Şimdi Ara

konu silinebilir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nopasstr

Geri iade etme şansın olsaydı elbette etmen en hayırlısı olurdu ama bu durumda yapacak bir şey yok.
    Garanti bozulma olayı şöyle işler (ama sen lenovayı arayıp teyit ettir) ; genel sistem garantisi dışında, parça garantisi olması lazım, etiketi sökersen arıza durumunda teknik servis ücreti talep ederler senden. Ama etiket söküldü diye kalkıpta arızalanan parçayı değiştirmeyecek değiller. Altı üstü bir etiket bu, matrix şifreli güvenlik sistemi değil. O yüzden garanti olayına kafayı takma, ama için rahat etsin istiyorsan ara servisi sor.
    Eğer kart takılacak slot varsa, sistemle entegre olmaması gibi bir durum olmaz onu geç.
    150-200 liraya bile ikinci el güzel bir kart bulabilirsin merak etme. Tamam elbette full + full oynatmaz o kartlar sana oyunları ama en azından medium ayarlarda oyun zevkini alırsın.
    Tekrarlıyorum, durum o kadar vahim değil. Eğer anakartta uygun slot varsa 150-250 tl aralığında çözülür senin derdin
    Diğer konuya vahşi yorum ekleyen insanlarada şaştım açıkcası; arkadaş donanımdan anlamıyor diye, bir hata olmuş diye, saçmasapan mesajlar dönmüş. Düşene el uzatmaktansa, ona gülüp onun acısıyla zevk alan bir toplum haline dönüşüyoruz. Yazık

Vallahi sağolun hocam ya.Çok dalga konusu oldum birisi şöyle demişti hatırlıyorsam.Ekran kartı dahi taksan bu sefer psu yetmeyecektir onun içinde değiştirmen gerek kafadan 500 kağıt gitti falan vs. Bilemiyorum artık ama almışken güzel birşeyler alırım ama şuan olmaz gibi.Onun dışında ramdede ilave yaparsam sistem işe yarayışlı bir hal alırmı?

• Psu yetmeyebilir, doğrudur; fakat önce bi bakmak lazım. Belki 400w psu var içinde, 200w psu koyacaklarınıda sanmam. Ha olduki içinden ultra dandik bir psu çıktı, ekran kartıyla beraber 500 tl ye çıkmaz yinede merak etme.
    İkinci soruna gelirsek; şu anki haliyle o makineye 32gb ram de taksan değişen hiçbir şey olmaz. Ekran kartı lazım sana, ram gerekli değil.
    Dalga konusu olunacak bir durumda yok, dalga geçenler dönsünler kendi popolarıyla dalga geçsinler.
    Herkes herşeyi bilecek diye birşey yok.
    Yalnız bu bilgisayarı abine öneren "hıyarı" güzelce tuzlayıp öyle ye :) Onun tadı öyle çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 24 Ekim 2013; 0:26:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nopasstr

Psu yetmeyebilir, doğrudur; fakat önce bi bakmak lazım. Belki 400w psu var içinde, 200w psu koyacaklarınıda sanmam. Ha olduki içinden ultra dandik bir psu çıktı, ekran kartıyla beraber 500 tl ye çıkmaz yinede merak etme.
    İkinci soruna gelirsek; şu anki haliyle o makineye 32gb ram de taksan değişen hiçbir şey olmaz. Ekran kartı lazım sana, ram gerekli değil.
    Dalga konusu olunacak bir durumda yok, dalga geçenler dönsünler kendi popolarıyla dalga geçsinler.
    Herkes herşeyi bilecek diye birşey yok.
    Yalnız bu bilgisayarı abine öneren "hıyarı" güzelce tuzlayıp öyle ye :) Onun tadı öyle çıkar.

bide her oyunu kasmadan sıkıntısız çalıştırır diyomuş hala :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen2

quote:

Orijinalden alıntı: Toscu

GG & WP diyecek bişey yok geçmiş olsun.Ama mutlaka o abinin arkadaşını çağır Farycry3 yükletip oynat.

şaka yaptım hocam.Denemedim bile açmaz herhalde.Of varya şuan kendimi çok kötü hissediyorum.Black ops deneyeceğim adam gibi oynatmazsa oturup bi köşeye ağlayacağım

edit:hocam sistem puanlarım nasıl?
     konu silinebilir.

Mesajını görmemiştim hocam ciddi anlamda söyledim eve çağırıp kendisine yüklet bir sorun olursa sen yaptın dersin.Birde hala çalıştırır diyor ha >>

Edit: Ekran kartı konusunda diğer arkadaşlara katılmak istiyorum fakat garanti işi benimde aklıma giriyor eski kasada hemen hemen aynı sıkıntıyı çekiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toscu -- 24 Ekim 2013; 1:20:30 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.