Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4maniaque4

http://hizliupload.com/img/23723555384357559167.jpg
    herhangi bi tıp gelir mi?

KARDESİM TIP ZOR GİBİ AMA YİNEDE SURALARI YAZABİLİRSİN...PUANSIZLAR CUNKU.

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi
    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi (İngilizce)

AMA BANA SORARSAN BU BOLUMLERDEN SEC DERİM CUNKU İS İMKANI COK İYİ VE GAYET İYİ MAAS ALIYOLAR.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ Beslenme ve Diyetetik
    ŞİFA ÜNİVERSİTESİ Beslenme ve Diyetetik

YARDIMCI OLMUSUMDUR UMARIM

• Y-TM-1 234,524 0522277 226,898 0563792
    Y-TM-2 246,700 0493375 239,074 0527407
    Y-TM-3 263,709 0446517 256,083 0473995
    Y-TS-1 316,990 0143088 309,018 0169391
    Y-TS-2 318,923 0179643 310,951 0216239

seneyemi kalmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

80.000 sıralama ile hangi üniversitelerin makine bölümlerine gidebilirim? Gittiğim üniversitede Yatay geçiş ile gerekli başarıyı sağlarsam istediğim üniversiteye geçebilir miyim?

GEÇİŞ TABİKİ MUMKUN KARDESİM AMA ONU İÇİN COK FAZLA KOSULLARI OLUO UNİVERSİTELERİN ONLARI KENDİN ARASTIRIRSIN.

BALIKESİR UNİ- MAKİNE MÜH.
    DUMLUPINAR UNİ-MAKİNE MÜH.
    ERCİYES UNİ-MAKİNE MUH.
    KARADENİZ TEKNİK UNİ-MAKİNE MUH.

BURALARI DUSUNEBİLİRSİN KARDES.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatalak kasif

ondokuzmayıs EE 47bin
    kocaeli bilgisayar () 49bin
    kocaeli elektrik 46bin
    kocaeli makine 48bin
    9eylül makine() 46bin
    osmangazi makine 47bin

derecem 49bin. Sizce nasıl sıralamak gerek? Bunların dışında okullar da eklenebilir, EE/Makine/Bilg olmak şartıyla.

kardes kücükten büyüge dogru yaz iste 46bindekilerden basla son olarak 49bin yaz. hatta biraz daha arastır 55bine kadar yaz kardes ozaman sıkıntı olmaz diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker2323

tm3 sıram 10.300 uludağ psikoloji gecen sne 11.500 'le almıs . gelme olasılığı kaç??

KARDESİM %60-70 GELİR ORASI AMA SEN 15BİNE KADAR TERCİH YAP MESELA

ABANT İZZET BAYSAL - PSİKOLOJİ
    İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Psikoloji (Tam Burslu)
    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

BURALARIDA YAZABİLİRSİN KARDESİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rata

Sıralamam tm1 de 32bin marmaranın türkce işletmesine ne dersiniz?.tm2 29 tm3 22 bin.Ayrıca sözeldede ts1 10 bin ts2 8bin alandışı.İşletme iktisat düşünüyorum.Bir de denizcilik işletmeciliği düşünüyorum.Cidden çok kararsızım.Bölüm önerilerineze de açığım.Marmara türkçe işletmeden mezun olup ingilizce kurslarına gitsem (temelim var ingilizce) güzel bir ingilizceye sahip olsam bir ingilizce işletme mezunundan farkım olur mu?(iş hayatında falan).

Yardımcı olursanız çok sevinirim çok kararsızım moralsizim.İyi akşamlar dh sakinleri..

BAK KARDESİM DENİZCİLİK İŞLETMECİLİGİ BENİM SANA ÖNERİM CUNKU BİLİYOSUN İŞLETME,İKTİSAT MEZUNU COK FAZLA TÜRKİYEDE. TABİ İŞLETME İKTİSAT TA YAZ AMA BENCE İLK SIRAYA DENİZCİLK İŞL. YAZ. AYRICA İNGİLİZCE KURSUNA GİTSEN YADA İNGİLİZCE İŞLETMEDEN MEZUN OLSANDA SENİN İNGİLİACEN İŞ GÖRÜŞMESİNDE YADA MÜLAKATTA BELLİ OLUR YANİ ONUN COK ÖNEMİ YOK.

