Şimdi Ara

konu kapanabilirrr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • git w800 al
  • benim ilk hedefim sony i fakat iş şikayetlere gelince mecburen nokia ya döndüm
    quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

ya w800-w700 arasında alınabilecek en iyi telefon n72 mantığa bak ya...bende araba alcam opel-honda arasında kaldım...siz o ikisi arasında yorum yapa durun ben ford alim...

nokia dan doğru dürüst hiç şikayet duymadım....Yoksa bende symbian meraklısı değilim ama bu şimdiki n serisinde symbian daha hızlı konuşuluyo denicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ygmrr -- 8 Eylül 2006; 10:38:59 >

• Ya biliyorum yaptığım şey doğal olrak ters geldi bunun için özür diliyorum...Ama forumda görmüyo muyuz benim sony me bu oldu benim sony me şu oldu hem çoğunuzda kabul ediyor malzeme kalitesinde sonynin iyi olmadığını...Zaten şu an belki bu forumla karşılaşmış olmasaydım k750i alacaktım ama iyiki karşılaşmışım ki hatanın ucundan döndüm bu sizlerin sayesinde oldu...Bunun için size çok çok minnettarım.Bu forumdaki sony şikayeti o kadar arttı ki resmen gözüm korktu...Yukarıda da yazdığım gibi ben symbian meraklısı değilim...Olsaydım benim burda ne işim var
  • O sorunların %99u K750den oluşuyo.Joistik sorunu ve kasanın kalitesizliği.
    Ama W800 hakkında şikayet yok gibi.Hele W810 hakkında hiç sorun yok
  • benim görüşüme göre sony telefonların malzeme kalitesi bahsedildiği gibi değil.arkadaşlar alışmış o kaya gibi ericson telefonlara sanırım o yüzden bu eleştiriler geliyor.bence 2 telefonda güzel telefonlar w800 daha avantajlı ama bütçe kısıtlı ise w700 de iyi bir tercih olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

elinin körü ya kardeşim her insan iki tel arasında kalıp topic açsa ne olur buranın hali?? 1000 tane topic war aç incele biraz özelliklerine bak karar wer ya adam w810uda unutma diyo hemen o zaman seçenek üç'e çıktı diyosun daha ne yapcan sen kendin farkında deilsin biraz akıllanın yaw!!

Ona bakarsan sende post kasıyorsun şikayet butonu ne güne duruyor?.

• w800 ama w810i de olabilir
  • ne sorunu kardeşim daha telefonda küçücük bişe yok w 800i sapasağlam ya sen geç bir iki tane kötü olabilir kaç arkadaşım var n 70i verip w 800 veya 810i alan ben ce n 72 yi de boşver
  • quote:

Orjinalden alıntı: leviathan_01

ne sorunu kardeşim daha telefonda küçücük bişe yok w 800i sapasağlam ya sen geç bir iki tane kötü olabilir kaç arkadaşım var n 70i verip w 800 veya 810i alan ben ce n 72 yi de boşver

bende başından sonuna kadar okudum şu topici bi şey anlamadım w800-w700 sonra w700-w800-w810i
    daha sonrada dandık bunlar beeee deyip n72 hayretotesi birşey
    se nin en sorunlu telefonu k750i deiğerlerinde bir sorun yok ama ne diyelim karar senin

WALKMAN TELEFONLARIN KARIZMASNI UNUTMA BENCE
  • quote:

Ya biliyorum yaptığım şey doğal olrak ters geldi bunun için özür diliyorum...Ama forumda görmüyo muyuz benim sony me bu oldu benim sony me şu oldu hem çoğunuzda kabul ediyor malzeme kalitesinde sonynin iyi olmadığını...Zaten şu an belki bu forumla karşılaşmış olmasaydım k750i alacaktım ama iyiki karşılaşmışım ki hatanın ucundan döndüm bu sizlerin sayesinde oldu...Bunun için size çok çok minnettarım.Bu forumdaki sony şikayeti o kadar arttı ki resmen gözüm korktu...Yukarıda da yazdığım gibi ben symbian meraklısı değilim...Olsaydım benim burda ne işim var

