KARDESİM O PUANLA DEVLET ZOR PUANSIZ BÖLÜMLERİ DENEYEBİLİRSİN AMA ÖZEL DUSUNURSEN EGER
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Medya ve İletişim (%50 Burslu) KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İletişim Tasarımı (%50 Burslu) BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İletişim Tasarımı (%50 Burslu) YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Radyo, Televizyon ve Sinema (%50 Burslu)
quote:
Orijinalden alıntı: EfeoK
Mf4 ten siralamam 66 bin eskisehirde io bi muhendislik tutar mi ? Yoksa direk ktu yu mu tercih ediyim..insaat ve makine on planda hocam..cevre mevre bos yani
VALLA ESKİSEHİRDEKİLER ZOR KARDES. AMA DUSUNURSEN
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Kimya Mühendisliği(OLMA İHTİMALİ VAR)
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İÖ)(İŞ ALANI GENİŞ VE İŞ BULMA RAHAT) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İç Mimarlık(İŞ BULMA RAHAT) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği(İŞ BULMA RAHAT MAAŞ İYİ)
SON 3 ÜNİ BNM ÖNERİLERİMDİR KARDES BENCE DUSUNMELİSİN.
quote:
Orijinalden alıntı: mcyt
merhaba benim tm3 puanım 440.sizce nereyi tercih etmeliyim??
BEN SANA BİKAC YER YAZIYIM SENDE ARASTIR KARAR VER KARDES.
IŞIK ÜNİVERSİTESİ Psikoloji (Tam Burslu) İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ Psikoloji (Tam Burslu) ATILIM ÜNİVERSİTESİ Psikoloji (Tam Burslu) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İÖ) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İÖ) İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (İÖ)
BURALARI DUSUNEBİLİRSİN KARDES.
istediğim yerle benim başarı sıram arasında 14 bin fark var.benim sıralamam mısal 100 bin unvt. 114 bınle kapamıs gırmeme olaslğm vrmı
ya bırakın sunu 10 günde 1 cevap yazıyor. hala burdan medet umuyorsunuz. gidin bi dershanenin rehberlik servisine
quote:
Orijinalden alıntı: 7Ronaldo
Merhabalar. Birader başarı sıralamalarımı ve puanlarımı alta yazıcam istediğim bölüm Rts bölümü Hangi üniler kesin gelir ve gelme olasılığı fazladır cevabını bekliyorum. Ktü halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünüde yorumlarsan sevinirim gelme olasılığını.
Ts1 puan 387. Başarı sıram 34707
Ts2 puan 399. Başarı sıram 35303
BURALARI YAZABİLİRSİN KARDESİM
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Radyo, Televizyon ve Sinema BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Radyo, Televizyon ve Sinema (Tam Burslu)(BURASI GELİR DİYE DUSUNUYORUM)
KARDES KTÜ HALKLA İLİŞKİLER ZOR GİBİ CUNKU ARADA 6000 GİBİ Bİ FARK VAR AMA YİNEDE YAZ OLMAZ DİYE BİSEY YOK
quote:
Orijinalden alıntı: sencerbice
quote:
Orijinalden alıntı: thend
bu puanlarla en uygun nereye giderim acaba? 4 yıl şansım sıfır gibi birşey bu yüzden kesinlikle 2 yıllık düşünüyorum dil puanımda var bilg. programcılığı düşünüyorum ama
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Orman Mühendisliği MERSİN ÜNİVERSİTESİ Jeoloji Mühendisliği KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İmalat Mühendisliği (İÖ)
KARDESİM BURALARI YAZABİLİRSİN HEPSİDE 4 YILLIK VE OLMA İHTİMALLERİ VAR.
bana en yakın karabük diğerleri uzak kalıyor ama denerim yinede sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: blackhawkmilan31
32.000 sıralamaya sahibim inşaata meyilliyim. hangi üniversiteyi önerirsiniz brolar ?
KARDES İLLA İNSAAT DİYOSAN
EGE ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği (İÖ) İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği GAZİ ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği
YOK BASKA BÖLÜMLEREDE GİDERİM DİOSAN KARDES
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Deniz Ulaştırma İşletme Müh. (İngilizce) GAZİ ÜNİVERSİTESİ Otomotiv Mühendisliği(BENİM ÖNERİMDİR İŞ İMKANI FAZLA MAASI İYİDİR) ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği
ben 7703 oldum hangi tıpları yazayım?bi de dicle tıp hakkında bilgin var mı nasıldır?
ÖNCELİKLE DİCLE TIP HAKKINDA PEK BİLGİM YOK KARDES. SANA ÖNEREBİLECEGİM YERLER İSE
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi(ÖNERİMDİR GECEN SENE ACILDI VE GAYET BASARILI Bİ KADROSU VAR KESİNLİKLE YAZMALISIN KARDES.) SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi
BURALARI DUSUNEBİLİRSİN KARDES DİCLE UNİ'Yİ DUSUNMEDEN ÖNCE BUNLARI YAZ BENCE
quote:
Orijinalden alıntı: MeganeCC
Önlisans Sağlık Bölümlerinden birini yazacağım ama kararsızım... Başkent,Fatih,Ufuk veya Acıbadem
KARDES ÖNLİSANS BÖLÜMLERİ HAKKINDA PEK FİKRİM YOK OLSA YARDIMCI OLURDUM KUSURA BAKMA...
