Şimdi Ara

konu silinebilir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çara taibim özelden ortalama bir fiyat verirsen görüşebiliriz.Bana olabilicek son rakamı yazman yeterli.
    Saygılar.
  • çok güzel charın var. 1h ile ilgili soru sorucam.
    1h nasıl bir char? pvp mob özeliğinde.

2h ımı 81 lvlde 1h yaptım. winglerde ölmekten kafayı yiyordum(yeğenle:D) şimdi 1h ım +3 silah var(2h +5di) aynı sürede kesiyorum mobları. 70 + kalkan yetiyor wingleri öldürmeme. 2h ken vigor kalmamıştı, 1h a geçtim vigorda birikiyor.

pvp de durum nasıl onu merak ediyorum. kendi lvlimde birini bulamadım denemek için.

ve elimdeki bu silah bana 90 lvl de yeticekmi. bütçem iyi değil.

konu silinebilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: saeroz

Çara taibim özelden ortalama bir fiyat verirsen görüşebiliriz.Bana olabilicek son rakamı yazman yeterli.
    Saygılar.

ÖZELİN kapalı sanırım ulasılamıyor..burdan yazayım 2 mılyarn altında bır fıyata satmayı düşünmüyorum arkadaslar..fakat 2 mılyarda az degıl tabı kım kalkıcak da verıcek o parayı ama maalesef böyle bır char bu kadar masrafı da hakedıyor gıbı....alan olursa satıcam zaten yoksa şu an kale de bize gecti..commander olarak geziniyorum ortalarda..yanı oyundan sogumusda degılım..honor sıralamasında liderliğe oynuyor char su an 3k honor poınt ı gectı..yanı charda yok yok..tek eksıgı sun shıeld dı ama son anda kacırdık..

yanı satılmazsa da dursun acelem yok gıbı bır durumdayım kısaca..ama 2 mılyarı verene de verıcem charı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 9 Ocak 2009; 14:52:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

çok güzel charın var. 1h ile ilgili soru sorucam.

2h ımı 81 lvlde 1h yaptım. winglerde ölmekten kafayı yiyordum(yeğenle:D) şimdi 1h ım +3 silah var(2h +5di) aynı sürede kesiyorum mobları. 70 + kalkan yetiyor wingleri öldürmeme. 2h ken vigor kalmamıştı, 1h a geçtim vigorda birikiyor.

pvp de durum nasıl onu merak ediyorum. kendi lvlimde birini bulamadım denemek için.

konu silinebilir...

sagol:)
    şimdi şöyle 1 handed pvp de de cok ıyı fakat elinde +7 olursa daha ıyı tabı kı..ama yıne de her adamı 1 handed ıle yenemeyebılırsın..böyle durumlarda shıeld ıle dull verıp 2 handed ıle saldırmaktan baska caren yok..elinde sun 1 handed varsa2 handed e gerek kalmıyor genelde ama bulmak zor tabı..
    yanı ıkısınıde ac ıkısıde max olsun..sırf 2 handed de olmaz neden dersen skın bıtene kadar karsındakını yatıramazsan skin bittikten sonra senı yatırması kolay olur böyle anlarda shıled skıllerı can kurtarıcı oluyor ayrıca cleric ile de ıyı oynayabılmek neredeyse ölümsüz yapıyor ınsanı..
    silahın gayet ıyı 11 crıtıcal cok ıyıdenebılır..daha zorlama ucmasın..

• quote:

Orjinalden alıntı: __Last__

quote:

Orjinalden alıntı: saeroz

Çara taibim özelden ortalama bir fiyat verirsen görüşebiliriz.Bana olabilicek son rakamı yazman yeterli.
    Saygılar.

ÖZELİN kapalı sanırım ulasılamıyor..burdan yazayım 2 mılyarn altında bır fıyata satmayı düşünmüyorum arkadaslar..fakat 2 mılyarda az degıl tabı kım kalkıcak da verıcek o parayı ama maalesef böyle bır char bu kadar masrafı da hakedıyor gıbı....alan olursa satıcam zaten yoksa şu an kale de bize gecti..commander olarak geziniyorum ortalarda..yanı oyundan sogumusda degılım..honor sıralamasında liderliğe oynuyor char su an 3k honor poınt ı gectı..yanı charda yok yok..tek eksıgı sun shıeld dı ama son anda kacırdık..

yanı satılmazsa da dursun acelem yok gıbı bır durumdayım kısaca..ama 2 mılyarı verene de verıcem charı..

bence fiyat uygun tabi full sun keyfini yaşamak istiyorsanız bunun bir bedeli olmalıkolay gelsin

ben olsaydım satmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 9 Ocak 2009; 15:11:31 >

• Tek kelime helal yaw joymax kaçırmasın itemlerini dikkat et
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

çok güzel charın var. 1h ile ilgili soru sorucam.

