Şimdi Ara

Konu silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.3GG -- 13 Aralık 2015; 13:23:50 >

• Bence böyle olunca kafamız rahat bir şekilde oyun takas yapabiliriz. Umarım herkes katılır :)
  • +1
  • Teşekkürler. Ne kadar katılan olursa o kadar iyi tabii ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurallar güzel. umarım herkese faydalı olur.

• yeni grubumuz hayırlı olsun
  • bu iş gönüllü yöneticilerle çok daha iyi olacaktır

• tedbirli olmanı anlıyorum fakat mesaj sayısı az olan adamlar ne yapacak? veya referans sayısı 1-2 olan?
    ben mesela kıl payı girebiliyorum gruba. ama giremeyebilirdim de. nice yarbay adamlar var ki dolu sorunlu alışverişleri olan...
    tam aksine 30-40 mesajı olup 200-300 liralık alışveriş yaptığım sağlam adamlar da oldu.
    Üyelerin güvenilirliği mesaj sayısıyla belirlenmemeli bence.
    He, aklına daha mantıklı bir şey geliyor mu dersen cevabım yok. Mecbur bunu uyguluycaz.

Son olarak, forumdaki konunun yeterli olduğunu düşünmekle beraber, gruba katılmak istiyorum. Ne olur ne olmaz. Bu grubun pek bir şey katıcağını sanmıyorum açıkçası insanlara. Forumdaki ilanların birebir kopyası oraya da açılcak hepsi bu.

Biraz agresif yazmış olabilirim kusura bakmayın bu yüzden de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 5 Haziran 2015; 2:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

tedbirli olmanı anlıyorum fakat mesaj sayısı az olan adamlar ne yapacak? veya referans sayısı 1-2 olan?
    ben mesela kıl payı girebiliyorum gruba. ama giremeyebilirdim de. nice yarbay adamlar var ki dolu sorunlu alışverişleri olan...
    tam aksine 30-40 mesajı olup 200-300 liralık alışveriş yaptığım sağlam adamlar da oldu.
    Üyelerin güvenilirliği mesaj sayısıyla belirlenmemeli bence.
    He, aklına daha mantıklı bir şey geliyor mu dersen cevabım yok. Mecbur bunu uyguluycaz.

Son olarak, forumdaki konunun yeterli olduğunu düşünmekle beraber, gruba katılmak istiyorum. Ne olur ne olmaz. Bu grubun pek bir şey katıcağını sanmıyorum açıkçası insanlara. Forumdaki ilanların birebir kopyası oraya da açılcak hepsi bu.

Biraz agresif yazmış olabilirim kusura bakmayın bu yüzden de

Yaptığınız gayet düzgün bir eleştiri hocam, haklı olduğunuz noktalar da var.

• hepimize hayırlı olsun grubumuz elimden geldiğince destekleyeceğim
  • Bu gruplar büyük bir heyecanla kuruluyor ve aynı hızla dağılıyorlar. Çok kere whatsapp dahil olmak üzere gruplar kuruldu ama verim alınamadı. Bana göre nedeni, kısıtlı sayıda insan olması. Forumda yüzlerce insan ile alışveriş olanağınız varken, sayı azalıyor. Buda oyun çeşitliliğini azaltıyor, isteğe cevap vermiyor. Bu kardeşlik konusunda her zaman risk vardır, bunu göze alıp devam edeceksiniz ya da bırakacaksınız. Tabi hesap, para çalınması durumunda gücünüz varsa geri alabilirsiniz :) Hayırlı olsun grubunuz.
  • Herkesi bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkürler.

• güncel
  • Ya her ne olursa olsun 209 liraya oyun almak istemiyorum. iki üç oyun aldim toplamda kardeslikten ve çok memnundum. Kardeşliği farketmeden önce benim tam bir yıl boyunca 209 liraya aldığım tek bir oyunu oynamaya gücüm yetiyordu.şimdi yine aynisina dönmek istemiyorum.

• katiliyorum benide yazin
  • Grubun linkini alabilirmiyim

• forumdaki digitial takas konusunu silinmeden aslinda ordaki saglam uyeleri toplamak lazim
  • linki yollar misin
  • benide gruba yazarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.