Şimdi Ara

Konu kilit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valenicy -- 21 Eylül 2016; 12:57:34 >

• Yaptığın hoj bir paylaşım değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anton Maupassant

Yaptığın hoj bir paylaşım değildir.
    yanlış örnek oluyorsun çocuklara
  • quote:

Adamlarında Sürekli Crash yiyen ve optimizasyonu kötü olan oyunu satması hoj bir paylaşım değil
  • Seni yetkililere şikayet ETÇEM :P
  • Hayatımda oynadığım en sıkıcı oyundu. 1 yıl önce aldım 1 saati zor buldu. Gerçekten de almayı düşünen varsa vazgeçsin.

Eğlenceli değil. Oyun başlandığı gibi bitiyor. Çoluk çocuk hile yaparak siz öldürecek adam bulamıyorsunuz boş boş dolanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

Hayatımda oynadığım en sıkıcı oyundu. 1 yıl önce aldım 1 saati zor buldu. Gerçekten de almayı düşünen varsa vazgeçsin.

Eğlenceli değil. Oyun başlandığı gibi bitiyor. Çoluk çocuk hile yaparak siz öldürecek adam bulamıyorsunuz boş boş dolanıyorsunuz.

Hileciler ban yemiyor.yese bile anca payday 2 grubundan yiyorlar,oyun sürekli oyunun ortasında kapanıyor aniden GOTY edition alsanız bile tüm içeriklere sahip olamıyorsun ve bir süre sonra tekrar tekrar aynı şeyleri yapmak sıkıyor değmez bu oyuna gidin başka oyun alın +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valenicy

quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

Hayatımda oynadığım en sıkıcı oyundu. 1 yıl önce aldım 1 saati zor buldu. Gerçekten de almayı düşünen varsa vazgeçsin.

Hileciler ban yemiyor.yese bile anca payday 2 grubundan yiyorlar,oyun sürekli oyunun ortasında kapanıyor aniden GOTY edition alsanız bile tüm içeriklere sahip olamıyorsun ve bir süre sonra tekrar tekrar aynı şeyleri yapmak sıkıyor değmez bu oyuna gidin başka oyun alın +1

Alıntıları Göster
    bendede rainbow six siege var 27 saat oynama sürem var iade alırlarsa ellerini ayaklarını öperim o devlerin hayatımda yaptığım en büyük hataydı o oyunu almak

• quote:

Orijinalden alıntı: M4A4

bendede rainbow six siege var 27 saat oynama sürem var iade alırlarsa ellerini ayaklarını öperim o devlerin hayatımda yaptığım en büyük hataydı o oyunu almak

Deneyin derim hocam
  • quote:

quote:

Adamlarında Sürekli Crash yiyen ve optimizasyonu kötü olan oyunu satması hoj bir paylaşım değil

oynama o zaman zorla oynatan yok
  • Valenicy kullanıcısına yanıt
    ayaklarına kapanacam yeterki versinler 65 tl mi evlat acısı gibi aklıma geliyor gece yatarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

ayaklarına kapanacam yeterki versinler 65 tl mi evlat acısı gibi aklıma geliyor gece yatarken
    Emniyet Genel Müdürlüğüne suç duyursun da bulundum.
    Beyler sizde şikayet edin;https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx
  • Efsanedir hocam o oyun, 300 saat oynamam var.
  • Naaıl yaptın yav 5 saat oynadığım total war'ı iade etmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5D1A0F50

Naaıl yaptın yav 5 saat oynadığım total war'ı iade etmek istiyorum
    iade nasıl oluyor? 560 saatlik cs go yu verem :P
  • Oo helal zumqi ben de denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Steamın kabul etmesi benim suçum değil dostum. bu konu steamı ilgilendirir egmyi değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Steamın kabul etmesi benim suçum değil dostum. bu konu steamı ilgilendirir egmyi değil

Alıntıları Göster
    Adama bak ya sanki cc kullandık sanki milletin hesabını çaldık Ben iade talebinde bulundum steamda kabul etti burayada bir bilgilendirme yaptım. bu konu ne EGM yi ilgilendirir ne seni nede bir başkasını.

moderatör arkadaşlardan konuya kilit vurulmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valenicy -- 21 Eylül 2016; 12:51:05 >

• Umbrella Corporation kullanıcısına yanıt
    al 50 tl ye verimde kurtulayım ya senin olsun
  • Hocam oyun zaten bende var, bir tane daha alip ne yapayim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.