Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TM-2 den tercih yapacağım ve sıralamam 15.242

9.240 dan alan Ankara Siyaset Bil. ve Kamu Yön. yazsam gelme ihtimali var mıdır?
    15.400 den alan Hacettepe Siyaset Bil. ve Kamu Yön. yazacağım gelmeme ihtimali var mıdır?

Ankara Siyaset ve Kamu 9.240
    Ankara Ulus. İliş. 14.900
    Hacettepe Siyaset ve Kamu 15.400
    Hacettepe Ulus. İliş. (İng) 16.500

Tercih listem böyle olsa hangisinin gelme ihtimali daha yüksek olur?
    Aydınlatırsanız sevinirim.
  • öncelikle böyle bi konu açarak bu büyüük tecih karmaşasına yardımcı olduğun için teşekkür ederim dostum.
    benim de mf 4 sıralamam 34 bin. ytü gemi inşaat ikinci öğretim iki sene önce 39 binle kapamış ama geçen sene 26 binle kapamış acaba puanının düşme ihtimali varmı yine yerleşebilirmiyim ve de önerirmisiniz.
    ben ytü makine ikinci öğretim kocaeli elektrnok haberleşme ikinci öğretm ve odtü kkk arasında kaldım hangi seçmeliyim sizce? ytü sınırda ama diğerleri garanti gibi
  • ts 1 7967
    ts2 6903
    deü sos. öğretmenliği 12600 ile almış
    ege sos. öğr. 14.000 le almış
    ege edb bölümü 8900 ile
    deü 2. öğrtm türkçe öğrt. olma şansı sizce nasıl ? 6590 ile almış
    ve deü tarih öğr. ni eklemelimiyim ? 12.100 ile almış
    yarın tercihlerim 12 sularına kadar % 90 oluşmş olması lazım yardımcı olursanız sevinirim kazanma ihtimalim nasıl
    ve sıralamam nasıl olmalı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sltnn -- 24 Temmuz 2011; 20:56:57 >
  • mf 4 74 binle 76 500 lük veya 87 500 lük bir yerin gelme ihtimali nedir acaba ?
  • mf3 sıralam 17212 eczacılık gelirmi?
  • arkadaşlar yardımcı olurmusunuz tm1 den iktisat (iö) tercih edeceğim sıralamam 145.163 geçen seneki başarı sıralaması 156.000 olan yere girebilirmiyim en azından içim rahat olabilir mi??? yorum yaparsanız çok memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

11.445 sıra ile hangi dişleri yazmak gerekir?Ege diş olur mu acaba geçen sene 11.400 le kapatmış bu sene geriler mi?

hangi dişleri?
    azı diş ve süt dişleri yazablirsin

arada 45 kişi fark var büyük ihtimalle girersin,bol şans;))
  • mf4te 63binlerdeyim

tercihlerime kaç binlerden başlıyım?

örnğn ank üni kimya müh geçen sene 53binle almış 1.sıraya yazsam gelme olasığı var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: _merwe__

quote:

Orijinalden alıntı: fdk

quote:

Orijinalden alıntı: _merwe__

mf 3 ve mf 4 sıralamalarım 20 binlerde lütfen bana gidebilcegim önü açık meslek isimleri söyler misinizz

otomotiv çok iyi diye duydum arkadaşım bende yazmayı düşünüyorum bide endüstri tavsiye edebilirim. eğer beslenme ve diyetetik istersen yaz bu yıl sıralamalarda kayma olcakmış gelebilir bi ihtimal.başkada bende düşünüyorum ama bulamıyorum bişe :((

walla ya bu ne iğrenç bi sıralamaysa hiç doğru düzgün bi yeri tutmuyoo :(( bn erciyes beslenme diyetetigi ve samsun beslenme diyetetiği yazmayı düşünüorum başka ne yazayım bilmiorum bi de biyomedikal mühendisliği diyolar ama bn meslegi begenmedimm

daha iyi beslenme ve diyetetik gelebilir yinede yaz bence.biyomedikali banada öneren oldu çok iyi diyolar ama türkiyede ne kadar tutar bilmiyorum ama ben yazmicam pek iç açıcı gelmedi..çok arada bi sıralamada kalmışız hiç bişe yok .s.s

• quote:

Orijinalden alıntı: gizlibahcem

merhaba.. kafam cok karısıkken yazınızı gördüm

sıralamam 22 bin.. odtü mimarlık istiyordum <10bin,tutmuyor> bende arastrdım ve odtü gıdanın bana uygun oldgnu dsunmeye basladım(23 binle kapamıs)

ama o arada odtü metalurji<19bin> falan yazsammı dedim.. daha snra odtü mezunu kzenmle knstm kz acıkta kalmamak için çevre mhendslgi ble yazms.. ve bide öylesine grdgm est agrlk snavnda 8 bininci oldm ankara siyasal,uluslararası tutuyor,odtü siyasalda oluyor.. hacettepe matematgi yaz dye tutturdular.. size sorum şu nasıl bir terch listesi yapmalıyım ki açıkta kalmayım ama gıda mühendisliği tutsun.. gıdayı en başa mı yazıyım nereye yazıyımda olsun.. lütfen yardım edin

.s.s bence matematiği tercihlerinden çıkar.