konu silinebilir...

sagol:)
    şimdi şöyle 1 handed pvp de de cok ıyı fakat elinde +7 olursa daha ıyı tabı kı..ama yıne de her adamı 1 handed ıle yenemeyebılırsın..böyle durumlarda shıeld ıle dull verıp 2 handed ıle saldırmaktan baska caren yok..elinde sun 1 handed varsa2 handed e gerek kalmıyor genelde ama bulmak zor tabı..
    yanı ıkısınıde ac ıkısıde max olsun..sırf 2 handed de olmaz neden dersen skın bıtene kadar karsındakını yatıramazsan skin bittikten sonra senı yatırması kolay olur böyle anlarda shıled skıllerı can kurtarıcı oluyor ayrıca cleric ile de ıyı oynayabılmek neredeyse ölümsüz yapıyor ınsanı..
    silahın gayet ıyı 11 crıtıcal cok ıyıdenebılır..daha zorlama ucmasın..

cvpların için tşk ederim. ona daha basmam gereken bluer var ama 2 gündür bi kaç itemime blue basarken dier %leri berbat duruma geldi. şimdi blue basmaktan tırsıyorum açıkçası.dier %ler fazla etkilemez beni ama o crti düşerse tekrar yakalayamayabilirim. block parry ratio basıp bırakıcam o silahı öyle.

1h da bi yavaşlık söz konusu. 70 ve 80 skillini sürekli aralıksız vurabiliyorum, yani 70 vurdum 80 vurdum tekrar 70 süresi bitiyor. buda yavaşlıktan geliyor, süreler 2h la aynı. 2h da 3 skillden sonra 1. skill aktif oluyordu. normalde bakınca dmgler güzel ama yavaş olduğundan kaybediyor. özellikle yüksek hpli mobları kesince 2hla arasındaki fark belli oluyor ama normal generallerde aynı sürede hatta daha hızlı kesebiliyor. dediğin gibi +7 veya sun gerekir.

en zevkli tarafı ölmek üzereyken sürekli kalkan sprint yapıp hp yi doldurabiliyoruz

• :) 1 handed 2 handed e göre cok daha hızlı ..sen bi 90 max ol sonra yine konusalım..daha seri 2 handed e göre..ayrıca yan skıll neden bard?eger fantazi istiyorsan pvp herseydır gerisi beni ilgilendirmez diyorsan warlock veya hiç ölmeyeyim takım oyunu önemli her yerde aranan adam olayım dersen cleric :) daha iyi olurdu..sırf speed ve noıse ıcın degmez bard acmaya..bence cok gec olmadan cleric e dön..koyarsın bota eklersin holy recovery skilinide hayatta ölmezsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 9 Ocak 2009; 16:31:45 >
  • quote:

:) 1 handed 2 handed e göre cok daha hızlı ..sen bi 90 max ol sonra yine konusalım..daha seri 2 handed e göre..ayrıca yan skıll neden bard?eger fantazi istiyorsan pvp herseydır gerisi beni ilgilendirmez diyorsan warlock veya hiç ölmeyeyim takım oyunu önemli her yerde aranan adam olayım dersen cleric :) daha iyi olurdu..sırf speed ve noıse ıcın degmez bard acmaya..bence cok gec olmadan cleric e dön..koyarsın bota eklersin holy recovery skilinide hayatta ölmezsin..

onun hikayesi var :D

ilk önce cleric gittim yan build olarak. bikere aşırı yavaş koşuyor. sürekli ks yiyordu char. 55 lvl e kadar clericle ite kaka gittim. penonlarda 3 4 penon dalınca cleric kurtarmıyordu. sonra bard açtım. wizard bard hariç dier charlar bana ks yapamaz oldu. koşmanın farkı baya bi kendini gösterdi. vede noise sayesinde tek mobla muhattap olduğumdan ölme riskide yoktu.

partyle kasmadığımdan, char sürekli botta olduğundan deneyerk gördüm bard daha avantajlı.
    zaten amacım 90 a kadar bard gidip sonra cleric e dönmek. 90 lvlde bard kalmayı düşünmüyorum saçmalık olur.

bu arda beni yanlış anladın 1h skille 2h dan erken başlıyor buna lafım yok dikkat etmelisin 2h da turn rising/triple swing/bash vurduktan sonra 1. skille geçebiliyorsun. yani dönüşüm. 2h elini daha geç sallıyor 1h a göre ama el hareketi bitirip 2. skill e geçmesi daha kısa. 1h da el hareketi daha erken başlıyor ama 2. skille geçmesi için el hareketini bitirmesi uzun kalıyor 2. skilli vurunca 1. skill açılmış oluyor. 1h ile 2h karşılaştırdığım skiller aynı süre de dolan skiller. anlatabilmişimdir inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 9 Ocak 2009; 16:51:09 >