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin16
Arkadaşlar aşağıda beykentin %50 burslu aldığı puan yazıyor. Benim aldığım puanda bu puandan -15 civarı düşük. Beykenti yazarsam okurkende çalışırım diye düşünüyorum. İş ayarlayabilecek tanıdık birkaç kişi var ama ayarlayabilirler mi bilmiyorum. Onlar ayarlayamazsada ben bulmaya çalışırım. İstanbul büyük şehir taşı toprağı altın bizede bir iş çıkar heralde Beykent işletme düşünüyorum. Beykent işletme piyasada tanınırlılığı nasıl , hani bazı üniversitelerde diploma bile iş yapıyor ya onun için soruyorum. Adam akıllı puan almazsak böyle düşünür dururuz işte. Eğitim işi harbiden ters köşe yapan bir durum.
KARDESİM BEYKENT İŞLETME HAKKINDA PEK FİKRİM YOK AMA TÜRKİYEDE DİPLOMASI DEGERLİ OKULLAR BELLİ ZATEN MESELA BOGAZİCİ,KOC,SABANCI,ODTÜ,BİLKENT GİBİ. AMA SONUCTA DİPLOMADAN ZİYADE SENİN KENDİNİ GELİSTİRMEN ÖNEMLİDİR OKULU COK KAFAYA TAKMA YANİ KARDES.
quote:
Orijinalden alıntı: gamzezn
Y-MF-3 538,163 sıra:2252 Y-MF-4 532,081 sıra:3983 benim durumum bu, muhtemelen mf3 le tercih yapacağım ama yeditepe diş mi yoksa tıp mı karar veremiyorum. önerisi olan var mı?
SANA ÖNEREBİLECEGİM YERLER BUNLAR BENCE TIP DUSUNMELİSİN NAPCAN DİS HEKİMİ OLUPTA DİREK HEKİM OLMAK VARKEN...
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi(ÖNERİM BURASIDIR DOKTOR OLDUKTAN SONRA DEVLETTE İŞ BULAMASAN BİLE ÖZEL SEKTÖRDE DİPLOMASI DEGERLİDİR) ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tip Fakültesi MARMARA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi (İngilizce)
quote:
Orijinalden alıntı: Naix
benim mf4 sıralamam da 35.994 yüm. bilgisayar-elektrik elektronik-makine mühendisliklerini yazmayı düşünüyorum. belki endüstri de olabilir. benim sıralamama göre önerileriniz varsa sevinirim. özel yazmayacağım önerilerinizi devlet üniversiteleri arasından yaparsanız daha iyi olur.
ÖNERİLERİM BUNLARDIR KANKA
GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Bilgisayar Mühendisliği KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği (İÖ) İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Elektrik Mühendisliği (İÖ) GAZİ ÜNİVERSİTESİ Elektrik-Elektronik Mühendisliği
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mekatronik Mühendisliği(BENİM ÖNERİM BUDUR HEM MAKİNE HEM ELEKTRONİK MUH YAPTIGI İŞİ YAPIOLAR AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN )
uluslararası iliskiler hakkında ne düsünüyorsun
benden mf4 de düşük puan yapan ögrencilere tavsiye kütahya seramik müh ve ege deri mühendisligini düşünün bu bölümler sadece bu üni. mezun veriyor
kimse beni kale almadı galiba.. ..bursa uludağ üniversitesi?..51 bin..uludağ gıda mühendisliği?..bilgi..kafa karışıklığı..ne yapmalyım?..bi kız öğrenci açısından bursa?..yaşanılabilirmi?..sadece biraz bilgi.. kafa karışklığı,kafa karışıklığı,kafa karış.........
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishCoder
TS1 : 415,438 SIRALAMA: 0014342
marmara sosyal bilgiler öğrt iö gelirmi sizce gelirse gelme ihtimali nedir en son 18800 le almış :S
KARDES ORASI %99 OLUR. EGER İLLA SOSYAL BİLG. ÖGRT. İSTEMİOSAN SANA SU BOLUMLERİ ONERİRİM.
EGE ÜNİVERSİTESİ Reklamcılık MARMARA ÜNİVERSİTESİ Halkla İlişkiler ve Tanıtım İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Halkla İlişkiler ve Tanıtım
çankaya tam burslu olcak gibi.o yüzden onu önce yazdım.okan ve beykent hakkında kafamda soru işaretleri var
sizce çankaya,beykent,okan
hangisi daha iyi? ben ankarada okumak istediğimden çankayayı öne aldım.istanbulda okursam fark etmez.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rubick
hocam 4 yıllık mf-4 tutturamıyorum istanbula yakın bir yerde. 2 yıllık makine müh. inşaat müh. olabilir yada 2. öğretim falan iş olanağı iyi bir bölümde olabilir yardımcı olursan sevinirim
KARDESİM 2 YILLIKLARDAN BEN PEK ANLAMIYORUM AMA EGER İSTANBULU DISI OLUR DİYOSAN SANA ÖNEREBİLECEGİM
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Orman Endüstrisi Mühendisliğİ(İSTANBUL OLMA İHTİMALİ DE VAR KESİNLİKLE YAZMALISIN) ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Tekstil Mühendisliği ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Çevre Mühendisliği (İÖ) İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Kimya Mühendisliği(İÖ)
BURALARI DUSUNEBİLİRSİN KARDES.
hocam peki bunlar 2 yıllık mı yoksa 4 mü ona göre yaziyim