Şimdi Ara

Konu Kartalkaya yangın faciası: Kayıt sosyal medyada dolaşıma sokuldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kartalkaya'da 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangının soruşturması devam ederken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ait olduğu iddia edilen bir kayıt paylaşıldı. Odatv'ye konuşan Özcan, sesin kendisine ait olmadığını belirterek "Bunu yapanlar alçaklık yapmış, iftira atmış." dedi.

Konu Kartalkaya yangın faciası: Kayıt sosyal medyada dolaşıma sokuldu...

Bolu Kartalkaya'da 21 Ocak'ta Grand Kartal Otel'de 36'sı çocuk 78 kişinin öldüğü yangının soruşturması devam ederken sosyal medyada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ait olduğu iddia edilen bir kayıt dolaşıma sokuldu. Tanju Özcan'a ait olduğu iddia edilen sesin "Ben Kartalkaya bize ait değil, Bolu'ya ait değil, il sınırlarımızın dışında diyeceğim. Ben çıkardım artık Kartalkaya'yı Bolu'dan..." sözleri dikkat çekti. Ses kaydına ilişkin Odatv'ye açıklama yapan Özcan, "Kayıttaki ses bana ait değil... Bu kadar alçalabileceklerini hiç düşünmemiştim. FETÖ'cülerin yaptıklarından bir farkı yok bunun." dedi.
    AFAD Müdürü Kartalkaya faciasını anlattı: Kan donduran anlarAFAD Müdürü Kartalkaya faciasını anlattı: Kan donduran anlar

Kayıttaki sesin kendisine ait olmadığının altını çizen Özcan şu ifadeleri kullandı:

"Bu kayıt benimle ilgili değil. Burada konuşan şahıslar kim bilmiyorum. Kayıttaki ses bana ait değil. Böyle bir konuşma yok. Bunu yapanlar alçaklık yapmış, iftira atmış. Bu kadar alçalmalarına çok şaşırıyorum. O konuşma üslubu benim üslubuma benzemiyor bile. Burada başından itibaren söyledim. Bizim sorumluluk alanımızda olmayan bir yer. Tamamen bize yıkmaya çalışıyorlar. Açık bir hukuksuzluk var. Biz bunun mücadelesini başından beri veriyoruz. Bu kadar alçalabileceklerini hiç düşünmemiştim. FETÖ'cülerin yaptıklarından bir farkı yok bunun."

KARTALKAYA SORUŞTURMASI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç 27 Mart'ta soruşturma kapsamında halen 20 kişinin tutuklu olduğunu açıkladı. Soruşturmada ilk tutuklananlar arasında otel sahibi Halit Ergül, otelin müdürü ve bazı çalışanları, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Bal gibi isimler var.

Yangına ilişkin bilirkişi raporu Mart sonunda Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulduktan sonra Halit Ergül'ün eşi Emine Murtezaoğlu Ergül ile kızları Elif Aras ve Ceyda Hacıbekiroğlu, İl Özel İdaresi Ruhsat ve Denetleme Müdürü Yeliz Erdoğan, İl Özel İdaresi eski Ruhsat ve Denetleme Müdürü ve Seben İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Özel ile elektrik teknisyeni Muharrem Şen de tutuklandı.

Kaynak : https://www.odatv.com/gundem/kayit-sosyal-medyada-dolasima-sokuldu-tanju-ozcan-odatvye-konustu-kartalkaya-faciasina-iliskin-kayit-ne-cikti-120093482

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Nisan 2025; 23:40:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Başkan kendi instagram sayfasında paylaşmış.Çok belli oluyor yapay zeka olduğu,uzman olmaya bile gerek yok anlamak için...

instagram
    TANJU ÖZCAN on Instagram: "Bu kadar alçalmanızı beklemiyordum❗️Kartalkaya faciası ile ilgili her türlü iftirayı attınız en son da bu uyduruk ses kaydını atmışsınız. Siz insan falan değilsiniz! Fetocularla hazırladığınız bu aşağılık iftiraları atanlar hakkında bakalım Adalet Bakanı @yilmaztunc ne yapacak? Merakla bekliyorum. İnşallah altından Kültür ve Turizm Bakanı @mehmetersoytr çıkmaz❗️❗️❗️"
    https://www.instagram.com/reel/DIG1YywszZ7/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 6 Nisan 2025; 23:41:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FETÖ taktikleri ile yol almaya çalışıyorlar da bu numaralar bayatladı be

• Ua-87 kullanıcısına yanıt

bizim kitle ne dersek ona inanır cümlesini söyletmeselerdi yiyenler olabilirdi. akp li troll tarafından yapıldığı apaçık belli

• Bu ne la, ses zerre benzemiyor.

• Teknolojinin gelişmesi dünyada kaos dolu bir geleceğe sebep olacak gibi.. yapay zeka biraz daha geliştiğinde artık gerçek ile sahteyi ayıramayacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu otel için bolu belediyesi, bir sürü eksik olduğuna yönelik rapor veriyor. otel başvurusunu geri çekiyor. sonra da bakanlık bu otele verilen ruhsatı onaylıyor. bunu bolu belediye başkanı söylüyor. otele kimin onay verdiği, onay raporları, raporları onaylayan yetkililer kim daha ortada yok. gün dünya günü. ahiret günü herkes için geröekten çok hareketli olacak görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her konuda maklubecilerin taktikleriyle ilerliyorlar ve elliki bağımsız sorgu yargı denetleme var diye savunuyor.
    Bu elliki aşırı zararlı

• Yapamayan zeka yapmışlar, çok iyi.
    Şimdi yalayan zeka bekliyoruz kendilerinden.

• Onun bunun çocukları kim yaptıysa işte ne olacak. Bir de servis ediyorlar utanmadan. Şerefsiz ordusu.

Yahu zaten kimin yetkisi kimin nesi zart zurt her şeyi belli. Kim denetimi yapmış yapmamış, eksikler neler, resmi olarak ortada.

Kartalkaya raporu, sorumluları falan da İmamoğlu olayı patlak verdiğinde hemen "aradan" verildi dikkat ettiniz mi, kamu sorumluları da var tabi ki ilgili Bakanlıktan, İl Müdürlüğünden oradan buradan. Hiç gündeme gelemedi tabi, araya kaynattılar hemen.

• Ua-87 kullanıcısına yanıt

Ciddiye alınacak bir kayıt değilmiş. Şiveli konuşuyor ve bizim kitle yer gibi sözler var. Propaganda ve gır gır amaçlı yapılmış bir kayıt ama yapanlar bulunursa ceza alır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.