Bildirim
KONU KAPATILABİLİR (29. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sencerbice
quote:
Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT
9 Eylül inşaat sıcak geliyor.Birde inşaat istiyorum zaten. sıralamam 46400. Yardımcı olursanız. 9 eylül'de okuyan üniversitesi felan nasıl.Bu bölümlerden nereyi tavsiye edersiniz ?
Birde gemi makineleri işletme müh. var. 9 eylül hemde ing. ora hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim
KARDES İSTEDİGİNİ YAZABİLİRSİN LİSTEDEN HEPSİ DE GUZEL BOLUMLER. GEMİ MAKİNELERİ İSLT MUH. GAYET İYİ İS İMKANI OLAN MAASLARI İYİ OLAN MEZUNLAR VEREN Bİ BÖLÜM. SEN İNSAAT İSTERSEN OKUYABİLİRSİN KARDES AMA UNUTMA TURKİYEDE COK İNSAAT MEZUNU VAR ONLARIN ARASINDAN SIYRILABİLMEK İCİN KENDİNİ GELİSTİRMELİSİN...
İtü deniz ulaştırma işletme müh. yazıcam en başa 42800 sizce gelme ihtimali var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: absolut_13
Ts 1 - 258 Sıra 384618
Ts 2 - 263 Sıra 420997
Y-YGS-4 266,429 Sıra 856866
Y-YGS-5 260,852 Sıra 902345
Y-YGS-6 237,578 Sıra 958297
Biliyorum berbat notlar.Zaten girmeyi düşünmüyorum bu sene.Ancak bizimkiler tutturdu illa bir yerler vardır,tercih yap hiç değilse diyorlar.Ne dersiniz nereler tutabilir ?
-
-
Off ne zor bi dönemmiş bu tercih.
Bi bayan icin;
Özyegin - bilgisayar müh
Özyegin - işletme
Işık üni - endüstri
hangisi olur. Bilgisayar cok mu asosyal bi meslektir? -
arkadaşlar kocaeli üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi mi? yoksa gazi üniversitesi kamu yönetimi mi?
bir çok kişiye sordum gazi iibf kamu sınavlarında ankara siyasal ile başa baş noktaya geldi diyorlar türkiyedeki çok kaliteli bir kaç iibf den birisi diyorlar siz ne dersiniz? -
Y-DİL-1 457,523 0001748
Y-DİL-2 463,877 0001620
Y-DİL-3 475,975 0001527
istanbul içinde hangi ingilizce tercümanlık olur
nereyi seçmeliyim
istanbul üni. dil edebiyat Vs yıldız ingilizce öğretmenliği -
arkadaşlar gemi makineleri işletme müh 2006 meznuyum.şu an denizde 2. müh olarak çalışıyorum baş müh olmak üzereyim.sorularınızı cevaplayabilirim ama özelden olmasın:)herkese ayrı ayrı anlatmak çok zor:)
hoşçakalın -
quote:
Orijinalden alıntı: PETERSBURG
arkadaşlar gemi makineleri işletme müh 2006 meznuyum.şu an denizde 2. müh olarak çalışıyorum baş müh olmak üzereyim.sorularınızı cevaplayabilirim ama özelden olmasın:)herkese ayrı ayrı anlatmak çok zor:)
hoşçakalın
Selam hacım ben hangi üniversiteden mezun oldun onu sormak istiyorum dersler ve iş bulma hakkındada bilgi verebilirmisin
ayıptır sorması maaşlar hakkındada ufak bir bilgi verebilirsen minnettar olurum benim yıldız gemi inşaat ikinci öğretim tutuyor tavsiye edermisin ayrıca :D çok sordum galba ama -
159k da olan birisine 177k daki yerin gelmeme ihtimali nedir ? tm2 puanı. aydın hukuku yazmayı düşünüyor?? -
arkadaşlar geçen yıl 103 binle kapatan bir bölüme 100binle girebilirmiyim? olmama gibi bi teredüüt varmı sizce? -
quote:
Orijinalden alıntı: muratefa
benim istanbul ingilizce işletme, istanbul ingilizce iktisat, istanbul siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler tutuyor. hangisini seçmeliyim
ist. ing. ik. hayalimdeki yer -
Arkadaşlar ticaret meslek lisesi çıkışlıyım, Bilişim Teknolojileri bölümünden, Bilgisayar programcılıgı, operatörlüğü gibi bölümlere sınavsız geçiş hakkım var fakat
Ben 4 yıllık ist ve cevresi istiyorum yukarıdaki puanlarla kendi alanımda bir yere girebilirmiyim 4 yıllık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webgame -- 26 Temmuz 2011; 14:38:31 > -
arkadaşlar bir şey sorucam benim sıralamam 134 bin.Gazi ekonometri 120 bin diyor.Acaba girme şansım var mıdır ? Fikriniz ? -
Arkadaşlar Bahçeşehir enerji mühendisliği %50 burslu için ne dersiniz ? kontenjan 30 dan 60 a çıktı geçense 110 bindi dahada düşer mi düşerse ne kadar düşer ? Ve enerji mühendisliği için ne dersiniz mekatronik ile arasında kaldım sabancı ve bahçeşehir gidip geliyorum ama bahçeşehir %50 enerji olur mu ben 136 binim o kadar düşer mi acaba ? Sizce meka mı enerji mi ? -
arkadaşlar ais üzerinden tercih yaparken sorulan program kodu
http://www.osym.gov.tr/belge/1-12584/2011-osys-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-ki-.html
bu linkteki tablolarda yazan kodlar değilmi? büyük ihtimal öyle ama genede önemli konu olunca süpheye düşüyor insan
-
Arkadaşlar TM'nin alayında 40 binim.
Hacettepe Maliye gelme ihtimali var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: acinar666
öncelikle böyle bi konu açarak bu büyüük tecih karmaşasına yardımcı olduğun için teşekkür ederim dostum.
benim de mf 4 sıralamam 34 bin. ytü gemi inşaat ikinci öğretim iki sene önce 39 binle kapamış ama geçen sene 26 binle kapamışacaba puanının düşme ihtimali varmı yine yerleşebilirmiyim ve de önerirmisiniz.
ben ytü makine ikinci öğretim kocaeli elektrnok haberleşme ikinci öğretm ve odtü kkk arasında kaldım hangi seçmeliyim sizce? ytü sınırda ama diğerleri garanti gibi
cevap verebilicek varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: kotakot
quote:
Orijinalden alıntı: PETERSBURG
hoşçakalın
Selam hacım ben hangi üniversiteden mezun oldun onu sormak istiyorum dersler ve iş bulma hakkındada bilgi verebilirmisin
ayıptır sorması maaşlar hakkındada ufak bir bilgi verebilirsen minnettar olurum benim yıldız gemi inşaat ikinci öğretim tutuyor tavsiye edermisin ayrıca :D çok sordum galba ama
ben de ytü gemi inşaat 2.öğretim istiyodum ama puanım beklediğim gibi gelmediben tavsiye ederim baya araştırdım yalnız petersburg arkadaşmın bölümü gemi makineleri işletmedir karıştırmayasın biri gemide çalışır genel olarak biri karada ama ikisi de iyi
-
2 senelik Üniversite Okunurmu sizce ben anadolu teknik lisesi menzunuyum elektrik-elektronik bölümü 2 yıllık okusam dikey geçiş yapmak zormudur veya dikey geçiş yapamasam ilerde girebileceğim yerler nerelerdir 2 yıllığın artı ve eksileri nelerdir kısaca çok çaresiz kaldım yardımınıza muhtacım lütfen fikirlerinizi paylaşın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X