Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar moleküler biyoloji nasıldır bilgisi olan var mı?
  • hocam ben tm1 de 54.000 lerdeyim. işletme tarzı okullar istiyorum ama özellerde ilgi ve eğitim daha iyi olur sanırım. İstanbul istiyorum sadece. özel olarak şunlar geliyor tam burslu:

fatih
    beykent
    haliç
    istanbul ticaret
    okan
    arel
    ışık
    aydın
    kültür
    maltepe

eğitim olarak hangisi en iyi olur? artıları eksileri nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppler_Effect

Benim MF2 31157 ve 464,768 puan. Geçen sene Boğaziçi fizik 30997den almış ve 469 puan. Şimdi benim girme ihtimalim nedir?

KARDES ORASI OLABİLİR HATTA BENCE %60 FALAN OLUR AMA SADECE BOGAZİCİ DİYE NEDEN FİZİK BOLUMU SECİYOSUNKİ? O SIRALAMA İLE BİRSURU MUHENDİSLİKLERE GİREBİLİRSİN.BENCE MUHENDİSLİK DUSUN KARDESİM GELECİN İCİN DAHA İYİ OLUR DİYE DUSUNUYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevkal1

alan dışı 6bininciyim ts-1
    marmara sinema tv en son 7bini almış alan dışı girme ihtimalim nedir?

BENCE %90 GİRERSİN KARDESİM. SIRALAMAN SONUCTA BOLUME SON GİRENDEN 1000 KİSİ DAHA İY BENCE SIKINTI ETMENE BİLE DEGMEZ GİRDİN SAYILIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Sıralamam
    http://b1107.hizliresim.com/11/7/21/5699.png

marmara yada istanbul üniversitesi iktisat bölümü gelirmi
    Yada istanbul içinde yüzde elli psikoloji
    yada şehirdışında sınıföğretmenliği gelebilirmi

İkinci öğretimde olabilir

MARMARA VE İSTANBUL UNİ İKTİSAT GELMESİ COK ZOR KARDES GELMEZ YANİ.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Sınıf Öğretmenliği(PUANI YOK DENE SANSINI AMA BURASI DA ZOR KARDES)

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Psikoloji (%50 Burslu)(PUANSIZ DENE BENCE)
    FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ Psikoloji (%50 Burslu)(PUANSIZ DENE)
    MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Psikoloji (İngilizce) (%50 Burslu)(PUANSIZ)

KARDES PUANSIZ BİKAC TANE DAHA VAR KENDİN BULUP DENEYEBİLİRSİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluffy

TM3---457 SIRALAMA :16.225 MALATYA PDR DÜSÜNÜYORUM GEÇEN SENE MLT PDR 15.600 LE KAPATMIS GİREBİLİRMİYİM?

KARDES BANA SORARSAN %60 GİRERSİN DERİM NEDEN CUNKU BU SENE SIRALAMALARIN 1000 KADAR GERİLEYECEGİNİ DUSUNUYORUM.İNSALLAH GİRERSİN KARDES.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzgunner23

Ts1 alan dışı 38 bin sıralamam.İstediğim yer Erciyes Rts bir ya da ikinci öğretim.
    1. 46 bin ile kapamış
    2. 60 bin ile alan dışında..
    Buralara girme şansım nedir?
    Son olarak 76 bin ile kapayan Fırat ikinci öğretim var listemde.

KARDES SENİN DE GİRME İHTİMALİN %99 30 BİNE AKIN FARK VAR SENİN SIRALAMAN BÖLÜME GÖRE BAYA İYİ BENCE COK RAHAT ERCİYES OLUR.FIRAT'I DUSUNMENE BİLE GEREK KALMAZ BENCE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

95bin e normal bilgisayar mühendisliği gelirmi? gelmezse İ.Ö mi tavsiye edermisiniz? nerelerin? olmazsa 1 sene beklemek değermi? şimdiden teşekkürler

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Mühendisliği (İÖ)

BURASI BUYUK İHTİMALLE OLUR KARDES BASKA BİLG MUH BULAMADIM EGER BASKA BOLUM DUSUNURSEN

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği (İÖ)
    MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ınşaat Mühendisliği
    BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği (İÖ)
    DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İÖ)
    AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Gıda Mühendisliği
    İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği
    ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Makine Mühendisliği (İÖ)
    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Enerji Sistemleri Mühendisliği

BURALARI DUSUNEBİLİRSİN KARDES. BUNLARDAN BİRİ %99 OLUR.

