Şimdi Ara

konu kilit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin beyniniz ergenlikten çıkamamış birader, bu ne böyle her iki ay çıkan kendini ferhat ile şirin sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Ya abicim neden bu kadar kendinizi düşürüyorsunuz? Kızlara kötü, kaba davranmak yanlıştır ama senin yaptığın direk onu kendinden üstün görmek. 20 yaşındasın başka kız mı yok yani, kızın geri döneceği varsa da dönmez bu hareketlerinden sonra. Kızların en çok korktuğu şeydir bu aşırı yapışık olan tipler. Sonra da buraya gelip ben çok sevdim, değerimi bilemedi diyorsunuz, kızlara yardırıyorsunuz. Bir kız bana bu kadar yapışsa ben de kaçmak isterim yani. Biraz kendine gel, sululuk yapma, onurlu ol.

Cok haklisin kardesim ilkti ders oldu

İlk sevgilimden 18 yaşında ayrılmıştım ben de, uzun bir ilişkiydi, kendimden geçmiştim, telefonları açmayıp yağmur altında yürümüştüm gecelere kadar, olur öyle. Ama beni dinle, bir daha kendini asla böyle küçük düşürme, kimseyi kendinden daha değerli görme hayatta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

quote:

Ya abicim neden bu kadar kendinizi düşürüyorsunuz? Kızlara kötü, kaba davranmak yanlıştır ama senin yaptığın direk onu kendinden üstün görmek. 20 yaşındasın başka kız mı yok yani, kızın geri döneceği varsa da dönmez bu hareketlerinden sonra. Kızların en çok korktuğu şeydir bu aşırı yapışık olan tipler. Sonra da buraya gelip ben çok sevdim, değerimi bilemedi diyorsunuz, kızlara yardırıyorsunuz. Bir kız bana bu kadar yapışsa ben de kaçmak isterim yani. Biraz kendine gel, sululuk yapma, onurlu ol.

Cok haklisin kardesim ilkti ders oldu

İlk sevgilimden 18 yaşında ayrılmıştım ben de, uzun bir ilişkiydi, kendimden geçmiştim, telefonları açmayıp yağmur altında yürümüştüm gecelere kadar, olur öyle. Ama beni dinle, bir daha kendini asla böyle küçük düşürme, kimseyi kendinden daha değerli görme hayatta.

Aklim gercekten basima geldi saolasin iste ilk olunca boyle oluyor bundan sonra dedigin gibi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu konuşmayı leonardo di cabrio yapsa itici olur.Sen iste dünyaları yere sereyim nedir
  • Ben biseyler ters gitmesin diye taviz verdim kendimden o ise bunu kendisini ulasilmaz sanarak algiladi

• Bu kizi cok aradin mi

• Font iyimiş adı ne
  • dh de sıradan bir gün;yine başkasının yerine utandık.

• Bir de diyor iyi bir okulda möhindisim

Ben yüksek mühendisim der gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayaklarına dünyayı sereyim nedir lan az ağırbaşlı olun erkek adam olun bu nasıl laf
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Comfie kardo

• black milk kullanıcısına yanıt
    Sen sevdigin icin yapmaz mi idin knk

• Hocam kusura bakmada kız aşırı egoist birine benziyor.Ben istedigimi yaparim kimse bana karisamazcilardan

• Higoli kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bu kiz boyle degildi.Dedigim gibi ben iyi huylu olayim dedim.Simdi ise ego tavan yapti kendini ulasilmaz bisi sandi allah bunlardan korusun

• Updullah

• Yukariii

• Oo qnq aynı fontu kullanıyoz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mesajlari kiza ss aldirip atmis

• 1737474774772 kez yazmaktan yorulduk. kızlara verdiğin değeri göstermiceksin, iti köpeği olmayacaksın. 4s kuralı şaka değil gerçek. bu hayatta sadece (Anne/Baba) değerlidir. Gerisinin allah belasını versin. Onurunu hiç bir zaman ayaklar altına alma. Unutma kızlar mutlu olacağı erkek ister. Yani senden ayrılması hayatının bitmesi değil, başkasının kucağına oturma isteğidir.
    NOT: Sizin için değerli ve aile bireyleri bu gruba dahil değil.

• Vez IX kullanıcısına yanıt
    Eheheh

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.