Şimdi Ara

konu silinebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerek kalmadı...konu silinebilir..tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 16 Ocak 2009; 13:36:35 >

• ouz neden satıyorsun bırakıyormusun oyunu
  • :) yok bırakmıyorum ama bakalım ne teklif gelicek teklife bağlı hersey..
  • hımm ok pwp seven alır
  • asfalt agladı be..xd
  • :)
  • [font="Comic Sans MS"]Hocam char herşeyi iLe süperdir . Söylencek laf yok.. Bunu almak yürek ister. aLmak isterdim ama ya soyuLursa cok koyar bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    geçen ay açıldı
    Konu silinebilir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel Char Hayırı Satışlar.
  • sagolun tesekkurler:)

up
  • Bende warrior kasıyorum phoenixde şuan.Charın çok güzel hemen seni kaçırmadan bi soru sorayım:D
    Warrior/cleric olacağım bende ne giymemi önerirsin.Senin fikrini almak istiyorum.Hayırlı satışlar yemede yanında yat bu charın
  • sagolasın:)

warrior-cleric için en uygun giysi light armor gibi görünuyor su an..ben baştan heavy giyiyordum sonra zamanla light a döndüm..şu an 2 parca heavy kaldı onları da light a cevırebılırsem cok güzel olacak..

light armor hem cleric pasifleri için hemde nukerlere karşı tabı kı daha ıyı..zaten yeterınde phy def oluyor charda..bunun yanına light giydiginde alacagın %10 speed ve %10 manadan tasarruf light armoru daha cekıcı yapıyor bence..light giy derim ama robe önermem ..robe bıraz fantazi oluyor glave charların da neden garment gıydıgını anlamam zaten..hem phy def ölüyor hemde magıcal def cok iyi olmuyor..bana göre glave charlar ıcın de protector daha ıyı..tabı kullanıcıya kalmıs..

bana göre light armor giy arkadasım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 7 Ocak 2009; 2:00:40 >
  • up
  • uranuste oynamak kötü olurdu
  • hehe:)
  • wizzardlara dayanamıyordun
  • hem lıght armor gıyıyorsun hemde pasıf skıllerı kapalı gloryarmor vs..1hd yerıne 2hd sun olsaydı daha tehlıkelı olurdu ;);) ama char super hayalımdekı char :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plyr -- 7 Ocak 2009; 16:41:25 >
  • Bu charla light armor giy elinde clerc varken capture flagda deiğer takımın hepsi sana dalsın banamısıun demez(bende full sun olmasa bunu gibi vardı capture flagda elimde clerric varken 8 kişi falan demiodu full sun düşünemioyorum:D)
  • Ama kimseni,n heavy armorla light armor sun itemi takas etmes die düşünüorum:D
  • Hayırlı satıslar oguz.._DynasTy_ senınle gururduyuyor...
    @ULeN
    nerelerdesın ozlettın kendını charına gecen slm yazdım baskası var sanırım kımsınsen dedı
  • :) yorumlar güzel:)

light armora dönuyorum zaten 2 parca kaldı üzerimde heavy olarak fakat gercekten de yanasmıyor mıllet light la takasa...gerci sun heavy de arayan cok ama bakalım kısmet..2 parca daha bulursam cleric ın pasıflerı de gelıcek ve gercekten o zaman rod elımdeyken 3-5 kişi bile dalsa sorun olmaz..bakalım inallah bulurum o 2 parcayı da..

ulen;
    charda benden baskası olamaz yav:) girecek kımse yok chara..öyle bır duruma geldim ki pm lerden oyuna bakamıyorum..kesın kafa karısmıstır da o yüzden demısımdır kımsın sen dıye..bazen deneme amaclı da yapabılıyorum:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.