• Mf-2 290.000
    Mf-4 350.000
    Durumum bu arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim...
  • hocam simdi yarin mi belli olacak hangi uni hangi puandan alacak diye bide net olarak ne zaman belli olacak nereyi tutturdugumuz
  • arkadaşlar sizce istanbul üniversitesi işletme uzaktan egitim gitmelimiyim?gidenler varsa yorum yazabilirmi.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar. -- 25 Temmuz 2011; 0:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madur55

mf3 sıralam 17212 eczacılık gelirmi?

mersin 16.700 , malatya 16.800 , erzurum 17.100 bence gelir büyük olasılıkla belki daha iyisi :)) benim sıralamamda 17066 ecz. bekliorm umarım olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

arkadaşlar sizce istanbul üniversitesi işletme uzaktan egitim gitmelimiyim?gidenler varsa yorum yazabilirmi.teşekkürler

ben de uzaktan eğitim düşünüyorum soruların varsa özelden at kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanpedro

quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

11.445 sıra ile hangi dişleri yazmak gerekir?Ege diş olur mu acaba geçen sene 11.400 le kapatmış bu sene geriler mi?

hangi dişleri?
    azı diş ve süt dişleri yazablirsin

arada 45 kişi fark var büyük ihtimalle girersin,bol şans;))

inanır mısın mesajı atmadan önce yazdığımı okudum dedim ki değiştireyim mi şunu ya şimdi einstein'ın biri çıkar böyle bir espri yapar sonra vazgeçtim.sen de haklısın ben kaşındım.

umarım dediğin gibi olur, gerçi henüz nereyi tercih edeceğime karar vermedim ama..

• ..merhaba arkadaşlar..mf4 sıralamam 51 bin..ve gıda müh okumak istiyorumçok istediğim ankara üni gda müh bölümünü kaçıryorum fakat bursa uludağ üniversitesi gıda müh düşünüyorum..fakat kafam hayli karışık ve bilgiye ihtiyacm var..bilen gören duyan arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz bu fakülte nasıldır burada gıda müh okumak nasıldır..ve değermi ankaradan bursaya gitmeye gıda müh serüveni için..ben değiceğine inanıyorum fakat bilen insanların yorumu benim için çok önemli..gıda müh gerçekten istiyorum ve sevceğime,severek yapıcağıma inanıyorum..siz ne diyosunuz?..
    ..ayrıca ben bursayı çok fazla tanımıyorum,orda yaşam nasıldır,daha da önemlisi orda öğrenci olmak nasıldır hiç bi bilgim yok..bursalı arkadaşlarımın düşüncelerinede ihtiyacım var..ne biliyim sosyal hyatı,kültürü de benim için önemli aslında..
    ..lütfen bu çaresiz arkadaşınıza yardım edin kafam çook karışık..şimdiden bütün arkadaşlara teşekkür ederim :))..

• Merhaba. Bu sene lys sınavında Mf-4 te 99.000 başarı(!) sıralamasını yakaladım. Öncelikli isteğim TOBB ETÜ Makine. Ama eğer bu tercihim seker ise altına kesin girebileceğim 2 bölüm olarak Çankaya Makina Müh. liğini mi yazmalıyım yoksa Başkent biyomedikali mi? 2 sinede kesin giriyorum. Hangisinden mezun olursam geleceğimi garantilemiş olurum. Cevabınızı bekliyorum. Lütfen yardım edin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: by.powerman

arkadaşım yardımcı olursan çok sevinirim.
    Şimdi (MTOK)FIRAT YAZILIM MÜH. tahmin olarak tutar mı.? işin kötüsü puan türü değiştiğinden dolayı hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

KARDESİM SİMDİ GORDUGUN GİBİ O BÖLÜMLERİN PUANI YOK BENİMDE MTOK KONUSUNDA BİLGİM YOK KUSURA BAKMA YARDIMCI OLAMIYORUM.

Anladım,haklısınız,teşekkürler.

• BEYLER HAFTASONU BİRAZ YOGUNDUM ONDAN FORUMA GİREMEDİM KUSURA BAKMAYIN SİMDİ SIRADAN DEVAM EDİYORUM. BUARADA BUGUN TERCİH YAPMA SURESİ BASLADI YANİ İLK GUN AMA ACELE ETMEYİN 5 AGUSTOSA KADAR VAKİT VAR.

NOT:BUARADA SACMA SAPAN UKALACA PM ATANLARA YADA KONUYA YAZANLARA CEVAP VERMİYORUM. SONUCTA BEN BU İSİ İNSANLARA YARDIM OLUR DİYE YAPIYORUM VE ZORLA YAPMA GİBİ Bİ DURUMUM YOK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerbice -- 25 Temmuz 2011; 9:04:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.