Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
208.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle hortlatmamış olucam sevindim . beyler yaklaşık yarım saat önce telefon sürekli aynı noktadan dokunma yapmaya başladı kendi kendine. defalarca baştan başlattım ama bir türlü düzelmedi klavyede sürekli tek bir harfe basıp duruyor. hiç bir şey yapamıyorum doğru düzgün. ekranı da güzelce temizledim halbuki
  • TELEFONUM GM DİSCOVERY 2 PLUS ARKADAŞLAR TELEFONUMUN ORJİNAL ŞARJ SOKETİNİ ABLAM GÖTÜRMÜŞ UZAK BİR YERE İHTİYAÇ OLDUĞU İÇİNDE YENİ SOKET ALACAĞIM GM DİSCOVERY İÇİN ORJİNAL KUTUDAN ÇIKAN SOKET 1 AMPER İKEN ben 2 AMPER OLANINI ALMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK GEÇ DOLUYOR 2.5 SAATTE DOLUYOR 2 AMPER İLE 1SAAT 30DK DA DOLACAK DAHA KISA OLACAK PEKİİ BENİM SORACAĞIM SORU ŞU BATARYADA SIKINTI YARATIR MI DEFORME OLUR MU ESKİR Mİ ? LÜTFEN CEVAPLAYIN ACİLL YARDIM. @ALPOLİC_FR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_33 -- 12 Ağustos 2015; 0:11:45 >
  • selo_33 kullanıcısına yanıt
    Bilgim malesef yok,ama telpa yetkili servisini arasan sana daha iyi cevap verebilirler.
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    eğer biraz ticareten anlıyorsam bana orjinal telpanın şarjını almamı isteyecek dandiğinden 1amper , yada kullanmayın cihaza zarar verir diyecekler...
  • merhaba arkadaşlar gm discovery 2 mini var kardeşimde fakat telefonu arandığı zaman açık olmasına rağmen bazı zamanlar kapalı gözüküyor acaba bu telefonun kronik bir sorunu mudur? servise göndermeyi düşünüyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
  • Aldığınız şarj aleti kaç amper olursa olsun. Devre kartı üzerinde akım düzenleyici yongalar var. S3'De mesela Max 1000ma diyor 2 amper sarj aleti kullansan bile 1 a ile şarj oluyor. Kernel ile oynayıp akımı artırmadıktan sonra sarj süresi kısalmaz. Ama sarj kablosu kötü ve 1a geçiremiyor cihaza 500ma zor gidiyorsa yeni bir şarj aleti veya şarj kablosunun yararı olur
  • Merhaba general mobile discovery 2 orijinalde hangi telefon cin sitelerinden silikon kılıf ile temperli cam sipariş edeceğim Alcatel idol x veya tcl s960 diye hatırlıyorum ama emin değilim emin olan varsa yazabilir mi? ayrıca aliexpressten link atan olursa çok güzel olur
  • Aynen valla, Discovery 16 gb kullanıyordum, çok memnundum.
    Yeğenim ısrarla değişelim dedi, ben de kıramadım.
    Aman kardeşim ne telefon, ne kamera, ne hiçbirşeyi hiç bir şeye benzemez,
    Rezillikten başka bişey değil. Zehir zıkkım olsun ona verilen paraya...
  • General mobile discovery 10 numara telefondu onu eşime verdim kendime gmd 2 aldım beş para etmez dokunmatik sorunu çerçevede çatlama yaşadım ayrıca aşırı derecede ısınma zorunu var çift hattım olduğu için mecburen almak zorunda kaldım Samsung LG gibi markalar kaliteli çift hatlı tlf satsalar gmd ye hiç bulasmazdim

