Şimdi Ara

konu silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kratos44

açmadan geri gönderecektin büyük hata yapmışsın dostum /:

bir tutturmuş adam oynatır her oyunu oynatır diye.Kafamı vurucam duvarlara.Ben açmadım benden önce açıp win8 yüklemişler
  • CakirAkinSen2 C kullanıcısına yanıt
    anladım dostum .yani kasayı aldın artık sende, kasanın yandaki kapağını çıkarıp bi ss atarsan en azından pci-e slotu varsa sana orta seviye bi ekran kartı önerelim de hiç olmazsa oyun oynayabilesin biraz
  • quote:

anladım dostum .yani kasayı aldın artık sende, kasanın yandaki kapağını çıkarıp bi ss atarsan en azından pci-e slotu varsa sana orta seviye bi ekran kartı önerelim de hiç olmazsa oyun oynayabilesin biraz

2 yıl garanti patlar hocam.
  • CakirAkinSen2 C kullanıcısına yanıt
    hocam zaten o sistemde bişey yapamayacan, iade edemiyorsun bari upgrade yapda bi iş görsün (: bir şey yapamayacaksın derken oyun,grafik programları vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

939 TL'yi yaksaydınız bari ısınırdınız biraz. Daha çok işe yarardı.

Bu kasaylada ısınır Oyun için değil günlük kullanım internet film için almışsanız kullanın hayırlı olsun.Oyun için almışsanız paranıza yazık etmişsiniz.
  • quote:

hocam zaten o sistemde bişey yapamayacan, iade edemiyorsun bari upgrade yapda bi iş görsün (: bir şey yapamayacaksın derken oyun,grafik programları vs.

of offff

edit:inş. 2 yıl sonra hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CakirAkinSen2 -- 23 Ekim 2013; 21:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Bu kasaylada ısınır Oyun için değil günlük kullanım internet film için almışsanız kullanın hayırlı olsun.Oyun için almışsanız paranıza yazık etmişsiniz.

Hem günlük hem oyun hocam sağolun.
  • quote:

quote:

Isınabilecek bir ekran kartı yok ne yazık ki

-Ve hocam sizin imzadaki sistem ne öyle, işlemci için sıvı soğutma almışsınız ama onboard ekran kartı var Neden ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DA7E2B07 -- 23 Ekim 2013; 22:09:19 >

• Alıcaktım biraz bekliyim dedim Amd yeni kartlarını çıkartıyor Nvidia da indirim yapıcak buna karşın.Bekliyip indirimden veya amd den bir kart alıcam
  • quote:

Alıcaktım biraz bekliyim dedim Amd yeni kartlarını çıkartıyor Nvidia da indirim yapıcak buna karşın.Bekliyip indirimden veya amd den bir kart alıcam

Anladım, hayırlı olsun şimdiden
  • yalnız abiler far cry 3 te 35 fps alıyorum medium ayarda
  • GG & WP diyecek bişey yok geçmiş olsun.Ama mutlaka o abinin arkadaşını çağır Farycry3 yükletip oynat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toscu

GG & WP diyecek bişey yok geçmiş olsun.Ama mutlaka o abinin arkadaşını çağır Farycry3 yükletip oynat.

şaka yaptım hocam.Denemedim bile açmaz herhalde.Of varya şuan kendimi çok kötü hissediyorum.Black ops deneyeceğim adam gibi oynatmazsa oturup bi köşeye ağlayacağım

edit:hocam sistem puanlarım nasıl?
     konu silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CakirAkinSen2 -- 23 Ekim 2013; 22:54:52 >

• puanın yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkhakan02

puanın yeterli

grafik puanı çok kötü değilmi hocam

edit:sistem blackopsta nasıl bir performans gösterir?

