Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
208.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacaksan DİS 2 + SİYAH AL VE HEMEN NOVA LAUNCHERI YÜKLE YUKARDA DEDİKLERİMİ YAP STABİL SORUNLARIN ÇOĞU KAYBOLUYOR .
  • zalpergen Z kullanıcısına yanıt
    Alacaksan DİS 2 + SİYAH AL VE HEMEN NOVA LAUNCHERI YÜKLE YUKARDA DEDİKLERİMİ YAP STABİL SORUNLARIN ÇOĞU KAYBOLUYOR .
  • zalpergen Z kullanıcısına yanıt
    Alacaksan DİS 2 + SİYAH AL VE HEMEN NOVA LAUNCHERI YÜKLE YUKARDA DEDİKLERİMİ YAP STABİL SORUNLARIN ÇOĞU KAYBOLUYOR .
  • Arkadaşlar Dis.2 tel dün akşam home tuşu ile geri tuşu çalışmıyordu. format attıktan sonra home tuşu çalıştı fakat geri tuşu çalışmıyor. ne yapabilirim
  • Bu telefonun yurt dışı ismi nedir acaba ve yurt dışı ekran sipariş verebileceği m link verirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discocery 2 plus rootsuz rom yedeği olan varsa ulaşabilir mi gerekirse paypal dan para atabilirim garantiye göndereceğim root kalıntısı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden de ikinci el 350 400 civarına discovery 2 ler var. Alınır mı? Dokunmatik problemi hala devam ediyor mu? Güncelleme geldi mi bu telefona? Kimi telefonu yerden yere vuruyor kimisi ise çok memnun.
  • Azteca nin sorusuna katılıyorum sıfır almak için mantıklı mi bu cihaz, kronik sorunu var mi. Varsa ne

• quote:

Orijinalden alıntı: azteca

Sahibinden de ikinci el 350 400 civarına discovery 2 ler var. Alınır mı? Dokunmatik problemi hala devam ediyor mu? Güncelleme geldi mi bu telefona? Kimi telefonu yerden yere vuruyor kimisi ise çok memnun.

Up
  • quote:

quote:

Sahibinden de ikinci el 350 400 civarına discovery 2 ler var. Alınır mı? Dokunmatik problemi hala devam ediyor mu? Güncelleme geldi mi bu telefona? Kimi telefonu yerden yere vuruyor kimisi ise çok memnun.

Up

Dokunmatik sorunu hala var, Güncelleme gelmedi. Gelceği de yok. Lolipop verip veremiyecekleri belli değil...Telpa şu anda Android One'a odaklanmış gibi görünüyor... Ama 350-400 TL'ye ikici el alırsan internete girip, video izlerim, iyi kötü resim çekerim diyorsan işini görür...Dokunmatiğinede belli bir süre sonra alışıyorsun idare ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Assault

quote:

quote:

Up

Dokunmatik sorunu hala var, Güncelleme gelmedi. Gelceği de yok. Lolipop verip veremiyecekleri belli değil...Telpa şu anda Android One'a odaklanmış gibi görünüyor... Ama 350-400 TL'ye ikici el alırsan internete girip, video izlerim, iyi kötü resim çekerim diyorsan işini görür...Dokunmatiğinede belli bir süre sonra alışıyorsun idare ediyor...

Cevap için teşekkür ederim. Her telefonda mı var bu sorun? Alırsam yedek telefon olarak alacağım. Bakalım, dokunmatik sorununu düzeltselerdi iyiydi aslında.

• Telefonunu geçen hafta Profilo AVM ye götürdüm 3g modunda şebeke gidiyordu ve alt çerçeve çatlamıştı verdim işte 3 saat falan bekledim sonra telefon geldi alt kapağı değiştirmişler ve yazılım atmışlar ama 3g sorunu düzelmedi napayım arkadaşlar tekrar götüreyim mi garantiye ? Sorunun donanımsal olduğu belli yazılım atmakta ısrar ediyorlar 4 kere üst üste yapmazlarsa sıfır telefon alabilir miyim ?

• 6. kez servise giden telefonum servisten döndüğünde şarj kısmının kırık olduğunu fark ettim. Son 4 ay içinde tam 6 kere servise giden telefonun iadesini istedim. Tüketici haklarına gitmemi söylediler. ANINDA GİDİP DİLEKÇEMİ DOLDURDUM.

ARKADAŞLAR BU TELEFONU ALMAYIN ALDIRMAYIN.
  • arkadaşlar recovery modunda ''now send the package you want to apply to the device with adb sideload filename hatası'' cihazı nasıl eski halıne alabılırım lutfen yardım edin
  • recovery moda girdim yanlıslıkla apply update from adb girdi '' now send the package you want to apply to the device with adb sideload filename '' komut yok ekranında kaldı ne yaptıysam duzeltemedım recovery alamadım discovery 2 yi acil yardım edecek arkadaş Allah rızası için ne yapılması lazım bataryanın iyice bitip tekrarmı açmamız lazım yardım edin beyler
  • Telefon bu ekranda kaldı Link attım yardımcı olun.

http://i.hizliresim.com/WEG9o8.jpg
  • Telefon romlarla yaşıyor arkadaşlar. Rootlayıp rom atın miui falan sonra işlemci hızını 728mhze çekin bakın nasıl şarjı dayanıyor. Benim şu anda kullandığım rom:http://www.****.com/forum/konu/custom-rom-lollipop-5-0-mediafire-upload-sarj-sikintisina-son.950010/
    **** general mobile rom yerine girersenzi görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 30 Ekim 2015; 17:58:09 >
  • Telefon dustu ekran kirildi. Dokunmatik de sikinti yok cam degisecek sadece. Servis ne kadara halleder. Yoksa seevisle ugrasmadan direk telefoncu da mi yaptirayim.

Tesekkurler.

• nitroture N kullanıcısına yanıt
    Bendede aynı sıkıntı var öğrendiyseniz fiyatı söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erengiray1

Bendede aynı sıkıntı var öğrendiyseniz fiyatı söylermisiniz

hocam servisi arayıp öğrenmedim. telefoncu bir tanıdık var ona sorduk. ekran komple değişecek 180 tl dedi
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.