Şimdi garanti kapsamında çerçeveyi tamir ettirmek istiyorum bakalım ne diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 5 Eylül 2015; 12:06:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende general mobile discovery 2 plus beyaz vardı. dokunmatiği berbattı. garantiye gönderdim yine aynı sorun. zorda olsa sattım ve bidahada general mobile almam. alacak arkadaşlar ya siyah rengini alsınlar yada hiç almasınlar. bana kalırsa samsung falan alın daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechKings -- 7 Eylül 2015; 14:16:58 >
  • Arkadaşın gm discovery 2 telefonu var telefona açılışta şifre koyduktan sonra telefonu her boot edişinde kamera kendiliğinden açılarak devreye giriyormuş. Kameradan geri tuşuyla çıkıp ana menüye gelmek zorunda kalıyormuş. Bu sorun neden olur ve nasıl halledebiliriz? GM discovery 2 kullananlar yardımcı olabilirler mi?
  • İyi günler arkadaşlar benim telefonda dokunmatik sorunu var kendi kendine bildirim panelini indiriyor ve kendi kendine her yere giriyor garantiye vermelimiyim aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erengiray1 E kullanıcısına yanıt
    Bence hic ugrasma sat gitsin bu telefondan bi b.. olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDEŞLERİM ÖYLE DİYECEĞİNİZE BANA KULAK VERİN İNDİRİN NOVA LAUNCHER PRİME SÜRÜMÜNÜ ****LARİNDİR DEN NOVA LAUNCHER DÜZENLEME YAPIN GALAXY S6 İPHONE TEMALARINI İNDİRİN DOYA DOYA TELEFONU KASMA TİTREME DOKUNMATİK PROBLEMİ OLMADAN DOYA DOYA 7/24 KULLANIN BU ÇÖZÜM YOLU SADECE KULUBÜMÜZE ÖZELDİR. BÜTÜN İZLEYİCİLERİN DİKKATİNE KULUBÜMÜZE KATILIN TEKNOLOJİYİ BEDAVA SORUNSUZ KULLANMANIN KEYFİNİ YAŞAYIN. HERKES SORUNUNU ANLATSIN,SORUNLAR ÇÖZÜLSÜN GM DİS 2 PLUSLAR GÜLSÜN .
  • KARDEŞİM NOVA LAUNCHERI KULLAN GEÇER O MERAK ETME PRİME FULL SÜRÜMÜ İNDİR DÜZENLEME YAP GEÇER O GEÇER.
  • dsagon D kullanıcısına yanıt
    KARDEŞİM KULLANMAYI 1 GRAM BİLMİYORSUN TELİN KAMERASINA BİLMEM NESİNE LAF ATIYORSU KAMERADA ISO DAN TUT BEYAZ DENGESİNE KADAR AYAR VAR GECE ÇEKİMLERİNDE İSO YU AYARLA BAK BAKALIM IPHONE GIBI ÇEKİYOR GÜNDÜZ BEYAZ DENGESINI VE ISOYU AYARLA BAK BAKALIM GALAXY S6 GIBI ÇEKIYOR TELEFON AZ UCUZ OLDUĞU İÇÜN BUNLARI SENIN YAPMAN GEREKLI KUSURA BAKMA.
  • Aldım ve 5.ayımdayım.

Çerçeve aldıktan tam 2 hafta sonra tam alttan durduk yere çatladı (şarj soketinin olduğu bölümden)
    aldıktan 1 ay sonra çerçevenin kenarlarında boya döküntüleri başladı
    Daha sonra, dokunmatık saçbaş yolduracak bir hal aldı. Ne kadar fabrika ayarlarına sıfırlasamda aynı idi. Bununla beraber garip bir boşluk hissi
    ile tık tuk sesler gelmeye başladı ekrandan.
    En son geçenlerde ekran görüntü belirli belirsiz aralılarla titreme yapmaya başladı. Sonrasındada pil yüksek seviyelerden birden düşük seviyelere düşüyor.