• quote:

Orijinalden alıntı: forzabesiktas17

ygs 5 70bin

Fırat okul öncesi gelir mi?

%90 GELİR KARDESİM AMA SEN YİNE TEK TERCİH YAPMA ALTERNATİFLERİ ARTTIR BİRAZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

bu puanlarla en uygun nereye giderim acaba? 4 yıl şansım sıfır gibi birşey bu yüzden kesinlikle 2 yıllık düşünüyorum dil puanımda var bilg. programcılığı düşünüyorum ama
     KONU KAPATILABİLİR

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Orman Mühendisliği
    MERSİN ÜNİVERSİTESİ Jeoloji Mühendisliği
    KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İmalat Mühendisliği (İÖ)

KARDESİM BURALARI YAZABİLİRSİN HEPSİDE 4 YILLIK VE OLMA İHTİMALLERİ VAR.

• Elemanın yaklaşık 3-4 gündür cevap vermesini bekliyorum hiç cevap mevap veren yok.Ayıp olmasın diye hatırlatmadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: s2000

Beyler yorum lazım

Dil 1 sıralamam 7722
    İÜ Fr. dili ve edb. sıralaması 7570

gelir mi ne dersiniz ?

%90 GELİR KARDESİM AMA SEN DE ALTERNATİFLERİNİ COGALT BİRAZ MESELA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı
    CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı
    DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İngiliz Dili ve Edebiyatı
    MARMARA ÜNİVERSİTESİ Fransızca Öğretmenliği
    HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Fransızca Öğretmenliği

BURALARI DUSUNEBİLİRSİN KARDES.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Elemanın yaklaşık 3-4 gündür cevap vermesini bekliyorum hiç cevap mevap veren yok.Ayıp olmasın diye hatırlatmadım da

SEN ELEMAN DERKEN BENDEN Mİ BAHSEDİYOSUN KARDES? BAK BEN SIRAYLA GİDİOM VE BU KONUYA CEVAP YAZAN 10 KİSİ YOK ANLADIN MI? FARKINDAYSAM 300-400 KİSİ VAR SIRA SANA GFLMEDİ VE HAFTASONU BEN YOGUN OLDUGUM İCİN GİREMEDİM BU YUZDEN SIRA GELMEMİS OLABİLİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Elemanın yaklaşık 3-4 gündür cevap vermesini bekliyorum hiç cevap mevap veren yok.Ayıp olmasın diye hatırlatmadım da

SEN ELEMAN DERKEN BENDEN Mİ BAHSEDİYOSUN KARDES? BAK BEN SIRAYLA GİDİOM VE BU KONUYA CEVAP YAZAN 10 KİSİ YOK ANLADIN MI? FARKINDAYSAM 300-400 KİSİ VAR SIRA SANA GFLMEDİ VE HAFTASONU BEN YOGUN OLDUGUM İCİN GİREMEDİM BU YUZDEN SIRA GELMEMİS OLABİLİR.

Evet,eleman derken senden bahsettim.3. sayfadaki mesajıma birkaç gündür mesaj bekliyorum da alıntı yapmayayım ayıp olmasın dedim,benden sonraki arkadaşlara cevap verip beni es geçmen beni oldukça şaşırttı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

TS1 : 415,438 SIRALAMA: 0014342

marmara sosyal bilgiler öğrt iö gelirmi sizce gelirse gelme ihtimali nedir en son 18800 le almış :S

KARDES ORASI %99 OLUR. EGER İLLA SOSYAL BİLG. ÖGRT. İSTEMİOSAN SANA SU BOLUMLERİ ONERİRİM.

EGE ÜNİVERSİTESİ Reklamcılık
    MARMARA ÜNİVERSİTESİ Halkla İlişkiler ve Tanıtım
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Halkla İlişkiler ve Tanıtım

BURALARIN İŞ OLANAKLARI BAYA FAZLADIR DUSUNURSEN.
  • tm 1 sıram 78505 ..... İSTANBUL İÇİ İKTİSAT YA DA İŞLETME GELİR Mİ? HANGİ UNİVERSİTELER GELİR BİRİNCİ OGRETİM İKİNCİ OGRETİM FARK ETMEZ.....
  • quote:

quote:

quote:

Evet,eleman derken senden bahsettim.3. sayfadaki mesajıma birkaç gündür mesaj bekliyorum da alıntı yapmayayım ayıp olmasın dedim,benden sonraki arkadaşlara cevap verip beni es geçmen beni oldukça şaşırttı:)

