Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rubick

quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

hocam 4 yıllık mf-4 tutturamıyorum istanbula yakın bir yerde. 2 yıllık makine müh. inşaat müh. olabilir yada 2. öğretim falan iş olanağı iyi bir bölümde olabilir yardımcı olursan sevinirim

KONU KAPATILABİLİR

KARDESİM 2 YILLIKLARDAN BEN PEK ANLAMIYORUM AMA EGER İSTANBULU DISI OLUR DİYOSAN SANA ÖNEREBİLECEGİM

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Orman Endüstrisi Mühendisliğİ(İSTANBUL OLMA İHTİMALİ DE VAR KESİNLİKLE YAZMALISIN)
    ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Tekstil Mühendisliği
    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Çevre Mühendisliği (İÖ)
    İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Kimya Mühendisliği(İÖ)

BURALARI DUSUNEBİLİRSİN KARDES.

hocam peki bunlar 2 yıllık mı yoksa 4 mü ona göre yaziyim

4 yıllık tabiki

• quote:

quote:

quote:

hocam 4 yıllık mf-4 tutturamıyorum istanbula yakın bir yerde. 2 yıllık makine müh. inşaat müh. olabilir yada 2. öğretim falan iş olanağı iyi bir bölümde olabilir yardımcı olursan sevinirim

KONU KAPATILABİLİR

KARDESİM 2 YILLIKLARDAN BEN PEK ANLAMIYORUM AMA EGER İSTANBULU DISI OLUR DİYOSAN SANA ÖNEREBİLECEGİM

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Orman Endüstrisi Mühendisliğİ(İSTANBUL OLMA İHTİMALİ DE VAR KESİNLİKLE YAZMALISIN)

• hocam benimde nacizane sonuçlarım bunlar
     KONU KAPATILABİLİR

Tercih Listem
     KONU KAPATILABİLİR

Son 6 tercihe de ilçe myo'larda pc programlama yazdım çoğu 180-240 arası puan ile almış en sonada kontejyanı dolmayan bi iö yazdım.Sırf 2 yıllık yazdık diye 4'leri atlayıp direk 2 yıllıklara vermesnler
    Tercih listesinde her bölümün sonundaki sıralamasıdır.Zaman ayırıp yardımcı olabilirsen çok makbule geçer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naix

benim mf4 sıralamam da 35.994 yüm. bilgisayar-elektrik elektronik-makine mühendisliklerini yazmayı düşünüyorum. belki endüstri de olabilir. benim sıralamama göre önerileriniz varsa sevinirim. özel yazmayacağım önerilerinizi devlet üniversiteleri arasından yaparsanız daha iyi olur.

ÖNERİLERİM BUNLARDIR KANKA

GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Bilgisayar Mühendisliği
    KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği
    YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği (İÖ)
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği
    ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği
    YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Elektrik Mühendisliği (İÖ)
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ Elektrik-Elektronik Mühendisliği

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mekatronik Mühendisliği(BENİM ÖNERİM BUDUR HEM MAKİNE HEM ELEKTRONİK MUH YAPTIGI İŞİ YAPIOLAR AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN )

En alta mekatronik demişsiniz de sakaryadaki mekatronik sadece teknoloji fakültesinde var. Oradan mühendis olunabiliyor mu?

Kusura bakmayın düzeltme rekoru kırıyorum ama 2 dk önce birşey dikkatimş çekti. Ösymnin tercih kılavuzunda teknoloji fakültelerinde bazı bölümlerden 2 tane var birinin yanında birşey yazmazken, diğerinin yanında (mtok) yazıyor.Bu ikisi arasındaki fark nedir? Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9312 -- 25 Temmuz 2011; 13:45:28 >

• quote:

quote:

quote:

KONU KAPATILABİLİR

HEPSİ 4 YILLIK KARDES SEN YAZ ORALARI BENCE ONLARDAN BİRİ GELCEK BAK.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost_93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Naix

benim mf4 sıralamam da 35.994 yüm. bilgisayar-elektrik elektronik-makine mühendisliklerini yazmayı düşünüyorum. belki endüstri de olabilir. benim sıralamama göre önerileriniz varsa sevinirim. özel yazmayacağım önerilerinizi devlet üniversiteleri arasından yaparsanız daha iyi olur.

ÖNERİLERİM BUNLARDIR KANKA

GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Bilgisayar Mühendisliği
    KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği
    YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği (İÖ)
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği
    ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Endüstri Mühendisliği
    YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Elektrik Mühendisliği (İÖ)
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ Elektrik-Elektronik Mühendisliği

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mekatronik Mühendisliği(BENİM ÖNERİM BUDUR HEM MAKİNE HEM ELEKTRONİK MUH YAPTIGI İŞİ YAPIOLAR AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN )

En alta mekatronik demişsiniz de sakaryadaki mekatronik sadece teknoloji fakültesinde var. Oradan mühendis olunabiliyor mu?

