Şimdi Ara

Konu silinebilir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Katılmak istiyorum kabul ederseniz. Toplam 10 a yakın sorunsuz alışverişim oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Gruba katılmak için elimde bir facebook hesabı var fakat hesapda herhangi bir arkadaş vb yok yani kullanırsam eğer kardeşlik için kullanacağım. Nickim üzerine daha önce açmış olduğum bir hesap. Kardeşlik konusunda birçok paylaşımım , alım satımım olmuştu bir sorun olur mu acaba katılımımda. Elimde ki tek facebook hesabımda bu zaten.

Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takas konusunu kapatan kimse onun Allah belasını versin... Bende katılmak istiyorum gruba. Birde gruba alım yaparken şimdilik referanslı arkadaşları alırsak sevinirim.
  • Bende katılmak istiyorum.Yoksa bu fiyatlarla oyun almak çok zor.Ps4ü satmak yada ayda yılda 1 oyun almak zorunda kalacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Takas konusunu kapatan kimse onun Allah belasını versin... Bende katılmak istiyorum gruba. Birde gruba alım yaparken şimdilik referanslı arkadaşları alırsak sevinirim.

Allah hidayet versi diyorum bende kardeşim..

Yani şu yorumları okumuyorlar mı açaba kaç kişi magdur oldu şimdiden ..

Allah korkusu varsa açarlar konuyu bu kadar kişi açılmasından yana iken kapalı tutmak insan olana yakışmaz

• 10 senelik dh uyesiyim fb hesabim yok ne yapacagim?

• link atarmısın
  • 8 yıldır foruma üyeyim, sorunsuz alışverişlerim oldu kardeşlik konusunda. Zaten ne oluyorsa böyle bizim gibi sorun çıkarmayan insanlara oluyor bu ülkede..Mümkünse facebook grubuna katılmak istiyorum.
  • Hocam grup acıksa bende katılmak isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benide gruba alırsanız sevinirim, sayısız alışverişin oldu eski üyelerdenim.

• SATILIK
    CALL OF DUTY BLACK OPS
    PRİ-SEC:PRİ
    PSN :US PSN
    FİYAT:50 TL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.