Şimdi Ara

konu kilit (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

Beyler biz bu kizla 2 ay ciktik.Sonra ayrilmak istedi bende kabul ettim.Beni arayip sormadi ben bi kac kere aradim yine muhabbet ettik en son bi ay kadar once bi daha konusmaya basladik ben bunu hala seviyordum.Fakat o bir daha sevgili olamayacagimizi soyledi.Bunu demesine ragmen ben bi umut yine sohbet ettim.En son konusmalarimizda bana keke keko reis gibi kelimeler kullandi.Bende bunu yapmamasini soyledim.Aldirmadi degisemeyecegini soyledi bu benim dedi.Ben ona dedim ki bak iste ayaklarina dunyayi sereyim dedim yine aldirmadi.En sonunda ya seninle cikariz ya ben hayatindan cikarim dedim.Olmayacagini dedi.Bende tum sosyalmedya whatsapp falan hepsinden silip engelledim boyle yapacagimi da dedim tamam dedi.Ben hala onsuz n yapicam diye dusunuyorum akil verin

edit=2 Ilk mesajdan once bana engelledin mi diye sormustu

konu kilit

konu kilit

konu kilit

konu kilit

konu kilit

Dh halki benim bu konuyu acmamdaki bir sebepte olurya bir daha bu kiza ulasmayi kafama koyarsam buraya girip kendimi vazgecirmek herkese dusunceleri icin tesekkur ediyorum.Artik hic bi kiza taviz vermeyecegim.Kucukte degilim yas olmsus 20.Benden kucuklerde gorsun kendilerini hazirlasinlar saygilar.:)

Edit3=Sevgili dh halki hala ezik değip duruyorsunuz ama o kadar ezik olsam bu kıza yol vermis olurmuydum?Heryerden engelleyip baglantımı keser miydim? Birde boyle duşunun yahu

Edit4=Yorumlara baktimda cok haklisiniz yani bunlari nasil soyledim.Su an ben bile inanamiyorum.Ama hirs insanin gozunu kör ediyor.Benimde pesimden biri boyle kossa bende istemezdim.Fakat olmusa cagre yok onumuze bakicaz umarim kizi sokakta falan gormem bu laflardan sonra yuzune bakamam cunku

Edit 3 hk

Sen kıza yol verdiğinimi düşünüyorsun

• Aynen şu anki durum nedir

• Guncelll lutfennn :))

• Merak eden arkadaşlar olmuş konu hortlamış.Arkadaşlar ben bir kaç ay mesaj atmadım artık unutmuştum.Bi gün bu mesaj gönderdi çok şaşırdım.Merhaba yazmıştı neyse konuştuk ettik özür diledi bi süre sohbet ettık (Bi ay sanırım).Ama dilim bir kere yandığı için fazla yanaşmıyordum neyse sonunda tekrar birleştik 4 ay kadardır beraberiz mutluyuz sıkıntı yok bakalım sonu ne olacak :D
  • konuşma o zaman tamam mi
    sil o zaman sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

Merak eden arkadaşlar olmuş konu hortlamış.Arkadaşlar ben bir kaç ay mesaj atmadım artık unutmuştum.Bi gün bu mesaj gönderdi çok şaşırdım.Merhaba yazmıştı neyse konuştuk ettik özür diledi bi süre sohbet ettık (Bi ay sanırım).Ama dilim bir kere yandığı için fazla yanaşmıyordum neyse sonunda tekrar birleştik 4 ay kadardır beraberiz mutluyuz sıkıntı yok bakalım sonu ne olacak :D

Agirdan al bu sefer kardes kendini asik edene kadar :) hayirli ugurlu olsun cok sevgi cabuk gidiş demek

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.