Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
207.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Cihaza aylardir yazilim guncellemesi bile gelmiyo gm bu cihazi unuttu dokunmatik sorununu halletsinler once radyoyu bile kaldirdilar cihazdan resmen dalga geciyolar bidahada tovbe bu markaya yanasmam bedava verseler alinmaz sattigi malin arkasinda durmayan dolandirici bi firma

• günceleme gelecek mi ?
  • Böyle telefonun ben taa. Güncelleme yok, 1 yili geçti. En ufak terlemede kendi kendine basıyor almayın aldırmayın

• Gerçekten 2-3 kere ekran değişti bu beyaz modelde yine aynı dokunmatik yine aynı sapıtıyor. Daha 1 hafta oldu geleli yine aynı bir daha yollayıp garantiye siyah modeliyle değişim isteyeceğim siyah modellerde pek sıkıntı yok sanırım değiştirmezlerse de tüketici haklarına başvuracağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Discovery 2 nin 2.el piyasası ne durumda? Şuan elimde beyaz modeli var ve satmak istiyorum. Telefoncular ne kadar veriyor veya max kaça satabilirim?
  • kardes telefon cu 300 lira verirse op basinin ustune koy sahibindene 500 liraya filn satarsin

• Arkadaşlar bu telin donma takılma bataryayı içme gibi kronik sorunları var mı çok defa okudum sizce??
  • selam arkadaşlar bende bir discovery kullanıcısı olarak aranızdayım artık
  • osmanclio12345 O kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun kardes

• Telefon gayet hızlı ve akıcı. Her özelliğinden memnunum tek sorunum var biri bana ekran ayarlarında sıcaklık ayarının resmini atabilirmi acaba ben oynadım pembe gibi olduda ekran

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanclio12345

selam arkadaşlar bende bir discovery kullanıcısı olarak aranızdayım artık

• Telefonu (Discovery 2+) yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,dokunmatik sorununu netten okuyup triplere girdim,kendim sorun yaşamadım.
    Telpaya gittim bunların dokunmatiği sorunlu dedim güncellemeler yaptılar,hatta yeni sıfır telefon verdiler ve böyle bir sorunun olmadığını söylediler.
    Bende kullana kullana karar verdimki dokunmatik sorunu belli başlı üretimlerde var onlarda yazılımla düzeliyor.
    Onun dışında telefondan memnunum hiç bir sorun yaşamadım.
  • öncelikle merhabalar elimde discovery 2 plus sadece dokunmatik çatlak iç ekran sağlam yedek parça olarak isteyen bana ulaşabilir... kutu ve içeriği full + full dur
  • Selamlar 1 senedir kullandıgım general mobile 2 bir sabah kahvaltısında ufakta olsa meyve suyu döküldü ve biraz veya damla denilebilicek şekilde içine sıvı bulaşmış ama işin garibi bu olaydan sonra telefonumu gayet rahat kullandım 2-3 götürdü, lakın bir süre sonra donup kitlenip kapanmaya başladı zaten aldıgımdan beri ısınma problemi vardi, garantiye telpaya gönderdim incelediler ve anakartın üzerinde sıvı göründüğünü söylediler ve bunun bedeli olarak 420 TL karşılığında onarılıcağını söylediler telefonun ederi 900 lira şuan zaten dışarıdan alıp degiştireyim diyorum bu konu hakkında önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden..
  • Guaddro kullanıcısına yanıt
    Bence 420 tl verilmez cok fazla ustune para ekler tt175 alirim daha iyi

• Arkadaşlar güncelleme sonrasi radyo sorununu cozebilen varmi?

• Ekranın en üst kısmında bulunan pil seviye göstergesi saat, yayın ve wifi çekim gücünü gösteren bant kayboldu.. şyleki parmağımla o kısmı aşaı çekersem geliyor 3-4 saniye sonra yine kendi kendine yukarı doğru gidip saklanıyor... Eskiden bu sabitti... nasıl bu şekile geldi bilmiyorum, bilinçli olarak bir şey yapmadım,

sorum şu, ekranın üst kısmındaki bu bilgi bandını tekrardan nassıl sabit hale getirebilirim... Teşekkürler...
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Sorun çözülmüştür...!
  • Arkadaslar ben gmd 2+ mi sattim.
    1 yil kullandim en son servise verdim dokunmatik takiliyor(yoktuaslinda) kasada soyulmalar var kadiyor dedim. Birdeşarj soketi laskalasmistin onuda dedim.
    Şarj soketidegisimine 50 tl odedi.
    Doku matigi ve kasasi ucretsiz degisti.
    Telefon geldi sifir telefon olmustu
    Arkadasa 500 verdim. ( elden rahat 600 e giderdi)
    1 yilda iki kez dokunmatik degisti anloyacaginiz.
    Ben kurturldum darisi basiniza ( saka sakaa genede iyimakine)

+lg g3 32gb aldim

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.