KARDES BENIM BILDIGIM MUHENDİSLİK AMA MERAK EDİYOSAN SAKARYA UNİVERSİTESİNİ ARAYIP SORABİLİRSİN CEVAP VERİRLER MERAK ETME.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rocker2323

tm3 sıram 10.300 uludağ psikoloji gecen sne 11.500 'le almıs . gelme olasılığı kaç??

KARDESİM %60-70 GELİR ORASI AMA SEN 15BİNE KADAR TERCİH YAP MESELA

ABANT İZZET BAYSAL - PSİKOLOJİ
    İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Psikoloji (Tam Burslu)
    ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık
    PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

BURALARIDA YAZABİLİRSİN KARDESİM...

tmm Abant'ı falan yazcaktm zaten teşekkür ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: njnlal24

merhaba mf 3 te 9180. yim geçen sene 9binle alan namık kemale yerleşme ihtimalim nedir? (artan kontenjanları göz önüne alırsak)

KARDESİM GARANTİ OLUR DİYEMEYİZ AMA OLMA İHTİMALİ %80-90 DIR YANİ SIKMA CANINI OLUR GİDER AMA SEN YİNEDE ALTERNATİFLİ Bİ LİSTE YAP Kİ SONRA SIKINTI OLMASIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

ts1 sıralamam 31 bin

akdeniz üni halkla ilişkiler ve tanıtım gelirmi

KARDESİM ORASININ OLMA İHTİMALİ %80 AMA SEN DE YİNE ALTERNATİFLİ LİSTE YAP Kİ SONRA SIKINTI OLMASIN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost highway

sizce istanbul üniversitesi coğrafya mı marmara üniversitesi tarih öğretmenliği mi?

istanbul üni. benim için daha önmli ancak diğer taraftan da öğretmenlik daha avantajlı görünüyor. ne dersiniz?

KARDES COGRAFYA İSTİOSAN COGRAFYA OKU FORMASYON ALIR YİNE OGRETMEN OLURSUN. AYRICA BENİM BİLDİGİM KADARIYLA ATANMA KONUSUNDA DA COGRAFYACILAR TARİHCİLERE GORE DAHA AVANTAJLI... COGRAFYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Dostum geçen sene son olarak 187 binle alan Muğla Üniversitesi Kamu Yönetimi (iö) bu sene sıralamam olan 173 binle alabilir mi? İlk tercihim o olacak.

SEN NE KADAR SIRA BANA GELMEDİ DİYE KIZSANDA KARDES BAK GELDİ SIRA

SOYLEDİGİN BOLUMUN OLMA İHTİMALİ KESİN GİBİ BİSEY %99. ARADA 14000 GİBİ BUYUK Bİ FARK VAR BENCE RAHAT GİRERSİN DOSTUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

TS-1 sıralamam: 33bin

Gitmek istediğim bölümler RST ve HİT. Ama okumak istediğim şehir ve istediğim üniversiteler İstanbul, Anadolu gibi üniversiteler. Bu yüzden şehir mi bölüm mü arasında kaldım. Aşağıda büyük ihtimalle gidebileceğim yerleri yazdım. Sıralamayı nasıl yapmalıyım sizce?

İst - Gazetecilik --> Geçen sene 36bin ile kapatmış.
    Marmara - Gazetecilik --> Geçen sene 37bin ile kapatmış.
    Sakarya - Coğrafya ---> Geçen sene 35bin ile kapatmış.
    Kocaeli - RST --> Geçen sene 42bin ile kapatmış.
    Kocaeli - HİT --> Geçen sene 43bin ile kapatmış.

KARDESİM TERCİHLERİNİ SEHİRLERE GORE DEGİL İSTEDİGİN BOLUMLERE GORE YAP YOKSA İLERDE MUTSUZ OLURSUN. MESELA GAZETECİLİK VEYA COGRAFYA İSTEMİOSAN YA CIKAR LİSTENDEN YADA İSTEDİGİN BOLUMLERDEN SONRA YAZ. SEVMİCEGİN Bİ BOLUMU SEVDİGİN Bİ SEHİRDE OKUSAN BİLE MUTLU OLMAZSIN MERAK ETME.

• quote:

quote:

Dostum geçen sene son olarak 187 binle alan Muğla Üniversitesi Kamu Yönetimi (iö) bu sene sıralamam olan 173 binle alabilir mi? İlk tercihim o olacak.

SOYLEDİGİN BOLUMUN OLMA İHTİMALİ KESİN GİBİ BİSEY %99. ARADA 14000 GİBİ BUYUK Bİ FARK VAR BENCE RAHAT GİRERSİN DOSTUM.

