Şimdi Ara

Konu: Kumar, çıkmaza girilmeden yardımınıza ihtiyacım var. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KUmar felakettir. Aile batırır. ev bile sattırtır. aman dikkat. yolun başında iken gençken bırak.

• iCrush kullanıcısına yanıt
    Attığın videoları izleyeceğim şu anda çalışıyorum. Nasibim değilmiş evet kazandığımla beraber kendi üç dört aylık maaşı mı da verdim zoruma giden kısım bu şu an her şeyin farkındayım ama aşamadığım tek konu. Giden para benim paramdı. Sineye nasıl çekebilecek olmam. Dört aylık maaşımdan da vazgeçsem gitti giden diyebilmeye çalışıyorum şu an. Eğer yapabilirsem önümüzdeki ay maaşım ve sonraki ay maaşımla borcumu kapatıp birikime başlayacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gorge kullanıcısına yanıt

Üç dört maaş hiçbir şey değil, bazen bir musibet bin nasihatten iyidir.

Sağlığın yerinde giden bu birkaç maaşı dert etme kaybını kabullen ve devam et.

İnsanlardan ne paralar tokatlıyorlar. Bi araba satıyorlar pert birleştirilmiş, bir ev satıyorlar trilyonluk ama çürük.

Mesela kimi insan kedisine köpeğine 15-20 yılda bir araba parası bırakıyor.

Bir ortaklık yapıyorlar onlarca milyonluk şirket batıyor yada üstüne çöküyorlar. Adam dükkan açıyor dekorasyona 500.000 koyuyor bir sene gitmiyor.

Bu hayatta kaybetmek de var diyip kabullenmek lazım. Borsada bile adam bir satış rakamı giriyor ve yanlış fiyat biçince

parası komple gidiyor. 1.000.000 milyonluk şeyi 100.000 liradan satıyor 900.000 pert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Mart 2023; 15:24:56 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Belki de. İki ay bir şey olmayabilir. Ama para elime geçince çıkartmak için üzerine gitmemekten korkuyorum. Yapabileceğimi biliyorum. Sadece umarım güçlü olur iki ay dayanabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ligler başlasın ben sana kupon veririm şuan milli ara var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.