenin iletişim için epısta adresini bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Turkiyede dolarin 0.12 gibi bir dusus gordugu nerde gorulmus MB cekse cekse 2.15 e cekebilir ve bundan sonra da dolar srtmaya devam eder. Sistem alacak arkadaslar dolar dusecek diye bence beklemesinler 2.30dan fln almak zorunda kalabilirler

dolar su anda olmasi gerekenden daha yukarida... ondan dolayi gerileme olacagini dusunuyorum... bekleyelim ve cuma gununu gorelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.