Sağolasın hocam cevap için.İlk tercihte yazmayı planlıyorum ama bir de sosyoloji var bunun yanında.Hangisini tercih edeyim 1. tercihimle girmek istiyorum havam olsun diye.Sosyolojiyi mi ilk sıraya yazayım bunu mu?Hangisinde iş imkanı daha çok

• quote:

Orijinalden alıntı: Little Rock

Birşey sormak istiyorum,sözel bölümdeyim 2 yıllık bölümlerden tercih yapıcam fakat alan içi puanıma göre mi alan dışı puanıma göre mi tercih yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?

2 YILLIKLAR KONUSUNDA TAM BİLGİM YOK DOSTUM. BİLDİGİM KADARIYLA AMA ALAN İCİ PUANINA GORE TERCİH YAPACAKSIN.PEK YARDIMCI OLAMADIGIM İCİN KUSURA BAKMA KARDES.
  • İyi günler.
    Ygs-6dan tercih yapıcam ve 380bin sıralamam var.Turizm ve otelcilik düşünüyorum konaklama,seyahat falan nereleri öneririrsniz.
  • quote:

quote:

quote:

Sağolasın hocam cevap için.İlk tercihte yazmayı planlıyorum ama bir de sosyoloji var bunun yanında.Hangisini tercih edeyim 1. tercihimle girmek istiyorum havam olsun diye.Sosyolojiyi mi ilk sıraya yazayım bunu mu?Hangisinde iş imkanı daha çok

BAK KARDESİM BNM ABLAM SOSYOLOJİ MEZUNU AMA REHBER OGRETMENLİK YAPIYOR. YANİ SOSYOLOJİ GARİP Bİ BOLUM KENDİ SEKTÖRÜ YOK AMA Bİ COK SEKTÖRDE CALISABİLİYOR. AMA BENCE KAMU YÖNETİMİ DAHA MANTIKLI GİBİME GELİYOR KARDES AMA SENİ YANILTMAK İSTEMEM SEN HANGİ İŞİ SEVEREK YAPCAKSAN ONA YÖNELMELİSİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: vXvXv

MF-3 sıralamam 11794 istanbul dişe girebilme ihtimalim nedir sizce 10500'le kapamış gecen sene

KARDES O BOLUMUN OLMA İHTİMALİ %60-65 GİBİ BİSEY BANA GORE. AMA SEN O SIRALAMA İLE COK RAHAT Bİ DİS HEKİMLİGİNE GİREBİLİRSİN İSTANBUL OLMASA BİLE BENCE CEVRE İLLERİNE VEYA İZMİR,ANKARA GİBİ SEHİRLERE DE BAKARAK TERCİH YAPMANI ÖNERİRİM.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lost highway

sizce istanbul üniversitesi coğrafya mı marmara üniversitesi tarih öğretmenliği mi?

istanbul üni. benim için daha önmli ancak diğer taraftan da öğretmenlik daha avantajlı görünüyor. ne dersiniz?

KARDES COGRAFYA İSTİOSAN COGRAFYA OKU FORMASYON ALIR YİNE OGRETMEN OLURSUN. AYRICA BENİM BİLDİGİM KADARIYLA ATANMA KONUSUNDA DA COGRAFYACILAR TARİHCİLERE GORE DAHA AVANTAJLI... COGRAFYA

artık formasyon işi bitti.. danıştay kaldırdı.. en son bu senekiler aldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: JahreVikinq

Mf3 1464 oldum capa tıp fakultesi istiyorum 1550 den kapatmıs gecen sene ama tıpa yuklenme sonucu girebilirmiyim bilmiyorum sizin görüşlerinizi alabilirmiyim?

KARDES BENCE COK RAHAT GİRERSİN AMA SEN YİNEDE BASKA OKULLARIN TIP FAKULTELERİNİ DE YAZ Kİ RAHAT RAHAT DOKTOR OLASIN...

MESELA GAZİ-TIP

MARMARA-TIP

BOYLE SIRALAMA İLE GİREMEYECEGİN BELKİ 1-2 UNİVERSİTE VARDIR DİGERLERİNİN HEPSİNE GİRERSİN KARDES BU DERT EDİLİR Mİ HİC YA.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BAK KARDESİM BNM ABLAM SOSYOLOJİ MEZUNU AMA REHBER OGRETMENLİK YAPIYOR. YANİ SOSYOLOJİ GARİP Bİ BOLUM KENDİ SEKTÖRÜ YOK AMA Bİ COK SEKTÖRDE CALISABİLİYOR. AMA BENCE KAMU YÖNETİMİ DAHA MANTIKLI GİBİME GELİYOR KARDES AMA SENİ YANILTMAK İSTEMEM SEN HANGİ İŞİ SEVEREK YAPCAKSAN ONA YÖNELMELİSİN.

Sağolasın hocam kamu yönetimi benim için daha mantıklı olan seçenek sanırım.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.