Şimdi Ara

Konu silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmeyi çok isterdim ama mesaj sayım yetmiyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de katılabilirim
  • acikcasi foruma son zamanlarda sadece kardeslik icin giriyordum. Kurulacak gurubun bir linki varsa bende katilmak isterim
  • Bende girerim gruba. Nasıl olacak. Facebook ta yok bende?

• Link yolla dostum en az 30 40 alisverisim oldu. Nerdeyse 10 15 tl ye oyun oynuyorduk boyle faydali bir olay bazi kendini bilmezler yuzunden bozulmamali.

• https://www.facebook.com/groups/PS4dijital/

Konu silinebilir.

PS4 Dijital Oyun Türkiye Gurubumuza bekleriz, 650 üye kapalı gurup sadece güvenilir üyeler mevcuttur. Güvenilir referanslı üyeler içerisinde ücretsiz oyun değişimi yaptığımız havuzumuzda mevcuttur. Gerçek kişileri profilleriyle görüp daha güvenilir alışveriş yapabilirsiniz.

3 tane yöneticimiz var gurubumuzda sürekli aktif olarak ilanları takip ediyoruz. Arkadaş ortamı var birlikte oyun oynuyoruz vs. Herkez birbirini facebook resimlerle tanıdığı için daha sağlıklı güvenilir alışverişler yapılıyor. Cep telefonları paylaşılıyor, hakların kimse olduğu belli herzaman. Ücretsiz oyun değişimide yapıyoruz.

Başka bir gurupla ilgimiz yok, 4-5 tane daha gurup var ama pek aktif değiller ayda 1-2 ilan paylaşılıyor gördüğüm kadarıyla. Türkiye içinde güvenli alışveriş yapıyoruz herhangi bir sorunda üyeler direk atılıyor guruptan. hak sahipleri bilgilendiriliyor. Bekleriz referanslı kişileri. Yakın zamanda zaten aktif olmayan üyeleri çıkartıp sadece aktif güvenilir üyeleri tutacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Bende girerim gruba. Nasıl olacak. Facebook ta yok bende?

Aynı durum😉

• Bjk@@N kullanıcısına yanıt
    Slm. Ben eşimin facebook ile gruba katıldım az önce, şimdi ne yapmam gerekli acaba? Yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Merhaba, forumdaki kardeşlik konusunda yaşanan olaylar sonrasında alınan kurallar (kara liste kalktı) birçok arkadaşı kardeşlikten soğuttu, ben de bundan dolayı DH'deki güvenilir kitleyi Facebook platformunda toplamak için grup kurmaya karar verdim. Bizim dışımızda bir grup var fakat o grupta DH üyesi olmayan arkadaşlar da mevcut. Benim kurduğum grup daha çok forumdaki ana konunun Facebook platformuna taşınmış, daha sıkı, kendimizin kurallarını belirleyebildiği ve kara listenin olduğu bir topluluk. Konuyu açmadan önce birçok kişiyi özel mesaj yoluyla bilgilendirmek istedim fakat hem benim için yorucu oldu hem de arkadaşları rahatsız etmiş oldum. Attığım özel mesajdan rahatsız olan arkadaşlardan özür dilerim. Katılmak isteyen, "katılmak istiyorum" şeklinde özel mesaj gönderebilir. Katılmak istemeyen veya saçma bulan arkadaşlar eleştirebilir, yorum yapabilir, öneride bulunabilir fakat lütfen hareket dolu yorum kullanmasınlar.

Şu an için belirlenen kurallar ve şartlar:

Minimum Yüzbaşı rütbesi (kayıt tarihinden bu yana en az 6 ay geçmiş olmalı) veya en az 3 adet ikinci el referansı şartı. Bu şartlara uyup da gruba giren kişiler, kurallara uymayan maksimum 2 (DH üyesi olması şartıyla) kişiyi davet etme hakkına sahip olacak. Eğer bir kişinin kendisi veya davet ettiklerinden birisi sıkıntı çıkarırsa davet eden ve sıkıntı çıkaran gruptan atılıp kara listeye alınacak.

Rütbem yetmiyor ancak eski üyeyim ve referansım mevcut. düşünürseniz sevinirim. malüm konu kapandı zor durumdayız

• Benim facem yok ne olacak

• Gruba katilmak isterim

• gruba ben de katılmak isterim
  • benim facebook yok ne yapacağım.
  • Bende katilmak isterim

• Gruba katılmak için elimde bir facebook hesabı var fakat hesapda herhangi bir arkadaş vb yok yani kullanırsam eğer kardeşlik için kullanacağım. Nickim üzerine daha önce açmış olduğum bir hesap. Kardeşlik konusunda birçok paylaşımım , alım satımım olmuştu bir sorun olur mu acaba katılımımda. Elimde ki tek facebook hesabımda bu zaten.
  • Gruba Katılmak ısterım bende. Ama bence buradaki konuyu açtıranılmek adına da uğraşmalıyız bi şeklide orta yol bulunmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki konunun kapanması hiç iyi olmadı. Oyuncuyu besleyen can damarı kesip atmak ne kadar mantıklı tartışılır. Bende katılmak istiyorum.
  • @remzicigim @noname0056 @Spawn2 @10urman @WPL @SeRcCaN @Faithful Blood Day @Bayraktar42

Arkadaşlar, Facebook hesaplarınızı bana pm olarak gönderirseniz, Facebook üzerinden iletişime geçeceğim.
  • grup aktif ise katılmak isterim
  • Benide ekleyin bende katılmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.