Şimdi Ara

konu kilit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_0233 -- 6 Kasım 2016; 0:31:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_0233

Merhaba arkadaşlar, duştan çıktıktan sonra havluyla saçımın ıslaklığını alıyorum sonra saçımı geriye yatırıp havluyu o şekilde başıma doluyorum bi süre sonra çıkarıp tam kurumasını bekliyorum ve aldığı şekil hoşuma gidiyor hemde kalıcı oluyor. yalnız bir süre sonra saç diplerim acıyor ve normalde olan dökülmeden daha fazla dökülme oluyor gibime geliyo. Normalde doğal halde kuruması önerilir ama bu şekilde daha fazla saç dökülüyor olabilir mi gerçekten ? Fön makinesiyle kuruttuğumda ise diplerimde problem olmuyor ama aldığı şekil hiç hoşuma gitmiyor. Saçım her türlü bir miktar dökülüyor zaten ama kurutmadığımda daha çok dökülüyor sanki. Jole wax dax sprey hiç birini kullanmadım kullanmamda. şuana kadar en iyi sonucu saçımı kurutmamakla aldım. bir de head and shoulders mentol ferahlığı şampuanıyla yıkayınca daha iyi şekil alıyor ama o da saçı döküyor gibi. Kısacası saçımın hem şekil almasını istiyorum hem de normalden fazla dökülmemesini istiyorum. önerisi görüşü tecrübesi vs. olan varsa ve yazarsa çok makbule geçecek

havluyu başına bir süre dolaman saç diplerinin nefes almasını engelliyor olabilir ilk o geldi aklıma :/ bir süre havluyu dolamadan denesene sonuç ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: e.rusen

quote:

Orijinalden alıntı: ali_0233

Merhaba arkadaşlar, duştan çıktıktan sonra havluyla saçımın ıslaklığını alıyorum sonra saçımı geriye yatırıp havluyu o şekilde başıma doluyorum bi süre sonra çıkarıp tam kurumasını bekliyorum ve aldığı şekil hoşuma gidiyor hemde kalıcı oluyor. yalnız bir süre sonra saç diplerim acıyor ve normalde olan dökülmeden daha fazla dökülme oluyor gibime geliyo. Normalde doğal halde kuruması önerilir ama bu şekilde daha fazla saç dökülüyor olabilir mi gerçekten ? Fön makinesiyle kuruttuğumda ise diplerimde problem olmuyor ama aldığı şekil hiç hoşuma gitmiyor. Saçım her türlü bir miktar dökülüyor zaten ama kurutmadığımda daha çok dökülüyor sanki. Jole wax dax sprey hiç birini kullanmadım kullanmamda. şuana kadar en iyi sonucu saçımı kurutmamakla aldım. bir de head and shoulders mentol ferahlığı şampuanıyla yıkayınca daha iyi şekil alıyor ama o da saçı döküyor gibi. Kısacası saçımın hem şekil almasını istiyorum hem de normalden fazla dökülmemesini istiyorum. önerisi görüşü tecrübesi vs. olan varsa ve yazarsa çok makbule geçecek

havluyu başına bir süre dolaman saç diplerinin nefes almasını engelliyor olabilir ilk o geldi aklıma :/ bir süre havluyu dolamadan denesene sonuç ne olacak?

dolamamın sebebi şaçı kalıcı bir şekle sokuyor olması dolamazsam kurutmamanında pek anlamı kalmicak gibi ama dediğin doğru olabilir bir de öyle deneyeyim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_0233 -- 28 Nisan 2014; 19:53:11 >

• ali_0233 A kullanıcısına yanıt
    en azından nedenini anlarız eğer dolamandan dolayı dökülmüyorsa sorun saç derindedir onu da dökülmeyi engelleyici serumlar falan kullanarak kurtarırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.rusen

en azından nedenini anlarız eğer dolamandan dolayı dökülmüyorsa sorun saç derindedir onu da dökülmeyi engelleyici serumlar falan kullanarak kurtarırsın :)

evet dolamadan denedim saç diplerinde acı olmuyor bir de saçı dökmeden şekil vermenin yolu olsa keşke.. fön,wax,dax,jole,sprey hepsi bi şekilde döküyor. bazı istisna insanlar var tabi ama bende hepsi döküyor. Aslında hem saçı onaran, besleyen hem de şekil almasını kolaylaştıran saç kremleri var diye biliyorum ama isim hiç bilmiyorum fikrin var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_0233 -- 1 Mayıs 2014; 14:43:04 >
  • sen farkında olmadan havlu saçlarını bir miktar çekiyor olabilir baskı tarzı bişey

serin havalarda tamamen kurutmanı tavsiye ederim sinüzüt yapabilir

fön makinası kullanmamakla iyi ediyorsun havludan daha zararlı
  • ali_0233 A kullanıcısına yanıt
    kiehl's ürünleri kullanıyorum ben hem şekil alıyor hem de yumuşacık oluyor ama benim saçlar uzun kısa saçta nasıl olur bilmiyorum açıkçası. ama katiyen bakım ürünü hariç bir şekillendirici kullanmıyorum saçı inceltiyor onlar, uzun vadede çok zararlı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.