Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun İTÜ'deydm öğretim görevlileri ve öğrencilerle konuştum.
    Sıralamam (bana göre) iyi olduğu için kararsız kaldım aslında.
    Uçak Mühendisliği okuyup Makine ile ÇAP yapmak
    Kontrol mühendisliği okuyup Uçak yada Makine ile ÇAP yapmak
    yada bunları tek tek okumak :S

hepsini araştırdım hepsine yatkınım
    aslında uçağı daha çok istiyorum ama iş konusunda korkuyorum
    makinede okumada sıkıntı çekermiyim diye düsünüyorum
    kontrolde çap yapamassam iş bulabilrmym puanıma yazık etmeyeym diyorum
    biri yönlendrsn burdan veya pm den bende geçerm bi kıyak :D
  • Boğaziçi işletme mi? İstanbul Bilgi Hukuk mu? Nedeniyle yazarsanız.
  • diş hekimliği mi eczacılık mı mimarlık mı? lütfen yardımcı olurmusunuz karar veremiyorum
  • 1.odtü mimarlık
    2.odtü inşaat
    3.odtü gıda
    4.odtü metalurji
    5. bilkent yarı burslu bilgisayar
    6.odtü endüstriyel tasarım
    7.odtü kimya müh
    8.odtü uluslararası
    9.odtü kamu
    10.ankara uluslararası
    11.ankara kamu
    12.odtü şehir bölge planlama
    13.hacettepe bilgisayar
    14.ankara bilgisayar
    15.ankara endsütri müh.

hocam bu sekilde bi terch lstesi yaptm dün gece.. odtü gıdayı en basa yazsam gelir mi diyosun yani?bide açıkta kalmayım dye yazdım baya bsey ama çoğu puanımdan yuksek nası bi dizilim yapsam blemedm.. dersane rehber hocama soruyorm o benden beter herseye olur diyor... lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan_ilker

Boğaziçi işletme mi? İstanbul Bilgi Hukuk mu? Nedeniyle yazarsanız.

Boğaziçi İşletme. Nedeni elbette Boğaziçi.
    Ancak ikisinden ziyade Bilkent İşletme.
  • mf4 18.500 odtü endüstriyel gelmez mi arkadaşlar hiç mi şansı yok 2009 da 10.800 2010 da ise 14.580 olmuş
    odtünün sitesinden baktım .olur diyene CANIM FEDA

hocam bana yardımcı olurmusunuz RİCA EDERİM
  • ts-1 13.500 - 417
    ts-2 19.000 - 419

Radyo sinema ve tv istiyorum. Özel üni olabilir ama kalınca burs kesilmeyen bi üni. İstanbul içi olack tabiki. ikinci öğretimde düşünüyorum. sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozores

ts-1 13.500 - 417
    ts-2 19.000 - 419

Radyo sinema ve tv istiyorum. Özel üni olabilir ama kalınca burs kesilmeyen bi üni. İstanbul içi olack tabiki. ikinci öğretimde düşünüyorum. sizce?

İstanbul'daki vakıf üniversitelerinin kalitesi tartışılır.

Sinema TV Bahçeşehir, Beykent olabilir. Kadrosuna ve imkanlarına, fiziki yapıya göre karar verebilirsin artık, tam burs olayına göre de karar verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laurent -- 23 Temmuz 2011; 14:28:57 >
  • Merhaba kardeşim mf 3 de 7957 inci oldu mersin tıp 6800 ile kapamış var mı bir umut yoksa başka tıplar yazacaz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: levi karakian

Merhaba kardeşim mf 3 de 7957 inci oldu mersin tıp 6800 ile kapamış var mı bir umut yoksa başka tıplar yazacaz??

Onu da yazın başka tıpları da yazın, bir ihtimal.
  • AciL Yardım Lütfen

Ts1 0,12 Puanım 418 Sıralama: 9540

Anadolu Üniversitesi-Sinema ve Televizyon (437 - 7500.'almış 0,12 ile) Burası gelir mi?