Gdidipte servislerde ben bu sorunları adamlara anlatmaya çalışsam heralde psikolojik diyip beni geri gönderirler. Devlet hastanelerinde olduğu gibi :)
  • SEN 1 YUKARDA DEDİKLERİMİ YAP UYGULA GEÇER ONLAR GEÇER MERAK ETME AMA YAP BAK ONLARI.
  • Tam bu telefonu almaya hevesliydim.. Lakin şu sayfadaki yorumları görene dek. Ya telefonu tavsiye eden yok mu ya ?
    Bunu mu almalıyım yoksa GM 4G'yi mi?
  • yaklaşık 1 yıl Discovery 2+ Beyaz modelini kullanan birisi olarak diyeceklerim var. (olumsuz olarak söylediğim şeylerden gocunacak varsa okumasın bi zahmet )

-Önceliklehttp://forum.donanimhaber.com/m_99190546/tm.htm başlığını açıl 2.000 tl civarında bir telefon arayışına girdim. tarih 6 kasım 2014.
    -Sonrasında 2.000 tl ye o an için bütçem yetmediğinden limitimi 1.000 tl ye indirdim ve araştırmaya başladım. Çevremde çok fazla Discovery 1 kullanan kişi olmasından ve hepsinin şarj soketi sorunu hariç telefonlarının sorunsuz olmasından kaynakla gittim Discovery 2+ Beyaz modelini Türkcell den peşin olarak 888 tl ye aldım.
    -Telefon aldıkdan 2 gün sonra dokunmatiğinde sorun olduğunu farkettim ve aldığım yere gittim. cihazı getirmem halinde garantiye gönderebileceklerini belirttiler, fakat elimde başka cihaz olmadığı için 20 gün telefonsuz kalmamak adına yollamadım.
    -Çok uzun süre kullandım bu şekilde dokunmatik artık rahatsızlık vermiyordu bile. Tamam hala sorunluydu ama alışmıştım o yüzden sorun teşkil etmiyordu bana.
    -Lakin 10dk lik bi facebook dolaşmasından sonra şarjın %10-15 aralığında azalması, telefonun alev topuna dönmesi beni sinir eden tek yanıydı.
    -Telefonu almamın 6. ayında ekranda sarı bir leke meydana geldi. sağ köşesinde 2mm boyutunda sarı bir leke, zamanla lekenin rengi turuncuya boyutu 2cm ye büyüdü,
    -Canıma tek etti gittim samsung Galaxy s6 aldım Discoveryi de garantiye gönderdim sorunları belirterek,
    -10 gün sonra garantiden geldi cihaz dokunmatik panel, ekran değiştirilmiş. şuan telefon sorunsuz bir şekilde duruyor elimde. kullanımında bahsettiğim sorunlar olmadığı için oldukça keyifli bir kullanımı var.
    Gelelim Yiğidi öldürüp hakkını yemeyeceğimiz hususlara...
    -900Tl ye 2gb ram li 8 çekirdek işlemcili bir telefon alınıyorsa bazı sorunlar olabileceği göz önünde bulundurulmalı, kalkıp da bi s5 le iphone 5s le falan kıyaslamak çok saçma olur, fiyat aralığında olarak lg g2 ile kıyaslanabilir belki ancak g2 ninde kamera ve ekran kronik sorunları olduğu bilinen bir gerçek,
    -günlük ihtiyaçlarımı gayet rahat gören bir telefondu, fiyatından dolayı 1 yıla yakın bir sürede değiştirmek zorunda kaldığım için bana çok dokunmadı hakkını verdiğini düşünüyorum. Ama keşke aldığım ve dokunmatik sorununu farkettim o ilk haftada garantiye gönderseydim ve bnca zaman sorunsuz kullansaydım daha iyi olurdu.

Kısaca hala varsa almak isteyen 4x4 bi telefon alıyorum diye almasın, karşılaşabileceği sorunları düşünüp beklentilerini yüksek tutmasınlar..

DN: Şarj soketinde, kasa çatlaması falan gibi sorunlar benim cihazımın başına gelmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colr -- 20 Eylül 2015; 15:04:35 >

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.