Şimdi Ara

Konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10Kolik10 -- 6 Ekim 2012; 0:54:49 >

• Yüzme ile ideal vücuduna kavuşabilirsin. Yapmam gereken haftada üç kez 4,5 saat yüzmek. Basit ama etkili bir çözüm.
  • badiye git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Yüzme ile ideal vücuduna kavuşabilirsin. Yapmam gereken haftada üç kez 4,5 saat yüzmek. Basit ama etkili bir çözüm.
    Konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10Kolik10 -- 6 Ekim 2012; 0:55:02 >
  • Bodybuilding veya fitnessa başlamalısın.İlk 2-3 ay genel antrenmanla bişeye benzersin.Geçmiş olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar

badiye git
    Konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10Kolik10 -- 6 Ekim 2012; 0:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10Kolik10

quote:

Yüzme ile ideal vücuduna kavuşabilirsin. Yapmam gereken haftada üç kez 4,5 saat yüzmek. Basit ama etkili bir çözüm.

3 kez 4.5 saat mi yoksa toplam 4.5 saat mi? birde bizim kampüsteki havuza sliple girme şartı var ama ben bu vücutla giymek istemiyorum çünkü havuz karma=( aslında vücudum öyle şu an düşündüğünüz gibi kötü gözükmüyor ama ben kötü hissediyorum

Konu kilit

Toplamda 4,5 saat. Hangi üniversite bu arada? Bizim üniversitede de öyle bir kural var ama o kural sadece slipi içermiyordur. Boxer şeklinde hatta dizlere kadar giden mayolar da var. Onları giyerek girebiliyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu Kilit
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

3 kez 4.5 saat mi yoksa toplam 4.5 saat mi? birde bizim kampüsteki havuza sliple girme şartı var ama ben bu vücutla giymek istemiyorum çünkü havuz karma=( aslında vücudum öyle şu an düşündüğünüz gibi kötü gözükmüyor ama ben kötü hissediyorum

Toplamda 4,5 saat. Hangi üniversite bu arada? Bizim üniversitede de öyle bir kural var ama o kural sadece slipi içermiyordur. Boxer şeklinde hatta dizlere kadar giden mayolar da var. Onları giyerek girebiliyorsun.

Alıntıları Göster
    Konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10Kolik10 -- 6 Ekim 2012; 0:55:13 >

• quote:

Konu kilit
    Konu kilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.