İstanbul Üni Radyo, Televizyon ve Sinema (iö) ( 417 - 16,400. 0,12 ile ) Burası garanti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IF -- 23 Temmuz 2011; 15:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IF

AciL Yardım Lütfen

Ts1 0,12 Puanım 418 Sıralama: 9540

Anadolu Üniversitesi-Sinema ve Televizyon (437 - 7500.'almış 0,12 ile) Burası gelir mi?

İstanbul Üni Radyo, Televizyon ve Sinema (iö) ( 417 - 16,400. 0,12 ile ) Burası garanti mi?

Gelmesi zor.
    İstanbul garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSSTercih.Tv

quote:

Orijinalden alıntı: _merwe__

mf 3 ve mf 4 sıralamalarım 20 binlerde lütfen bana gidebilcegim önü açık meslek isimleri söyler misinizz

Bu puana Moleküler Biyoloji ve Genetik ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerini "şiddetle" tavsiye ederim.

ama iş olanaklarının pek olmadığını söylüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laurent

quote:

ts-1 13.500 - 417
    ts-2 19.000 - 419

Sinema TV Bahçeşehir, Beykent olabilir. Kadrosuna ve imkanlarına, fiziki yapıya göre karar verebilirsin artık, tam burs olayına göre de karar verebilirsin.

Özellerden Arel, Maltepe, Yeniyüzyıl tam burslu girebiliyorum. Devlette istanbul üni ve marmara ikinci öğretim girebiliyorum. Sizce hangisi daha iyidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laurent

quote:

ts-1 13.500 - 417
    ts-2 19.000 - 419

Özellerden Arel, Maltepe, Yeniyüzyıl tam burslu girebiliyorum. Devlette istanbul üni ve marmara ikinci öğretim girebiliyorum. Sizce hangisi daha iyidir

Vakıf üniversitelerinde imkanların daha fazla olduğu aşikar. Ancak diploma boyutuna gelirsek, devlet üniversitelerinin çok büyük bir kısmının birçok vakıf üniversitesinden daha prestijli olduğunu da biliyoruz.

Bir devlet üniversitesine İÖ ile girip, birinci öğretime geçebilirsiniz. Veya tam burs imkanlarından yararlanmak ve daha ilgili bir ortamda okumak için Arel tercih edebilirsiniz. Bu kıyaslamaları yapıp kararınızı vermeniz en doğrusu.

• Siralamam 25.079 , 24.700 olan dokuz eylul ing isletmeye girebilirmiyim
  • mf-4 sıralamam 155 bin harita mühendisliğinde hangi üniversitelere girebilirim bilgi verirseniz sevinirim
  • Y-TS-1 403,779 0021429

Y-TS-2 416,024 0021724

aklımda belli bir bölüm halen bulunmamakta..bu puan ile nereler olabilir,hangi bölüm ve hangi üniversiteler..

tavsiye bekliyorum sizlerden..
  • bana da yardımcı olur musunuz ??

mf3- 3442.oldum (531.906)
    İstanbul başta olmak üzere nasıl tercih yapmalıyım sizce? (sadece tıp) İzmir Dokuz Eylül/Eskişehir Osmangazi Tıp. bunların eğitimiyle ilgili herhangi bir bilginiz var mı ?

İstanbul başta olmak üzere derken, İstanbul'da devlet üniversitesinin geleceğini sanmıyorum, vakıf üniversitelerini sizce ne derece tercih etmeliyim? Vakıflarda hazırlığın bayağı kastığını duydum.. (Bezm-i Alem/İst. Medipol) .. siz ne düşünüyorsunuz ??

ekleme: Bursa Uludağ Tıp hakkında ne düşünüyorsunuz ? bilgilerinizi aktarabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seker_gevese -- 25 Temmuz 2011; 10:12:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.