Şimdi Ara

Konu kilit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemklm -- 16 Mart 2013; 22:59:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• O saydığın markalar için çok para lazım. Ayrıca bu bilgileri burda arayan birine bayiliklerini de vermezler.
  • yemin ediyorum aklıma aynısı geldi. şu fast food zincirlerinin franchise larını almak. nedir nasıl olur bilmiyorum ancak düşünülebilir. bir şey bulursan alıntıla...
  • Franchising şartları çok değişkenlik gösteriyor bildiğim kadarıyla.

Franc. bedeli mağazanın durumuna ( mağazanın büyüklüğü, mevcut konum vs.) göre değişiklik gösterebiliyor. İsim hakkı için ücret almıyorum dekorasyon ve diğer masrafların bedeli X tl diyenler olabiliyor.
    Diğer şartlarda çok değişkenlik gösteriyor; her ay belli bir yüzde alanlar, reklam vs. bedelleri isteyenler, m2 başına X parça ürün alacaksın diyenler, mağaza en az X metrekare olacak diyenler, minimum cephe x metre olmalı, tavan yüksekliği y metre olmalı vs.vs. uzar gider. Marka ne kadar büyükse şartlar o kadar ağırlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 16 Mart 2013; 2:25:50 >
  • Bizde bayilik var ilk seferde belli paraları oluyor firmaya göre değişir, o parayı yatırıp isim hakkını alıyorsunuz daha sonra her ay reklam ve isim parası için aidat alıyorlar bunların dışında sık sık şirketin dergisini vs gönderip bunlar içinde ayrı para alıyorlar. O yazdıklarının içinde en uygun fiyata halledebilecegin collezione diye tahmin ediyorum daha önce araştırmıştım ortalama olarak içindeki ürünlerle birlikte 150.000 lira civarına mal oluyor ama aylık ödemesi vs nasıl onu bilmiyorum yalnız bu tarz büyük firmaların bayiliklerini almak ve şartlarına uymak zordur iyi düşünün sonra pişman olmayın.

• bi tanıdığımızın mc i var
    bildiğim kadarıyla onlarda önceden kendi arsalarıymış orası sonra migrosa kiralamış yada satmışlar yanınada mc açmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Kekum

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O saydığın markalar için çok para lazım. Ayrıca bu bilgileri burda arayan birine bayiliklerini de vermezler.

Usta lc waikiki icn 300 bini gozdn ckarirm ama acmak istedgm yerin nüfusu dusuk. Bu yuzdn az fiyat istiyorlar. Ortalama fiyatlari bilmek istyrum sadece.

Onu lcw'ye sormaktan başka çareniz yok. Hem bu işlerde bir sürü de kurallar oluyor. Ayrıca lcw bayilik veriyor mu o bile belli değil.
  • Up

• le ways mı? lakos mu? bu ikisi sana kesinlikle vermez bayilik. diğerlerine yönel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 16 Mart 2013; 16:43:15 >
  • Lacoste filan yazicaktimda tam isimlerini bilmym teldn grym biyerdende bakamadim. Anlasildgi kadar .d

• Up

• Up

• Up

• Up

• 18 yaş altına vermiyorlar boşver.

Adam bayilik açacağım diyor interneti yok-telefonu tuşlu(eğer tuşlu değilde böyle yazıyorsan sıkıntı daha büyük)(300bini gözden çıkardığı mesajını dikkate alarak) levis ve lacoste u bilecek kadar genel kültürü yok(mağaradan bağlanıyor sanırım)

ayrıca 300 bin lirası olan adam ko dan para kazanmaya çalışmaz-5 kuruş için tenezzül etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 16 Mart 2013; 20:57:28 >
  • ilk defa interneti olan mağara adamı görüyorum. acayip. levis ve lacoste okunduğu gibi yazılınca genel kültürümüz bozuk oluyo. telefonun tuşlu olduğunu çözüyo. ayrıca dokunmatik olduğu için fazla basıyo harflere tuşluda düzgün yazılır dokunmatikte kayar el. mağara dersi-1 bu hatırlamadınmı? laf sokmaya çalışıyo. orta çağa geçersiniz siz yakında merak etme. oralara buralara resimlerde çizme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.