• walla çarın çok güzelde o itemlere o silah hiç yakışmamış doğrusu

çar cidden güzel iyi satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahriatak

walla çarın çok güzelde o itemlere o silah hiç yakışmamış doğrusu

eet silah dandik di mi bende begenmiyorum:)

HaRDNiGHT

anladım..:) 2 handed ın elini sallaması agır ama yenı skıle gecmesı hızlı fakat dıyorsun kı 1 handed de de skıle hızlı gecıyorsun bekliyorsunbitmesini...:) e dogal ama kombo yapıyor 1 hand..ne yapsın yani:)
    1 hand de skıllerın arka arkaya vurulmasında sorun yok hatta bekleme zamanı da olusuyor fakat bu yavaslıktan degıl sanırım kombo yapmasıyla alakalı...neyse 1 hand de güzel 2 handed de şu an charda axe acmaya da basladım..bır de ona bakıcam...hosuma gıdıyor bırcok kez basladım yarım bıraktım sonra resetledım ama sımdı kafaya koydum acıcam..

cogu kısı axe acma dedı benım de sahsı fıkrım cok bır getırısı olmadıgı yonundeydı fakat 1 hand ıle 2 hand arasında bır durum söz konusu atak ve def bakımından ..bakalım bir süre axe ıle ılgılı görüşlerimide yazarım:)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bahriatak

walla çarın çok güzelde o itemlere o silah hiç yakışmamış doğrusu

eet silah dandik di mi bende begenmiyorum:)

HaRDNiGHT

anladım..:) 2 handed ın elini sallaması agır ama yenı skıle gecmesı hızlı fakat dıyorsun kı 1 handed de de skıle hızlı gecıyorsun bekliyorsunbitmesini...:) e dogal ama kombo yapıyor 1 hand..ne yapsın yani:)
    1 hand de skıllerın arka arkaya vurulmasında sorun yok hatta bekleme zamanı da olusuyor fakat bu yavaslıktan degıl sanırım kombo yapmasıyla alakalı...neyse 1 hand de güzel 2 handed de şu an charda axe acmaya da basladım..bır de ona bakıcam...hosuma gıdıyor bırcok kez basladım yarım bıraktım sonra resetledım ama sımdı kafaya koydum acıcam..

cogu kısı axe acma dedı benım de sahsı fıkrım cok bır getırısı olmadıgı yonundeydı fakat 1 hand ıle 2 hand arasında bır durum söz konusu atak ve def bakımından ..bakalım bir süre axe ıle ılgılı görüşlerimide yazarım:)

ben dual axe kastırdım arkadaşa. şimdi 77 oldu.
    az vurduğundan şikayetçi ama şu varki ben 2 skill vurana kadar o 3 skill vuryor. normal skilleri benden 1h dan az vurduğu halde serilikten ve bleed statüsünden kurtarıyor.

marsda mervel guildi (jangan fortness sahibi guild) dual axe e geçmiş onların sistemide şu: önce dual axe ile bleed yedirmek sonra 2 handed le ölümcül darbeyi vurmak. gerçekten çok etkili oluyor. bi bakıma warrior warlock işini görüyor.
    şu varki combo yaparken dual axe skilleri 77 olsan bile ara dmglerde 500 700 leri görmek canını sıkabiliryor. göz boyayacak bir skillin yok. blade in çoğu skilleri axeden fazla vuryor.
    özetle axe i kurtaran bleed stun vede serilik.

• hımmm...bleed ın acılımında evet phy magıcal def düşebiilir vs yazıyordu tam da hatırlamıyorum ama öyle hatırı sayılır bır def düşürme yapıyor mu emın degılım..hımmm denemek lazım ..yok kafaya koydum su an son skıll kaldı diğer skıllerı de actım..charı su an 1h-2h ve axe oldu diyebiliriz...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 10 Ocak 2009; 16:58:19 >
  • quote:

hımmm...bleed ın acılımında evet phy magıcal def düşebiilir vs yazıyordu tam da hatırlamıyorum ama öyle hatırı sayılır bır def düşürme yapıyor mu emın degılım..hımmm denemek lazım ..yok kafaya koydum su an son skıll kaldı diğer skıllerı de actım..charı su an 1h-2h ve axe oldu diyebiliriz...:)

1400 defansım var onu yiyince 1000 e düşüyor.
  • hadi ya direk olarak düşüyor demek...hımm o zaman axe ıle bleed verıp sunla vurmaya kalksam karsımdakıne :) neler olur bılemıyorum..bi de dull varsa zaten awwwww:) axe ı iyice acayimda deneyeyim sunu ben...1400 def 1000 oluyorsa süper bırsey bu gercekten:)
  • sadece bleed vuran skilli aç axeden dierleri işe yaramıyor.
  • hımm...
  • up
  • up..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.