Bildirim
KONU KAPANDI OYUN ONLİNE ...OYUN GİTTİ SANIRIM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ewet bir anda dc oldum sanırım bakım falan var. inş. şu lag olayına bi çözüm bulurlar -
Belki de lagtan dolayi kapatmislardir server lari. Umarim aksama kadar duzelir... -
Evt yaaa giTTi gene oyun inş. çabuk yaparlar.Bide şu lag olayını çözerlerse çook iii olur Yoksa çekilmiyo böyle. -
ben sizin solediinis saatten beri oyundaım -
GEldi heralde ne çabuk yaptılar çabuk yapın dedik duydular heralde -
alla alla simdi de bende gitti -
GİDİP GELDİGİYOK SERVER DEİŞEN YADA ÇIKAN GİREMEZ BİR DAHA... -
ne alaka ben marketplace e ışınlanıodum server sayfası geldi!!!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: nicksizadam
ne alaka ben marketplace e ışınlanıodum server sayfası geldi!!!!!
Market palace yalnizca d10 da vardir, oraya isinlandiginda direk d10 a gecersin ama geri dondugunde onceki server ina geri gelir. -
D10 A GEÇEN BİR DAHA DÖNEMEZ ARAKDAŞIM BUGDA KALIR CHARIN O SERVER DÜZELEN KADAR...
BEN YAN CHARLARLA FALAN DENEDİM BAŞKA SERVERLEREA GİRMEYİ ONLARDA NOT SERVER CONNECT DİYO YANİ BÜTÜN SERVERLARDA VAR SORUN...İÇERDEKİLER ATILMAZSA BİR SÜRE DAHA OYNAYABİLİR ÇIKIP GİREMEZ... -
Evt arkadaşlar sanırım d10 da bi sorun var.benim çarda orada kaldı giremiyorum bu yüzden en kısa zamanda hallederler heralde. -
daha işimis var inş duzelir.ya benim arkadasım girip duruo... -
TÜM serverlar gitti sadedece d10 diil ya keşke dragondan başka serverda yapsalar farklı charlar açsak orda hem oyun rahatlar hem lagda olmaz... uff inş düzelir pırrrr herkeze ii oyunlar -
Evet bende yeni server acilmasini cok istiyorum ama yakin zmanda yeni server acmicaklar galiba bilgisi olan warmi???
[quotevet]Orjinalden alıntı: nexal555
TÜM serverlar gitti sadedece d10 diil ya keşke dragondan başka serverda yapsalar farklı charlar açsak orda hem oyun rahatlar hem lagda olmaz... uff inş düzelir pırrrr herkeze ii oyunlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X