BAK BANA HİTAP EDERKEN ELEMAN GİBİ SACMA İTHAMLARDA BULUNMA KARDES. SAYGI CERCEVESİNDE KONUS BİRAZ. AYRICA BEN DAHA 2. SAYFADAYIM VE EGER CEVAP VERDİYSEM O ADAMLAR DAHA ONCEDE YAZMIS DEMEKTİR EGER İKİNCİ SAYFAYI ACARSAN VE YAZDIKLARIMI TAKİP EDERSEN SIRADAN GİTTİGİMİ ANLARSIN. AYRICA BEN SENİ TANIMAM ETMEM SANA GAREZİM NE OLABİLİRKİ YANİ NEDEN SENİ ATLAYAYIM DİMİ AMA?

• quote:

quote:

quote:

quote:

BAK BANA HİTAP EDERKEN ELEMAN GİBİ SACMA İTHAMLARDA BULUNMA KARDES. SAYGI CERCEVESİNDE KONUS BİRAZ. AYRICA BEN DAHA 2. SAYFADAYIM VE EGER CEVAP VERDİYSEM O ADAMLAR DAHA ONCEDE YAZMIS DEMEKTİR EGER İKİNCİ SAYFAYI ACARSAN VE YAZDIKLARIMI TAKİP EDERSEN SIRADAN GİTTİGİMİ ANLARSIN. AYRICA BEN SENİ TANIMAM ETMEM SANA GAREZİM NE OLABİLİRKİ YANİ NEDEN SENİ ATLAYAYIM DİMİ AMA?

Tamam dostum kusura bakma.Ben 2. sayfadan hatta 3. sayfadan sonra da bazı soruları cevapladığını gördüğüm için öyle bir yorumda bulundum sanırım arada ileriden birkaç arkadaşın sorusunu da cevaplıyorsun.Tabiki karar senin istediğini cevaplarsın istediğini cevaplamazsın dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ArtizmiNeArtizi

Tm-1 287,655 0309987 h
    Hocam erciyes işletme iktisat ikinci öğretim gelirmi ? lütfen yardım edin

COK ZOR KARDESİM İKTİSAT (İÖ) 223BİNLE ALMIS İŞLETME(İÖ) 202BİNLE ALMIS ORALAR ZOR KARDES.

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İktisat (İÖ)
    SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İktisat (İÖ)
    KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ İktisat (İÖ)

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İşletme (İÖ)
    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İşletme (İÖ)
    BİLECİK ÜNİVERSİTESİ İşletme (İÖ)

BURALARIN OLMA İHTİMALİ VAR DUSUNURSEN KARDES.

• YARDIMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
    tm 1 sıram 78505 ..... İSTANBUL İÇİ İKTİSAT YA DA İŞLETME GELİR Mİ? HANGİ UNİVERSİTELER GELİR BİRİNCİ OGRETİM İKİNCİ OGRETİM FARK ETMEZ.....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam dostum kusura bakma.Ben 2. sayfadan hatta 3. sayfadan sonra da bazı soruları cevapladığını gördüğüm için öyle bir yorumda bulundum sanırım arada ileriden birkaç arkadaşın sorusunu da cevaplıyorsun.Tabiki karar senin istediğini cevaplarsın istediğini cevaplamazsın dostum :)

KARDESİM YANLIS ANLIYOSUN BEN HERKESE CEVAP VERMEYE CALISIYORUM VE SIRADAN GİDİYORUM VE HALA İKİNCİ SAYFADAYIM AC TA Bİ BAK YA BİDE YAZDIKLARIMA BAK KARSILASTIR BAKALIM SIRADAN MI GİDİYORUM YOKSA GİTMİYOMUYUM????

• OFFFFFF BURAYA TARTIŞMA DİNLEMEK İÇİN GELMEDİK YHAF YARDIM İÇİN GELDİK !!!!!!!!!!!!!NEYSE YARDIM ETMEK İSTEYENLER WARSA TEKRAR YAZIYORUM........tm 1 sıram 78505 ..... İSTANBUL İÇİ İKTİSAT YA DA İŞLETME GELİR Mİ? HANGİ UNİVERSİTELER GELİR BİRİNCİ OGRETİM İKİNCİ OGRETİM FARK ETMEZ.....
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.