Şimdi Ara

konu kapanabilirrr (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha haaa güme gittiniz ayy valla akşam akşam çok güldüm saolasınız uzun aradan sonra bu kadar gülmemiştim buarada ne öğrencisisiniz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

ha haaa güme gittiniz ayy valla akşam akşam çok güldüm saolasınız uzun aradan sonra bu kadar gülmemiştim buarada ne öğrencisisiniz???

lise tabikide aöl. seneye unıversite
    bak ya yıne öss i hatırladım hep senın yuzunden ne açtın bu konuları şimdi

bu arada niye guldun kim güme gitti noluyo yaa kandırıldıkmı?

• sende sınav deme bak bana yine oks yi hatırlattınzaten beynim sulancak yakında
  • quote:

sende sınav deme bak bana yine oks yi hatırlattınzaten beynim sulancak yakında

oks ayrı bir dertti zaten ya hele şu 90 lıların denk geldıgı tubıtak hazırlamıstı sırf o yuzden 940 dan aşağıya dusmuyodum kesın fen lısesı kazancaktım 819 puan aldım

bence sen başla calışmaya fazla forumlarda dolaşma sonra benım gıbı çok uzulursun
  • çalışmak mı günün 6-7 saati test kitaplarında geçiyo hayatımın eğer bi forumda gezmekte bana çoksa atim ben kendimi boğazdan aşağıya
  • doğru ya bide hırs yapınca cok kotu oluyor zaten 500 soru cozcem 500 e gelırsın 600 olsun beynın patlar ama hala cozcemde cozcem

bu arada topic oss lgs catısması topici oldu banlanabılırız.
  • okey konu kapansın o zamn iyi geceler öss de başarılar dilerim...
  • quote:

okey konu kapansın o zamn iyi geceler öss de başarılar dilerim...

yoo o yuzden banlamazlar tabiiki millet saçma sapan neler yazıyo bız burda gerceklerı konusuyoz.
    sanada lgs de başarılar iyi geceler

offf beee
  • w800 al
  • w800/w810i faln diyonuzda n72 ye göre artıları nelerdir???
  • Hocam anladıım kdryla 8. sınıf öğrencisisin ama bu istediğin telefnolar 8. sınıf öğrencisi için biraz uçuk kaçıyor emin olBence sen k700i fln düşün..And lisesi kazanırsan hazırlık okursun k700i seni idare eder lise 1 e ya da 2 ye geçince düşün bu telefonları saten o zamana kadar çok çok daha iyileri çıkar şu an için o kadar para verip telefon almaya değmez senin yaşında birisi içinSadece sınawına odaklan derim benYanlış anlamassın umarım beni benimki sadece bi öneri kaale alıp almamak senin elnde

• yok aslında çok güzel konuşuyosunda param olsa...
    öyle bi tel almak istiyorum ki kimsede olmasın gördükleri zamn vayy be faln demeliler zaten aldım mı n72 faln artık 4 yıl sonra faln inş yenisini alcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

Hocam anladıım kdryla 8. sınıf öğrencisisin ama bu istediğin telefnolar 8. sınıf öğrencisi için biraz uçuk kaçıyor emin olBence sen k700i fln düşün..And lisesi kazanırsan hazırlık okursun k700i seni idare eder lise 1 e ya da 2 ye geçince düşün bu telefonları saten o zamana kadar çok çok daha iyileri çıkar şu an için o kadar para verip telefon almaya değmez senin yaşında birisi içinSadece sınawına odaklan derim benYanlış anlamassın umarım beni benimki sadece bi öneri kaale alıp almamak senin elnde

çok haklısın bu konuda ama eğer bundan sonra bi daha cok sonra alcam dıyosan n72 al
    sınavıda unutma sakın

• Sınav her daim yanımda zaten unutmak mümkün mü???
  • Herkesde olmasın gibi bi düşünceye sahipsen şu aralar çok revaşta olan telefonları düşünme mesela n70,n72,n73 ve w810i(Çok iyi telefon fakat fiyatının düşmesinden dolayı çok kişide görür oldum maalesef) gibi..n serileri ise ne kadar pahallı olursa olsun her zaman etrafta görebilecein telefonlar,ama w700i alırsan çok kişide görmessin çünkü tercih edilmiyor karşısında w800i ve w810i gibi daha iyi özellikte 2 telefon varken,ama w800i yi terch edersen hiç pişman olmassın emin oletrafında çok kimsede görmessin turuncusuyla oldukça dikkat çeker çalınca bangır bangr baırır ve bir telfon için mükemmel fotolar çeker sanırın senin istediinde bunlarbu arada n93 de bahsettiğin kriterlere uyuyor her ne kadar n serisi olsada o fiyattan çok alıcı bulamayacaını düşünüyorum...
    quote:

yok aslında çok güzel konuşuyosunda param olsa...
    öyle bi tel almak istiyorum ki kimsede olmasın gördükleri zamn vayy be faln demeliler zaten aldım mı n72 faln artık 4 yıl sonra faln inş yenisini alcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 10 Eylül 2006; 13:36:24 >

• yesssAma zaten param olsaydı demiştim...
    Sony nin servisleri için faln pek iyi denmemiş zaten o yüzden n72 diye tuttum yoksa w800i yine baya üstn n72 den....
  • Sana şunu söyliim telefonumun foto çekiminde bi problem vardı bulanık çekiyodu her nedense...Nyse temmuz gibi telefonumu servise verdim ve 2 hafta beklettiler beni tam ümitsizlie kapılmıştım ki telefonumu yenisiyle deiştirdiklerini öğrendimAyrıca telefon bana ulaştıktan sonra istanbul asya telekomdan telefon açtılar ve bana gönderdikleri hediye anahtalığı alıp almadıımı sordular bende aldıımı söyledim ve ilgilendikleri için teşekkürlerimi ilettim..Yani benim başıma bahsedilenler gibi bi olay gelmedi ama olmaz diye bişe yok sadece bi problem olursa bahsettiğim yere telefonunu ver problem çıkmaz..
    quote:

yesssAma zaten param olsaydı demiştim...
    Sony nin servisleri için faln pek iyi denmemiş zaten o yüzden n72 diye tuttum yoksa w800i yine baya üstn n72 den....

• Ben yine fiyat araştırması yaparm fakat annem saolsn yüksek ihtimal n72 alcak o da bu forumu okuduktan sonra sony e güveni azaldı...
  • Ok hocam sen bilirsinbize hayırlı olsun demek düşer iyi günlerde kullanrsn inş lgs de de başarılar dilerim umarım istediin yeri kazanırsın
    quote:

Ben yine fiyat araştırması yaparm fakat annem saolsn yüksek ihtimal n72 alcak o da bu forumu okuduktan sonra sony e güveni azaldı...
  • valla çok teşekkür ederim bugünlerde böyle desteğe çok ihtiyacım var tekrar saoll
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.