edit2:sistemde puanı artıracak performans oynamaları nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CakirAkinSen2 -- 23 Ekim 2013; 23:04:46 >
  • Diğer konuyuda okudum şimdi, geçmiş olsun ama o kadar üzülmene gerek yok. Ekran kartı dışında diğer donanım fena değil.
    Ekran kartınıda dışardan alıp takabilirsin. Forumdan alacağın 200-300 liralık 2.el bir ekran kartı ile istediğin oyunları en yüksek seviyede olmasa bile orta seviyelerde oynayabilirsin.
    Dediğim gibi bozma moralini, hallolmayacak iş değil.
    Aç yan kapağını, yerim garantisini. Anakartın fotoğrafını çek, buraya koy. Arkadaşların dediği gibi sana güzel bir ekran kartı önerelim.
    Forumun ikinci el kısmında garantisi devam eden ekran kartı satan arkadaşlar var, illaki hem ekonomik hemde performanslı kart bulunur sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 23 Ekim 2013; 23:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nopasstr

Diğer konuyuda okudum şimdi, geçmiş olsun ama o kadar üzülmene gerek yok. Ekran kartı dışında diğer donanım fena değil.
    Ekran kartınıda dışardan alıp takabilirsin. Forumdan alacağın 200-300 liralık 2.el bir ekran kartı ile istediğin oyunları en yüksek seviyede olmasa bile orta seviyelerde oynayabilirsin.
    Dediğim gibi bozma moralini, hallolmayacak iş değil.
    Aç yan kapağını, yerim garantisini. Anakartın fotoğrafını çek, buraya koy. Arkadaşların dediği gibi sana güzel bir ekran kartı önerelim.
    Forumun ikinci el kısmında garantisi devam eden ekran kartı satan arkadaşlar var, illaki hem ekonomik hemde performanslı kart bulunur sana.

sağolun hocam.Ama şöyle bir sıkıntım var yoksa bende çok isterdim değiştirmeyi

-şuan elimde para yok
    -kasayı açarsam garanti patlar hadi kasayı açtım diyelim ya kart koyulacak yer yoksa?
    -hadi kartı koyduk diyelim ya sistemle entegre olamayıp kasa bi yerden patlak verirse
    -almışken iyisini daha doğrusu güzel bir f/p ürünü isterim

• Black ops pek sistem istemez,açar büyük ihtimal.Ama güncel oyunlarda belki 640x480 ultra lowda 15 fps açar.
  • Geri iade etme şansın olsaydı elbette etmen en hayırlısı olurdu ama bu durumda yapacak bir şey yok.
    Garanti bozulma olayı şöyle işler (ama sen lenovayı arayıp teyit ettir) ; genel sistem garantisi dışında, parça garantisi olması lazım, etiketi sökersen arıza durumunda teknik servis ücreti talep ederler senden. Ama etiket söküldü diye kalkıpta arızalanan parçayı değiştirmeyecek değiller. Altı üstü bir etiket bu, matrix şifreli güvenlik sistemi değil. O yüzden garanti olayına kafayı takma, ama için rahat etsin istiyorsan ara servisi sor.
    Eğer kart takılacak slot varsa, sistemle entegre olmaması gibi bir durum olmaz onu geç.
    150-200 liraya bile ikinci el güzel bir kart bulabilirsin merak etme. Tamam elbette full + full oynatmaz o kartlar sana oyunları ama en azından medium ayarlarda oyun zevkini alırsın.
    Tekrarlıyorum, durum o kadar vahim değil. Eğer anakartta uygun slot varsa 150-250 tl aralığında çözülür senin derdin
    Diğer konuya vahşi yorum ekleyen insanlarada şaştım açıkcası; arkadaş donanımdan anlamıyor diye, bir hata olmuş diye, saçmasapan mesajlar dönmüş. Düşene el uzatmaktansa, ona gülüp onun acısıyla zevk alan bir toplum haline dönüşüyoruz. Yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

Black ops pek sistem istemez,açar büyük ihtimal.Ama güncel oyunlarda belki 640x480 ultra lowda 15 fps açar.

Açması değil hocam donmadan yüksek verim lazım bana 15 fps işe yarar mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.