Şimdi Ara

konu silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CakirAkinSen2 -- 24 Ekim 2013; 22:27:22 >

• E bari kendini deşifre etmeseydin şimdi bu hesabında banlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

E bari kendini deşifre etmeseydin şimdi bu hesabında banlanacak

Yöneticilerden 1-2 gün rica ediyorum çok değil.Ben bir suç işlemedim karşıdaki arkadaş kaşındı.Sonra ne yaparlarsa yapsınlar beni ama şu işi bi bitireyim adım csbciye çıkmasın
  • arkadaş işini halletsin sonra uzaklaştırın
  • Yanlış anlama arkadaşım ama zaten bu konu yeterince konuşulmadı mı? Daha ne yapsın burdaki arkadaşlar anlamış değilim?
    Size yapmanız gerekenleri bir değil belki 10 kez burda işin ehli arkadaşlar tekrarladılar. Abiniz, arkadaşına güvenmiş ve kimseyi dinlemiyor.
    Abiniz Hazır pc almış ve siz onu kullanmaya mahkumsunuz. Bu duruma alışmaya çalışın.
  • Yok hocam bir konuyu açtım arkamı dönüp gitmek olmaz.O kadar haberdar olmak isteyen kişi var :)
  • Bilgisayar ve sarf malzemelerinde cayma hakkı yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem daha gelmedi mi yahu?
  • Arkadaşım o kutuyu açtığında geri iade edemessin.İçinde ob grafik birimi anca ekrana görüntü verir video açar.oyunu zaten açmaz hata verir bırak düşük fpssini.Paranı çöpe atma yazık bedava iddaa parası falansa kutuyu aç gitsin
  • sistem geldi arkadaşlar alın ss'ler.Göz boyamak için klavye ve mause hediye etmişler :P

konu silinebilir. konu silinebilir. konu silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CakirAkinSen2 -- 23 Ekim 2013; 20:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen2

sistem geldi arkadaşlar alın ss'ler.Göz boyamak için klavye ve mause hediye etmişler :P

geri göndermeyecenmi bilgisayarı ? Göndermeyeceksen hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 23 Ekim 2013; 20:29:26 >

• quote:

sistem geldi arkadaşlar alın ss'ler.Göz boyamak için klavye ve mause hediye etmişler :P

çok iyi yapmışsın almakla Crysis3 , Bf4 Ultra 8xAA 100+ Fps alırsın artık

İade hakkın varken açıp kullanıyorsunya ne diyeyim arkadaşım size ya. Öneren abiyide çağırın görsün hangi oyunları oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnificoVettel -- 23 Ekim 2013; 20:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

quote:

çok iyi yapmışsın almakla Crysis3 , Bf4 Ultra 8xAA 100+ Fps alırsın artık

İade hakkın varken açıp kullanıyorsunya ne diyeyim arkadaşım size ya. Önerin abiyide çağırın görsün hangi oyunları oynatıyor.

kapak edicem hepsini işte ona aranıyorlarda

• ya o değilde bilgisayar windows 8 ben samsung magictune windows 8 için uyumlu olanını bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: har3

Arkadaşım o kutuyu açtığında geri iade edemessin.İçinde ob grafik birimi anca ekrana görüntü verir video açar.oyunu zaten açmaz hata verir bırak düşük fpssini.Paranı çöpe atma yazık bedava iddaa parası falansa kutuyu aç gitsin

kutu açıldı pc kuruldu
  • #DirenAbi kullan sistemi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakab95

#DirenAbi kullan sistemi :D

ya o değil şuan ekran çözünürlüğünü ayarlama peşindeyim.Samsungun magictune windows8 için olanı bulamadım
  • 939 TL'yi yaksaydınız bari ısınırdınız biraz. Daha çok işe yarardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jakab95

#DirenAbi kullan sistemi :D

ya o değil şuan ekran çözünürlüğünü ayarlama peşindeyim.Samsungun magictune windows8 için olanı bulamadım

yazık la vala yazık geçmiş olsun hiç bir oyunu oyayamayacan :D
  • açmadan geri gönderecektin büyük hata yapmışsın dostum /:
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.