Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mf4 18.500 odtü endüstriyel gelmez mi arkadaşlar hiç mi şansı yok 2009 da 10.800 2010 da ise 14.580 olmuş
    odtünün sitesinden baktım .

bi yorum alamadık ayıp ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 23 Temmuz 2011; 19:32:56 >
  • arkadaşlar ygs puanlarıyla y-ygs puanlarının arasındaki fark nedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan24

arkadaşlar ygs puanlarıyla y-ygs puanlarının arasındaki fark nedi?

y-ygs okul puanının vs eklenmiş halidir. Son ve tercihte ki geçerli puanındır.
  • arkadaslar mf1 sırlamam 170552 gecen sene 172428 le kapatmıs br yerı terch lstesnde ılk sıraya koysam kazanma ıhtımalm ne olur?
  • MF4 469 puanım var sıralamam 29231 Ankara'da bir yer istiyorum Elektirik Elektronik Mühendisliği ya da Mimarlık . Yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seleman_01

arkadaslar mf1 sırlamam 170552 gecen sene 172428 le kapatmıs br yerı terch lstesnde ılk sıraya koysam kazanma ıhtımalm ne olur?

Sıralamanın önemi yok bölümü kazanmada. 30.ya da yazsan, 1.ye de yazsan, puanın yetiyorsa girersin, yetmezse giremezsin. Diğer adayların tercihi önemli yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _merwe__

quote:

Orijinalden alıntı: OSSTercih.Tv

quote:

mf 3 ve mf 4 sıralamalarım 20 binlerde lütfen bana gidebilcegim önü açık meslek isimleri söyler misinizz

Bu puana Moleküler Biyoloji ve Genetik ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerini "şiddetle" tavsiye ederim.

ama iş olanaklarının pek olmadığını söylüyolar

Moleküler mezunları rekombinant DNA ve gen aktarım yöntemleri ile verimi ve dayanıklılığı yüksek olan hayvan ve bitki türleri geliştirirler. Çağın en büyük sorunlarından olan kanser ve AIDS gibi hastalıkların moleküler yapısının çözümlenmesi, korunma ve tedavi yöntemleri ile ilgili araştırmalar yapılması da bu programın çalışma alanına girmektedir.
    Programdan mezun olanlar isterlerse akademisyen olabilmek için gereken yüksek lisans ve doktora programlarına yurt içi ve yurtdışında devam etme şansına sahiptirler. Buna ek olarak; devlet sektöründe; bakanlıklar, araştırma enstitülerinde ve Kamu İktisadi Teşekkülleri bünyesinde devlet kodrolarında çalışabilmektedirler. Özel sektörde; ilaç ve gıdaendüstrilerinde araştırma ve geliştirme ve kalite kontrol birimlerindegörev almaktadırlar. Tıp sektöründe; hastanelerde, özel tahlil laboratuvarlarında ve tüp bebek ünitelerinde aranan elemanlardır. Tıp ve Biyoloji alanında ithalat ve ihracat yapan özel şirketlerde satış temsilcisi ve teknik danışman olarak çalışan mezunlar gelecekte kök hücre gibi yeni sektörlerin gelişmesi ile daha geniş bir iş imkanından yararlanabilecektir.
    Bilgisayar Mühendisliğinden söz etmiyorum bile.Zaten bilgisayar çağındayız.

Başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: !mmortal

mf4 18.500 odtü endüstriyel gelmez mi arkadaşlar hiç mi şansı yok 2009 da 10.800 2010 da ise 14.580 olmuş
    odtünün sitesinden baktım .

bi yorum alamadık ayıp ayıp

Kazanma ihtimalin %30 ama yine de yazmamazlık etme.
    Alternatif olarak YTÜ Endüstri Müh. önerebilirim.

Başarılar.
  • Mf-4 te 40bin oldum 30bin gibi sıralarda tercihler yapmaya baslayacağım.mesela 36binde bulunu ytünün elektrik bölümü(iö) gelir mi ? Elektrik , elektrik-elektronik, bilgisayar gibi bölümler seçmeyi düşünüyorum. Yardımcı olurmusun vakıf tam burslu olabilir.Bir yardım eli uzatın artık. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acancan1 -- 23 Temmuz 2011; 22:01:23 >
  • Merhaba arkadaşlar. Sıralamam 20,562 487puan ile mf4 dalında.. Kafamda elektrik mühendisliği, inşaat ve elektrik-elektronik mühendisliği var. Gönlümden en çok geçen bölümler için ufak bir sıralama yaptım yorumlarınız belirtirseniz memnun olurum. Özellikle marmara eem ve ytü elektrik çok istiyorum Marmaranın gelme ihtimali varmıdır ve tavsiye edermisiniz ?
    Marmara Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 20bin
    Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 22.800
    Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği 26.800
  • dün bana gebze malzemeyi düşünün demiştnz mf1 95 bin mat bölümü yazmak mantıksz mı olur şu formasyon olayını tam bilmiyorum mf4 94 bin mf4den den başka alternatflerde söylermsniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: melis__123

dün bana gebze malzemeyi düşünün demiştnz mf1 95 bin mat bölümü yazmak mantıksz mı olur şu formasyon olayını tam bilmiyorum mf4 94 bin mf4den den başka alternatflerde söylermsniz

Yeni sayfa açtım bundan sonra soruları sadece oradan alacağım bilgilerinize

Matematiği sadece öğretmenlik olarak görmeyin.Bankacılık,programcılık,yatırım danışmanı gibi meslek dallarında da çalışabilirsiniz.
    Ancak mühendislik eğiliminiz varsa mühendislik yazın.Üniversitede yanına yandal veya çiftanadal ile matematik ekleyebilirsiniz.

Başarılar.
  • tm-2 256.000 sıralamam var Uşak Üniversitesi Kamu Yönetimi 2. Öğretim 240.000 sıralamadan almış geçen sene bu sene bana gelir mi?
  • ALAN DIŞI Tercih yapıcam TM'den. Sözel cıkıslıyım. Puanım az. İstanbulda özel bi ünide okıcam ssanırım. Tm'den bir bölüm seçicem. Geleceği parlak iş imkanı gerçekten iyi bi bölüm önerirmisiniz tskler.
  • arkadaşlar yeni açılan bölümlerin kaçla aldıgını sırasını filan nasıl bilicez mesela ktü eczacılık??????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: sltnn

Dokuz eylül için kötü şeyler duyan arkadş duyumun ne ?
    bende yazmayı düşünüyorum tercihlerime

?
  • Kültür,Ticaret,Beykent,Maltepe,Doğuş,Aydın Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan var mı tam burslu hukuk için ?
  • 11.445 sıra ile hangi dişleri yazmak gerekir?Ege diş olur mu acaba geçen sene 11.400 le kapatmış bu sene geriler mi?
  • quote:

arkadaşlar yeni açılan bölümlerin kaçla aldıgını sırasını filan nasıl bilicez mesela ktü eczacılık??????????

kardeş yeni açılan bölümün sırası olmaz pek
    sen gideceksin bu sene seneye belli olacak.
    diğerlerinin sıralamasıyla aynı olur hemen hemen öyle düşün. inş. istediğin yere gidersin hayırlıysa.
  • marmara iktisatmı yoksa i.ü iktisatmı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.