Şimdi Ara

Konu kilit lütfen, İntel G3220 ve Gtx960 4gb ile oyun deneyimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ergenden kastınız nedir acaba? Afterburner programı sayesinde cpu gpu kullanım yüzdeleri ile vram kullanım miktarına bakarak yorumlamak istiyoruz. Misal ben i7 4790k+GTX 750ti ile kullanıyorum sizin aksinize iyi bir işlemci sayesinde ekran kartı performansı arttığı gibi min. fps oranında inanılmaz sonuçlar alabiliyorum. Ek olarak msaa açmak yerine fxaa köklediğim için genel oyun görünüşünde bir artışda olmakta. Sizin gösterceğiniz bir video ile bu sonuçları kıyaslamamız daha doğru olacaktır. Buyrun buda benim ergen videom :https://www.youtube.com/watch?v=QQSTQbXYqzI&feature=youtu.be

• Fan dönüş hızını da açabilirmisin afterburnerda.Kaç rpm de dönecek fan merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lafi nerenizden anliyorsunuz anlamadim gitti.1080p acamaz falan diyenmi oldu yetersiz diyorum.4k diyen var sakamisiniz nesiniz.zorlasaniz 8k diyen olacak.hahhhaa.

• Mesele bir anlık 60-70 FPS görebilmek değil ki. İşlemcinin zayıf kaldığı durumlarda ani FPS düşüşleri olur ve en az ortalama FPS kadar önemli bir kriter.

GTX960 1080p yetersiz diyen arkadaş umarım dalga geçmiştir. 980 Ti mi alacağız 1080p için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atesbaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atesbaz

işlemciyi neden bu kdar düştün tuttun hocam :)

Kardeş ben bu sistemi toplarken en az i5 alacaktım, o zamanda para 2500 ve 3000 lere fırlıyor ve istediğim gibide ödeme yapamıyordum, benim düşüncem ekran kartına abanıp, diğerler en ucuz ve ileriye dönük alayım ki, bir müddet sonra belki dolar düşer de, i5 yada i7 serisinden birini alabilirim diye düşündm, bu halde bizi en az 5 ay idare eder,sonra zaten kafama göre tercih yapar, o zaman keyfini süreriz, şimdilik bu halde götürüyor, oyunların hepsini orta düzeyde bile oynatsa, götürür bu sistem, en yüksek grafik ayarlarında bile böyle bir performans beklemiyordum testi yaparken bende şoka girdim 60 ve 70 fps görünce, çözünürlükle alakalı sanırsam. 1080p yapsam o zaman işlemci yemez ki zaten yapamam,

memnunsan sorun yok :) bende sd yayın izlerken memnundum izlediğim filmden inanılmaz keyif alıyordum ama full hd izlemeye geçtikten sonra birdaha sd yayın izleyemedim.

Şimdide full hd bana yetiyor 4k ya gerek yok diyorum ama eminim geçersem eminim aynı şeyleri de o zaman düşünüyor olucam :)

4k şu anlık benim için hayal :D 1080p bile açarsa bana yeter 4k için gidip 20 inç ekran alınmaz değilmi, şöyle en az 30 inç olacakki bir işe yarasın

Ekran karti 1080p icin yeterli degil ama genede ayar kisarak idare eder.

Gtx 960 dan bahsediyoruz kardeş. 4k bile açan bir karttır.

Oo desene boşa çıkmış bu 970ler 980ler.

8 sene sonra bilgisayar toplamışsın sana her şey uçak gibi gelir zaten.fifa 15de yeni versiyonla filan düzelmez, aksine daha da kötüye gider o işlemcinin hali.Gün geçtikçe çekirdek gereksinimi artıyor bunda anormal bir durum yok.

Ben olsam r9 280 gibi bir karta yönelip işlemcimi arttırırdım.Oyunda ekran kartından dolayı oluşan kasmaları bir iki ayar kısarak oyunu akıcı hale getirebiliyorsunuz fakat işlemci için yapabileceğiniz hiç bir şey yok.

