Şimdi Ara

Konu: Kumar, çıkmaza girilmeden yardımınıza ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Dostoyevksi'nin Kumbarbaz romanını okumanı öneriyorum. Dostoyevksi de bir dönem kumar bağımlılığıyla mücadele etmiş. Senin için bir ders niteliğinde olur kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 20 Mart 2023; 20:45:38 >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Şu an notlarımı yazdım içim o kadar rahat ki, rahatça anlatabildiğim yer ufacık ajandam. Her okuduğumda üzerimden yük kalkıyor yine de zamanım geçmiyor gibi ama geçecek. Bir gün geride kaldı. Maaş günüm 15inde o günde bu irade ile savaşacağım. Bu arada müsait zaman da onu da okuyacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Şimdi sesli olarak yatarken dinleyeceğim.

• Borsaya gir kumar ihtiyacini orda karşıla eregli ve doas al ama kademeli al. Parani mesela 4e böl eregli 37 aldin 36 dustu yine al 35 dustu yine al 34 dustu yine al mesela fiyati döndü maliyetine geldi fiyati hissenin yarisini sat sonra duserse yine al dusmezse alma baska dusuk duzgun hisse bul aynisini uygula gibi gibi. YTD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 20 Mart 2023; 22:4:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorge kullanıcısına yanıt

tek başına çözmen çok zor

• Zararını kestirip at daha da oynama. Kaybettiğin para zaten yıllar içinde enflasyondan dolayı minnacık görünecek iyi ki üç kuruş zarardayken bırakmışım diyeceksin.

Onlarca trilyon parayı sahtekarlarla iş yaparken kaptıran bir de kriminalliğe düşen insanlar var bu ülkede.

Bir şekilde kredi kartın varsa taksitle altın al ve satıp nakite çevir ve tutumlu o. Bir müdden sıkıntı çekersin ama düzelir. Zaman su gibi geçiyor 2000-2023 23 yıl nasıl geçti bir bilsen mesela.

• valla pek bi bilgim yok. uzman görüşünü öneririm.

bu, veya bi hastane psikiyatrdan randevu al, mümkünse o seni psikoloğa yönlendirsin, gerekirse ilaç tedavisi...

• Haramda huzur arayana huzur haram olur. Kumarda para kazansan bile o paranın hayrını göremezsin. Eninde sonunda borca girersin.

Diyeceklerim bu kadar.

• Online kumar oynayanlar ki çevremde de vardı bana hep saçma gelmiştir. Oynayanlar da biraz gerzek gelmiştir (kimseye gerzek demiyorum bu benim şahsi doğru veya yanlış düşüncem)

Anlatırlardı 10 bin kazandım 25 kazandım.. Bir de çevirip ekrani gösteriyor bana. Bunu diyen adam benden iki ay sonra 8000 borç istedi. Online kumar sonunda kaybedeceğin kesin olan bir dümendir. Ha eğlenmek istersin cebine koyarsın 1000 dolar Kıbrısa git ye iç diskosuna git bitir o parayı gel. Koymaz

Tavsiyem borsa menkul kıymet piyasalarına yönel. Ona da ufak ufak öğrenerek yönel seni baya bir oyalar. kafandan siler. Para da kazanırsın para kazanmayı da öğrenirsin (akıllı bir adamsan)

• Yazılım ayarlıyor diyenler hiç oynamamış. Arkadaşım online kumardan 750k kazandı bir senede, şansın yaver gitmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 21 Mart 2023; 0:33:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi sana acıyp aramızda para toplayıp sana versek 1 hafta içinde onu da bitirirsin malesef.

Kumar bir girdap.

Ruleti bırak idda ile haftalık 10tl, 20tl filan oynayıp beyninin ihtigacı olan serotonin, depomin vs neyse karşılamaya çalış. Yani dozajı düşür.

Giden parayı da bir eğitim maliyeti gibi düşün ve bir kalem çek. Daha da rulete vs bulaşma.

Giden parayı da ailene coinde kaybettim bekliyorum de. Onlar zaten alıycaktır ne b.k yediğini.

• Hangi siteden oynuyorsun ?

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Evet çok çabuk geçti ama bu iki ay bulunduğum ruh halinden dolayı geçmeyecek gibi geliyor. İyiye gidiyor gibi kendimi iyi hissetmeye başlıyorum.

• stableRevulation kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bunu da okuyacağım.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ederim yorum için.

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    İnan bana para toplanmasına ihtiyaç yok. Bir ay dolsa zaten oynamayacağım. Çünkü ilerisi boka daha boka saracağını biliyorum.

• Gorge kullanıcısına yanıt

Ben yıllarca onyadım bu işe bayiden başladım online yurtdışı derken aldı başını gitti hepsi.

Arkama dönüp baktığımda sadece para olarak bakmadım.

Giden mutsuz yıllarım ömrümden gitti. Sende böyle bak para koyulur ama senin o stres, sıkıntıya girmen herşeyden ulaşmaşman ömrünün gitmesi yerine koyulmaz.

• Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Oynamayacağıma umuyorum. 14 bin lira aldığım parayı yerine koysam iki ay dişimi sıksam yeterli olacak. Sonrası ben de kalacak biriktireceğim. Ama iki ay ölüm gibi geliyor daha ikinci günündeyim. Maaşımı aldığımda da sabretmem gerekiyor. Bir ay daha böyle.

• Olanı soykeyeceksin. Bukadar basit. Saklamak gibi bir saçmalık yapmazsın diye düşünüyorum

• https://www.youtube.com/watch?v=7KExNPyP0Nw&feature=youtu.be Hocam isterseniz komple izleyin isterseniz 05:00 dakikadan sonraki kısmı izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=r8eFvMLqqNA&feature=youtu.be Burada da adam koskoca fabrikasını bir düzüne arabayı kaybettiğini anlatıyor.

Yani hocam kumarın asıl olayı zaten kazanmayı gösterip alınca başlıyor ve çoğu kişi kaybettiğimi toplayayım çıkacağım diye oynuyor sonra kazanınca da şeytan yine dürtüyor aslında sonsuz döngüye giriyor.

Benim etrafımda da çok var bunlarla uğraşan hepsine sordum çünkü sürekli 3 bin verdi 5 bin verdi falan anlatıyorlar. Sordum işte giden mi çok gelen mi diye giden daha çok diyorlar zaten öyle olmasa bu çark nasıl dönecek

Şimdi hocam o para sizin nasibinizden çıkmış zaten gelse de haram olarak işinize yaramayacak bi akrabam telefon aldı feleğin çemberinden geçti yani telefon ki temiz kullanan birisidir.

Bağımlılıktan kurtulmak için kendinize başka bir hobi bulun siz her sıkıldığınızda girmişsinizdir muhtemelen sigara gibi olmuştur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.