Şimdi Ara

Konu nereye açılırsa silinmez?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar özellikle adminlere soruyorum bu sitedeki konu nereye açılırsa silinmez??..

ben bir konu yazdıgımda 4 tane konu başlığı var konunun açılması gereken yer olarak.

1: Konu dışı 2 : Güncel.... 3 Disconect 4: Takas bölümleri

bir konu açıcagım takas bölümü ve disconnect bölümü hariç bütün konular ko genele çıkıyor ve siliniyor.. Acaba bende gözükmeyen bölümler varda ondanmı buraya çıkıyor yoksa bu siteden kaynaklanan bir hatadanmı dolayı hersey ko genele çıkıyor???? Ayrıyeten ben birsey satmak icin takas bölümüne birsey yazdığımda niye 2 ci sayfaya kaydıgında o konuyu okuyamıyorum ?? bendenmi yoksa siteden mi kaynaklanıyor bu???

Eet bundan sonra açıcagım her konu icin önce pm den (özellikle gökere ) adminlere soracağım bunu hangi bölüme açarsam silinmez... bencede en uygunu bu sekil...

• KArdeş En İyisi Ko böLümüne Açma Off Topic e Aç
    Orası Daha güzeL
  • Bana karşı kasıtın mı var da "özellikle gökere" diyorsun. 3 gündür foruma girmiyorum. Givenchi'nin mod olduğunu bugün öğrendim.

Ayrıca forumu iyice bilmeden oraya buraya konular açıp, silinince modlara hakaret etmek resmen moda oldu.

Biraz öncede söyledim. Knight Online Bölümü sadece "KO Genel"den ibaret değil.

Soruna cevabım : Konunu doğru yere açarsan silinmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.