• quote:

Orijinalden alıntı: akdenizatakan

Alan dışı 168bin olan gediz mimarlık ben 144bin deyim alan dışı.Sizce olurmu tek tercih yapıcam.

KARDES ORASI OLUR GİBİ GORUNUYO DA SEN NEDEN TEK TERCİH YAPIOSUN YAPSANA BİKAC TANE DAHA AKSİYON MU ARION KARDES STRESE ADRENALİNE GEREK YOK YAP BİKAC TANE DAHA BAK KEYFİNE.
  • TS 1 sıralamam 19783 (alan dışı)

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Radyo, Televizyon ve Sinema 18.200 (alan dışı)

yerleşme ihtimalim nedir ? ayrıca yeni açılan bölümlerin puan ve sıralaması yok,açıklanacak mı ?
  • banada yardımcı olursanız çok sevinirim
    ts1de 15603ts2 de 14473 bininciyim türkçe öğretmenlikleri yazdım ama garanti olsun diye tercih listeme türk dili ve edebiyatı ve sosyal bilgiler öğretmenliğide ekliycem ama hangisine öncelik vericem kararsızım
    sizce türk dili ve edebiyatınımı önce yazmalıyım sosyal bilgilerimi? bana sosyal bilgiler daha sıcak geliyor en azından çıkınca öğretmen olucam ama türk dili ve edebiyatında formasyon almadan öğretmenlik yapamıycam sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: JahreVikinq

Mf3 1464 oldum capa tıp fakultesi istiyorum 1550 den kapatmıs gecen sene ama tıpa yuklenme sonucu girebilirmiyim bilmiyorum sizin görüşlerinizi alabilirmiyim?

KARDES BENCE COK RAHAT GİRERSİN AMA SEN YİNEDE BASKA OKULLARIN TIP FAKULTELERİNİ DE YAZ Kİ RAHAT RAHAT DOKTOR OLASIN...

MESELA GAZİ-TIP

MARMARA-TIP

BOYLE SIRALAMA İLE GİREMEYECEGİN BELKİ 1-2 UNİVERSİTE VARDIR DİGERLERİNİN HEPSİNE GİRERSİN KARDES BU DERT EDİLİR Mİ HİC YA.

cevabınız icin tesekkurler 2.sırayada cerrahpasa yazdım 2210 ile kapatmıs gecen sene 3de bogazici inşaat oylesine yazdım ama gelse de uzulmem sevebilecegim tek muhendislik ve bu yazdıgım iki okuldan baska yerde tıp okumayı goze alamadıgım icin

• Ts-1 2700 (sıralama)
    Ts-2 4100 (sıralama)
    Tercih konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum.
  • adnan menders (aydın ) tıp mı trakya (edirne ) tıp mı ????
  • Anadolu Uludag isletme iktisat hangisini önerirsiniz
  • Mf 4 sıralamam 62 405

Tercih etceğim yer mf 4 53 600 sizce gelir mi
  • Şimdi ben endüstri meslek lisesi metal teknolojisi mezunuyum üniversitedede makine bölümünü düşünüyorum öncelik endüstri meslek makine bölümündemidir onlardan kalacak boş alanımı beklemem lazım yoksa şansımız aynımıdır?

Not: 2 yıllık direk geçiş yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrambled -- 25 Temmuz 2011; 18:07:12 >
  • sa. bn sene kocaeli ikinci öğretim makine ve sakarya makineyi tutturuyorum fakat hiç bir bilgim yok yardımcıolursanız çok çok mutlu olurum...
  • arkadaşlar sözel bölümde geçen yıl 16k ile alan bir bölümün puanı 416.

Benim bu yılki TS1 0,12 (alan dışı) puanım 418 ve sıralamam 9340.
    okulun aldığı alan dışı sıralama (16k)

epey bi fark var.

Acaba diyorum geçen yıl alan ve bu yılki kontenjan listesinde 7500 sıralaması olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IF -- 25 Temmuz 2011; 20:18:40 >
  • benim istanbul ingilizce işletme, istanbul ingilizce iktisat, istanbul siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler tutuyor. hangisini seçmeliyim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.