k750i,u w800 ve w810 la aynı seviyede tek geride kaldığı konu malzeme kalitesi ama gacur gucur etsede dökülmüyor merak etmeyin
@psikopat_demobil kardeşim yanlışanlama sakın ama daha geçen gun senin post sayın 200 kusudu hatta tartışma falan cıkmıstı şimdi 800 kusur helal olsun valla başka bişey demıyorum
bi scorpy nickli arkadas bide psiko bu konuda rakip tanımazlarhele scorpy adam 10 günde 600 post yaptı helal olsn wla
quote:
Orjinalden alıntı: wildwolf1903
quote:
Orjinalden alıntı: psikopat_demobil
k750i,u w800 ve w810 la aynı seviyede tek geride kaldığı konu malzeme kalitesi ama gacur gucur etsede dökülmüyor merak etmeyin
@psikopat_demobil kardeşim yanlışanlama sakın ama daha geçen gun senin post sayın 200 kusudu hatta tartışma falan cıkmıstı şimdi 800 kusur helal olsun valla başka bişey demıyorum
ben bi alsam 2-3 sene kullanacağımdan dolayı nokia ya yöneldim Üstelik dediğiniz gibi bi karizmasıda olsn istiyorum teli cebimden çıkardığımda vay be telefona bak der gibi hissetmek istiyorum.... Marka düşüncem yok...Ama işte malzeme kalitesiz faln okudum haftasınada arkadaşım bu sorunla karşılaşınca açıkçası gözüm korktu sony den sonuçta bi kere para vercem ve doğal olarak en iyisi olsun en azından rahatlıkla 3 yıl götürmesini istiyorum....Nokia yı almak istememi bilmem anlatabildim mi???
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr
yaa varya siz bana işkence yapıyonuz bak yine gözüm sonylere takılmaya başladı öff öfff ben bu kafayla daha çoook telefon ararım
zorbirşey yok sanırım genç bir arkadaşşın ve karizma arıyorum diyosun bence walkman phones tam sana gore turuncu şık tam karızma ama dersenki nokıanın adı var napcam başka markayı byee
Ok o zaman hayırlı olsun diyelim sana @Contranarya
oyle valla belki en erken 100 yapana ceyrek altın takarlar
quote:
ben bi alsam 2-3 sene kullanacağımdan dolayı nokia ya yöneldim Üstelik dediğiniz gibi bi karizmasıda olsn istiyorum teli cebimden çıkardığımda vay be telefona bak der gibi hissetmek istiyorum.... Marka düşüncem yok...Ama işte malzeme kalitesiz faln okudum haftasınada arkadaşım bu sorunla karşılaşınca açıkçası gözüm korktu sony den sonuçta bi kere para vercem ve doğal olarak en iyisi olsun en azından rahatlıkla 3 yıl götürmesini istiyorum....Nokia yı almak istememi bilmem anlatabildim mi???
quote:
quote:
yaa varya siz bana işkence yapıyonuz bak yine gözüm sonylere takılmaya başladı öff öfff ben bu kafayla daha çoook telefon ararım
zorbirşey yok sanırım genç bir arkadaşşın ve karizma arıyorum diyosun bence walkman phones tam sana gore turuncu şık tam karızma ama dersenki nokıanın adı var napcam başka markayı byee
w700 w800'ün özellik bakımından kırpılmış hali bence w800 ama w700'ün rengi güzel
quote:
Orjinalden alıntı: mbs58
w700 w800'ün özellik bakımından kırpılmış hali bence w800 ama w700'ün rengi güzel
renk olarak zaten kasaları aynı w700 kasasını taktırır olur biter almışken otofokuslu olsun dimi
w800i
hocam w700 i almak aptallık olur,daha cok para verip w800 almak da oyle!!! 650 ytl ye w810 i almak varken gerisini bosver
W800 Derim Ben
symbianlı telefonla kıyaslayacak olursak w800i mi yoksa n72 mi (biliyorum fazla oldum ama)
w800 değilk w810i bence ama symbian istiyormusun sen ona gore w810 java telefonu n72 symbian sen once buna karar ver bide symbıanmı java mı diye sorma aman gozunu sevıyım kavga cıkıyor sonra
quote:
symbianlı telefonla kıyaslayacak olursak w800i mi yoksa n72 mi (biliyorum fazla oldum ama)
symbian java önemli değil malzeme kalitesi çok önemli ben şu an ortaokul öğrenciyim en az 3-4 yıl götürmesi lazım bu yüden sony nokia diye bastırdım
tamamda herkes kendıbegendıgını sana tavsıye edecek bendce sen telefoncuya gıt ve bieline n72 yi diğerinede w810i yi al ve bakhangısı aklını celerse onu al ikisindende pişman olmazsın zaten
hmm o zamn n72 ye karar kılıyorum elde daha havalı duruyo
quote:
hayırlı olsun diyelım walkman lerdeki megabass özelliğini ve kulaklıktan istediğin hoparlore bağlayabildiğini ve ayrıca w810i kutusundan cıkan kabloylada muzik setlerıne bağlayabildiğinide unutma
quote:
quote:
hayırlı olsun diyelım walkman lerdeki megabass özelliğini ve kulaklıktan istediğin hoparlore bağlayabildiğini ve ayrıca w810i kutusundan cıkan kabloylada muzik setlerıne bağlayabildiğinide unutma
Sıkı sony ericssoncu çıktınız muhaha
belli etmiyelim dedım ama vallahı bak gonlum w810i almandan yana benim w800 ü alalı bır sene olmadı yoksa bende w850 yi alıcam cıkınca ama butçe işi o telefon zaten pıyasaya 100 ytl ile girer dusene kadar
quote:
quote:
quote:
bakın hiç değilse siz senede bir değiştirebiliyonuz ya ben ben bi öğrenciyim bana bi kere alıncak bi daha herhalde lise dörtte ancak kendim alırım
quote:
belli etmiyelim dedım ama vallahı bak gonlum w810i almandan yana benim w800 ü alalı bır sene olmadı yoksa bende w850 yi alıcam cıkınca ama butçe işi o telefon zaten pıyasaya 100 ytl ile girer dusene kadar
quote:
quote:
quote:
ben neden bahsedıyorum ya bende ogrencıyım bende universiteye gıdınce ancak hedıye olarak aldırırım. N72 de super telefon dur ya ikisinin de yeri ayrı pişman olmazsın