Şimdi Ara

Konu silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laz061 -- 6 Ağustos 2012; 0:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam karsidakinin de kucuk bir hata payi olur, ama buyuk oranda suclu siz olursunuz. Cunku "ehliyetin yoksa niye trafige cikip araba kullaniyorsun?" diye sorarlar adama Eger karsidaki olurse "adam oldurmekten" yargilanirsiniz ama kasten mi taksirle mi onu bilmiyorum
  • Evet. Hatta suç oranının 8'de 8 çarpan tarafın arkadan olduğu kazalarda bile suç direk ehliyetsiz sürücüye kalır. Hiçbir şekilde kaçışı yok.

Eğer yaralı veya ölümlü bir kazaya karışırsanız çok büyük ceza alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Evet. Hatta suç oranının 8'de 8 çarpan tarafın arkadan olduğu kazalarda bile suç direk ehliyetsiz sürücüye kalır. Hiçbir şekilde kaçışı yok.

Eğer yaralı veya ölümlü bir kazaya karışırsanız çok büyük ceza alırsınız.

Hocam tam tersiyse yine kabahatin buyugu ehliyetsize kalir degil mi?

• dfgdg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laz061 -- 5 Ağustos 2012; 17:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laz061

kendime sürüş yonunden guvenim tam. inş cana zarar verebilecek bir kazanın meydana gelme ihtimali yok diyebilirim. bu yıl okula arabayla gitmeyi düşünüyorum o yuzden merak etmiştim. şubat ayı surucu kursu sınavlarına giricem inş. ama artık sabredemiyorum

İstediğin kadar iyi sür, trafikte sadece sen yoksun.

Ehliyetsiz trafiğe çıkmak aptallık olur.

17 yaşında okula arabayla gitmekten amacı anladım ya neyse. Birde ciddi ciddi cevap yazdım.
  • Birisi gelip sana çarpsa bile %100 suçlu olursun. Az kalmış sabret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: laz061

kendime sürüş yonunden guvenim tam. inş cana zarar verebilecek bir kazanın meydana gelme ihtimali yok diyebilirim. bu yıl okula arabayla gitmeyi düşünüyorum o yuzden merak etmiştim. şubat ayı surucu kursu sınavlarına giricem inş. ama artık sabredemiyorum

İstediğin kadar iyi sür, trafikte sadece sen yoksun.

Ehliyetsiz trafiğe çıkmak aptallık olur.

17 yaşında okula arabayla gitmekten amacı anladım ya neyse. Birde ciddi ciddi cevap yazdım.
    fsdgds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laz061 -- 5 Ağustos 2012; 17:17:24 >
  • Ehliyetsiz araç ne oluyor ?
  • Ehliyetin yoksa sürücü olarak trafikte bulunman suç..

Sana yeşil yanarken, adam kırmızıda geçip senin aracına çarpsa yine suçlusun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize cevaplarınız icin tşk ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.