Şimdi Ara

konu kilit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tür brainless şahıslar kızların bir yerlerini kaldırıyor işte
  • olum bu kadar yapışma kıza la. biraz uzak dursan iyimiş. iyice batırmışın ya. çocuk gibi. face ne abi. dünyayı ayağına sereyim filan. böyle laflarla anca uyuz edersin milleti kendine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA BENIM OLURSUN YA DA KARA TOPRAGIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinizin de ağzına vurasım geldi.Bu nedir ya

• Tam bi kırosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ne deseniz haklisiniz son bi cikis deneyeyim dedim yatti balik yan gider bu saatten sonrada 2 dunya bi araya gelsede olmaz

• Engeli ben aticam tamam, anlaşıldı tamam

• Kızın havasından geçilmiyor sen hala peşindesin yapmayın böyle valla kendinize yazık size değer vermeyeni umursamayın

• Ne kadar boş işler olduğunu bir süre sonra anlayacaksın.
  • Ezmeyin oğlum böyle kendinizi yazık.. Ben utandım okurken.

Kızlar iç güdüsel olarak güçlü erkeklere yanaşırlar. Güçlüden kasıt ciddi, kolay taviz vermeyen, kişilikli, kısacası onu koruyup kollayabilecek erkeklere yanaşırlar. Bu konuşma örneğindeki erkek daha en baştan bir kıza bile teslim olmuş durumda. Kaybetmesi hiç şaşırtıcı değil.

Gerçi kızda güçlü bir erkeğin tercih edeceği türden değil. Oda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 18 Ağustos 2015; 17:34:46 >
  • Vay arkadaş kendinizi bu duruma nası düşünüyosunuz ya. Okudukça kalbim sıkıştı anasını satiyim

• Valla iyiki koymusum suraya aklim basima geldi ne aptal misim gercekten

• Eski sevgilimden ayrildim ne demek ya.nasil bi türkceniz var

• Böylelerini alcan sabaha kadar.....

• Ya abicim neden bu kadar kendinizi düşürüyorsunuz? Kızlara kötü, kaba davranmak yanlıştır ama senin yaptığın direk onu kendinden üstün görmek. 20 yaşındasın başka kız mı yok yani, kızın geri döneceği varsa da dönmez bu hareketlerinden sonra. Kızların en çok korktuğu şeydir bu aşırı yapışık olan tipler. Sonra da buraya gelip ben çok sevdim, değerimi bilemedi diyorsunuz, kızlara yardırıyorsunuz. Bir kız bana bu kadar yapışsa ben de kaçmak isterim yani. Biraz kendine gel, sululuk yapma, onurlu ol.
  • Kendini bi sey zannetmis bi kiz. Yok bana boyle konusamazsin falan sen kimsin lan hayirdir sen? diyememissin ama sevdigin icin..

Sende de hata var ama hatta hatanin cogu sende. İste dunyayi ayagina sereyim demek ne demektir? Bunlari yapan kiza köpek cekmen lazimdi bak nasil gelecekti ayagina, her an gidebilir potansiyelin olmadikca hic bir kiza tam anlamiyla sahip olamazsin. Tabi seni sevmesi de lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Ya abicim neden bu kadar kendinizi düşürüyorsunuz? Kızlara kötü, kaba davranmak yanlıştır ama senin yaptığın direk onu kendinden üstün görmek. 20 yaşındasın başka kız mı yok yani, kızın geri döneceği varsa da dönmez bu hareketlerinden sonra. Kızların en çok korktuğu şeydir bu aşırı yapışık olan tipler. Sonra da buraya gelip ben çok sevdim, değerimi bilemedi diyorsunuz, kızlara yardırıyorsunuz. Bir kız bana bu kadar yapışsa ben de kaçmak isterim yani. Biraz kendine gel, sululuk yapma, onurlu ol.

Cok haklisin kardesim ilkti ders oldu

• Bu kadar yuz verirsen olacagi bu kardeşim ipleri vermisin bi kere kizin eline.

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Ne desen haklisin hocam bu yorumlari gorunce kendime geldim askin gozu kor iste ama benim goz acildi

• Kız sahiden çok sabırlıymış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.