Şimdi Ara

KONU KİLİTLENSİN AMACINDAN SAPTI (Üniversiteye Başlayacaklara Tavsiyeler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
22
Favori
15.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zoro11

quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

quote:

Bu reis olayi gazi muhendislik fakultesinde var mi kardes?Naptin sen simdi ya icimi kararttin:s

Orası merkezi zaten.Mühendislik fakültesi için bi şey diyemem ama üniversite genel olarak öyle.

Universite t oylede muhendislikte olmaz diye uazdim insallah olmaz yoksa gelirse gazi cok pisman olucam:s

reis dediğin sana napacak?
    Senin gibi bir öğrenci.
    Takmayın böyle şeyleri diğerlerini de gözünüzde büyütmeyin.

• tecrübeli abilerden yorum bekliyoruz , ilk gün okulun kapısından moonwalk yaparak girsek hep beraber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlaaaaa_

quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

quote:

size bir şey söylüyeyim ben ilk günden çok korkuyorum açıkcası sınıfı felan bulamayıp mal gibi kalmaktan kantin vs aramaktan harbi harbi yapayalnız olcam ilk gün

aynı korku bende de var kocaman üniversite binayı bulabilirsem iyi valla uçak ee gelse bari ya gaziye düşersek işimiz

rezil olma ihtimali çok yüksek o günü atlattık mı tamamdır

ama bir de şöyle düşünün o gün herkes öyle mal gibi dolaşıcak okulda hemen anlaşılır kimin yeni olduğu

• tekrar söylüyorum

siyasi olaylar konusunda cok büyütülecek birşey yok merak etmeyin kimse sizi bişeyler için zorlamaz yeterki ilk senenizde ortam olsun diye kendiniz gidip belirli gruplaşmaların içine katılmayın ama yinede türke ve türklüğe saygısızlık edildiğini farkettğnzde tepkisiz kalmayın

bunu dısında baska tavsiyelerde bulunun gençler bir çok kişi ilk gün ne yapacağız diyor tatlı telaşlar bunlar ileriki zamanlarda hatırladıkca güleceksiniz

• diğer bölümleri bilmiyorum da hukukta ilk hafta 2 3 ve 4.sınıflar gelmezmiş derse hatta çoğunlukla gelmezmiş bu yüzden ilk gün herkes 1.sınıf olur ondan topluca saf saf durulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet millet tavsiyelerrr
  • başka bir tavsiyem ilk haftalarda derslere geç kalıp koca amfinin bakıslarına maruz kalmayın ama yakışıklıysanız sorun yok işinizede yarayabilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justcalw_07 -- 7 Ağustos 2012; 1:49:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

tekrar söylüyorum

siyasi olaylar konusunda cok büyütülecek birşey yok merak etmeyin kimse sizi bişeyler için zorlamaz yeterki ilk senenizde ortam olsun diye kendiniz gidip belirli gruplaşmaların içine katılmayın ama yinede türke ve türklüğe saygısızlık edildiğini farkettğnzde tepkisiz kalmayın

bunu dısında baska tavsiyelerde bulunun gençler bir çok kişi ilk gün ne yapacağız diyor tatlı telaşlar bunlar ileriki zamanlarda hatırladıkca güleceksiniz

ilk günlerde takıldığın insanlarla hemen dost oldum anlaştım sanılıp bir şeyler paylaşılmamalı bence kimin ne olduğu belli olmaz

• sakin olun gençler hiçbi tanıdığınız yoksa ilk gün gidip geri dönersiniz.ben ilk gün dersin anfisini bulamayınca sinirlenip eve dönmüştüm
  • İlk gün kendimi hemen bell ediceğim konusunda hiç şüphem yok
    Herkes o yoldan geçiyor tabi geçilir gider ama yinede inşallah çok sap mal bir gün olmaz
  • birde amfi korkusu var hayatımızda o kadar insanla hiç derse girmedik ki neyse neyse amfiyi bulduktan sonra bu kısım düşünülmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

diğer bölümleri bilmiyorum da hukukta ilk hafta 2 3 ve 4.sınıflar gelmezmiş derse hatta çoğunlukla gelmezmiş bu yüzden ilk gün herkes 1.sınıf olur ondan topluca saf saf durulur

evet kızları ayıklamak için güzel bi fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: hukuk2506

diğer bölümleri bilmiyorum da hukukta ilk hafta 2 3 ve 4.sınıflar gelmezmiş derse hatta çoğunlukla gelmezmiş bu yüzden ilk gün herkes 1.sınıf olur ondan topluca saf saf durulur

evet kızları ayıklamak için güzel bi fırsat

tek derdin kız mı senin hay allahım ya

• daha yararlı yorumlar yapılabilir gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyxx -- 7 Ağustos 2012; 1:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarlıyım

sakin olun gençler hiçbi tanıdığınız yoksa ilk gün gidip geri dönersiniz.ben ilk gün dersin anfisini bulamayınca sinirlenip eve dönmüştüm

• quote:

birde amfi korkusu var hayatımızda o kadar insanla hiç derse girmedik ki neyse neyse amfiyi bulduktan sonra bu kısım düşünülmeye değmez

çok panik birisin galiba ya da okul heyecanı

• bende gazi diş yazdım orasıda olaylar olaylar mı öle
  • baska bir önemli madde ilk günden ortam yapıcam cevre yapıcam diye türlü şebeklilkler çapkınlıklar yapmayın gün sonunda eve 0 özgüvenle dönmenizi istemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyub

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

quote:

Bu reis olayi gazi muhendislik fakultesinde var mi kardes?Naptin sen simdi ya icimi kararttin:s

Orası merkezi zaten.Mühendislik fakültesi için bi şey diyemem ama üniversite genel olarak öyle.

Universite t oylede muhendislikte olmaz diye uazdim insallah olmaz yoksa gelirse gazi cok pisman olucam:s

reis dediğin sana napacak?
    Senin gibi bir öğrenci.
    Takmayın böyle şeyleri diğerlerini de gözünüzde büyütmeyin.

Ya usta bena bir şey yapcak değil.Ama yani yine de rahatsız olurum.Bu adamların tavırları bilindik her şeye karışıyorlar.Benim bir arkadaşım var Gazi besyo da adamın yurusune karısıyorlar yapamazsın edemezsın falan tarzlarında konusmalar.Sıkıntı ynaı bana boyle konusurlarsa ben karsılık vermezsem fena kotu olurum karsılık versem o zaman da kotu olurum:p o yuzden boyle yerlerden uzak durmak en ıyısı.Insallah dusundugum seyler olmaz tabı daha yerlestirme sonucları acıklanmadı Gazı'nın onunde yazdıgım yer gelırse cok ıyı olacak zaten

• Ne yaparsanız yapın ilk gün çöm olduğunuzu gizleyemezsiniz :)) Koyversin gitsin gençlik bi bakacaksınız ki son sınıf olmuşsunuz ben ne yapacam diyeceksiniz ..O yüzden kendinizi geliştirin hedef koyun benm gibi döt gibi kalmayın :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.