Forumda okuyacağın sorunların çoğu SE K750i'ye aittir. Bu arada Symbian meraklısı olmadığını belirtmişsin.
    Telefon seçimi yapmadan biraz daha düşünmeni tavsiye ederim.
  • bence düsünmene gerek yok w800i bende kullanıyırorum on numara telefon herseyiyle muhtesem bence budur karar senin
  • Yaa arkadaşaım w800i kullanıyodu çok memnundu zaten topicin başlığında da belirttmiştim fakat sonrada telefona bişeyler oldu servise verdi sonra geldi bir hafta sonra yine aynı şey oldu(tel kapanıyo/açılmamak üzere) tekrar verdi yine yapılıp geldi ve bu sefer bir hafta değil 2 gün bile olmadı yine aynı problemle karşılaşınca lanet edip yeni bi tel aldı....Zaten yukarıda n72 dedim bunun sebebi budur....Şimdi siz böyle bişiy görseniz o tel den soğumaz mısınız???
    quote:

Orjinalden alıntı: wildwolf1903

quote:

Orjinalden alıntı: leviathan_01

ne sorunu kardeşim daha telefonda küçücük bişe yok w 800i sapasağlam ya sen geç bir iki tane kötü olabilir kaç arkadaşım var n 70i verip w 800 veya 810i alan ben ce n 72 yi de boşver

bende başından sonuna kadar okudum şu topici bi şey anlamadım w800-w700 sonra w700-w800-w810i
    daha sonrada dandık bunlar beeee deyip n72 hayretotesi birşey
    se nin en sorunlu telefonu k750i deiğerlerinde bir sorun yok ama ne diyelim karar senin

WALKMAN TELEFONLARIN KARIZMASNI UNUTMA BENCE

• quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

w700i yi baştan ele bncegeriye w800i ve w810i kalıyor bunlardan birine karar vermk içinse git bi telefoncuya eline alıp incele hangisi daha çok hoşuna giderse onu al derim bnen mantklısıda bu sanırm

bence w800i çünkü joysticki var şaka bir yana joysitcksiz tel bir işkence

• bence w800 almalısın
    autofocus walkman menü ve 512mb hafıza kartı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

w700i yi baştan ele bncegeriye w800i ve w810i kalıyor bunlardan birine karar vermk içinse git bi telefoncuya eline alıp incele hangisi daha çok hoşuna giderse onu al derim bnen mantklısıda bu sanırm

bence w800i çünkü joysticki var şaka bir yana joysitcksiz tel bir işkence

Evet abi joystick e alıştıktan snra navigator kullanılmıyo tam bi işkence dediğin gibi
    Ayrıca;
    w8ooi ve w810i arasında bulunan farklar!
    Tel hafızası:32 mb W800i
    Konuşma süresi:w800i
    Bekleme süresi:w800i
    Ekran büyüklüğü:w810i 0.1' daha büyük
    Boyut:W810i lens kapağı olmamasından dolayı 1 mm daha ince
    Ağırlık:Aynı
    EDGE:W810i
    Telefondan güncelleme:w810i
    Kamera koruyucu lens kapağı:w800i
    Işık sensörü:w810i
    Ses yüksekliği:w800i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 9 Eylül 2006; 12:54:17 >

• arkadaşlar boşuna dil dokuyoruz n72 alcakmıs zaten ama başkalarına belkı faydası olur biz yınede yazalım
  • yaa varya siz bana işkence yapıyonuz bak yine gözüm sonylere takılmaya başladı öff öfff ben bu kafayla daha çoook telefon ararım
  • k750i,u w800 ve w810 la aynı seviyede tek geride kaldığı konu malzeme kalitesi ama gacur gucur etsede dökülmüyor merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

yaa varya siz bana işkence yapıyonuz bak yine gözüm sonylere takılmaya başladı öff öfff ben bu kafayla daha çoook telefon ararım

zorbirşey yok sanırım genç bir arkadaşşın ve karizma arıyorum diyosun
    bence walkman phones tam sana gore turuncu şık tam karızma
    ama dersenki nokıanın adı var napcam başka markayı byee
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.