• Sonuçta bu arkadaşların videosuna fazla fazla güvenip alıyor değilmi insanlar bu işlemcileri öyleyse sözüne kulak verin kendisine derim
     Konu kilit lütfen, İntel G3220 ve Gtx960 4gb ile oyun deneyimlerim

sonradan gelen ek videoda ne fps var ne gpu kullanımı böyle mi kanıtlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Haziran 2015; 15:10:37 >
  • İlk video eklendi gta 5 videosuda yarın akşam geliyor inşallah :D
  • quote:

Arkadaşlar 8 yıl aradan sonra yeni sistem topladık ve dün sistemi test ettim, ilk oynadığım oyunlar

Call of duty advanced warfare (mükemmel oynattı)
    GTA 5 (mükemmel oynattı, very high ayarda 1440x900)
    Fifa 2015 (dört çekirdek işlemci istediği için abuk subuk kasılmalar oluyor, yeni bir versiyonda düzelir herhalde)

İlk deneyimlerim bunlar, sistemim bu şekilde
    İntel g3220 3ghz 3mb
    Evga gtx960 4gb 128 bit
    4 gb ddr3 160mhz cl10
    Gigabyte Z87M-D3H Intel Z87 2933MHz(OC) DDR3 LGA1150

Call of duty advanced warfare oyun içi video, tam oynayamadım :D

Soruları ve yorumları alayım

hocam ac unity the witcher testi atsana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o ekran kartıyla millet FullHD de oyun oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan74554

quote:

Arkadaşlar 8 yıl aradan sonra yeni sistem topladık ve dün sistemi test ettim, ilk oynadığım oyunlar

Call of duty advanced warfare (mükemmel oynattı)
    GTA 5 (mükemmel oynattı, very high ayarda 1440x900)
    Fifa 2015 (dört çekirdek işlemci istediği için abuk subuk kasılmalar oluyor, yeni bir versiyonda düzelir herhalde)

İlk deneyimlerim bunlar, sistemim bu şekilde
    İntel g3220 3ghz 3mb
    Evga gtx960 4gb 128 bit
    4 gb ddr3 160mhz cl10
    Gigabyte Z87M-D3H Intel Z87 2933MHz(OC) DDR3 LGA1150

Call of duty advanced warfare oyun içi video, tam oynayamadım :D

Soruları ve yorumları alayım

hocam ac unity the witcher testi atsana

Kardeş onlar kaç gb acaba :D

• 100 gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiymiş :D inşallah bir gün indirdiğimde testi yaparım ama sanırsam işlemciyi en yakın zamanda değiştireceğiz gibime geliyor

Arkadaşlar gta5 testi yaptım ama 6 gb videou tuttu, ben nasıl upload edim bunu, şöyle adam akıllı ekran videosu çeken ve boyutu fazla olmaan uygulama söylermisinizi rica etsem
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Birinci sayfada yazdım ama dikkate almadınız galiba mesajımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Kardeş gecenin 12 sinde gözler gidik halde görememişim kusura bakma, şimdi indirdim programı akşam iftardan sonra deneyeceğim saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Ergenizya bizi takmıyor Bişey yapcağı yok hocam boşa açılmış zaman kaybı bir konu kimse bu konudan ne faydalanır ne bişey anlar

• Arkadaşin ilk bilgisayarı sanırım.

Konu içeriği tamamen hava gazından ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Sonuçta bu arkadaşların videosuna fazla fazla güvenip alıyor değilmi insanlar bu işlemcileri öyleyse sözüne kulak verin kendisine derim
     Konu kilit lütfen, İntel G3220 ve Gtx960 4gb ile oyun deneyimlerim

sonradan gelen ek videoda ne fps var ne gpu kullanımı böyle mi kanıtlayacaksın

Ya ben yazdım zaten imkanı var mı abi öyle birşeyin.koskoca intel bu ya öyle bir açık verir mi he he i5 le aldıgın performansı i3 le de alıyoruz he :) imkanı yok abi intelin batması lazım öyle bir durumda.Zaten adamlar arge ile kazanıyorlar başarısız bir argeyi kim takar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 1 Temmuz 2015; 13:03:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.